Bildirim
ASTRA SATIP LEON ALINIR MI?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
0 km mi alacaksınız leonu? -
Arabanı neden satmayı düşünüyorsun?
Bence ikisi de denk arabalar, en ciddi fark motorlarda. 1.9 TDI çok avantajlı bir motor değil C segmentinde, vergisi fazla, gürültülü ve çok seri değil. 1.4 TSI güzel bir motor, ama onun da fiyatı az değil.
Ben olsam arabamdan memnunsam değiştirmezdim, Astra güzel araba. Hem de araban doluymuş, xenonlu Astra bulmak zor. -
Coook sıkılmadıysan değişme derim
Ama hor kullandıysan ileride masraf cıkartır diye korkuyorsan değişebilirsin tabi
Mesala lastikler kabak amortisorler gidici birde bakımı yakınsa bu kafadan iyi bir para aracını uygun satabilirsen aslında model yukseltmiş dahi olursun -
O dolulukta Astra sırf Leon TSI için satılmaz hem de 50.000de daha.
Bence biraz daha kullanın iyice bıkın sonra kriz de geçmiş olur hem, o zaman çekersiniz altınıza Beyaz bi Leon TSI -
arabamdan aslında oldukça memnunm. Tek kuruş masrafı yok desem yeridir. Lastikleride iyi durumda. Sanıırım derdim sıkılmak. Bide leonunda modası geçmeden bineyim istedim. 1.9 u neden tavsiye etmediniz? Bu arada leonu 2. el düşünüyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: goksar
arabamdan aslında oldukça memnunm. Tek kuruş masrafı yok desem yeridir. Lastikleride iyi durumda. Sanıırım derdim sıkılmak. Bide leonunda modası geçmeden bineyim istedim. 1.9 u neden tavsiye etmediniz? Bu arada leonu 2. el düşünüyorum
1.9 tdi ın beygiri düşük eski nesil bi motor 105 hp.
Boşuna vergi vereceksin. Bunun yerine 2.0 tfsi veya 1.4 tfsi bakabilirsin. BUnlar en verimli ve düşük yakıt tüketimli motorlarıdır.
İLla dizel istersen de 2.0 tdi bak ama gerek yok, bunun yerine direk 1.4 tsi çek altına daha zevkli bi motor, benzinliler yeterince az yakıyor -
peki değiştirmek mantıklı mı sence? -
Ben olsam o kadar yüklü 04 model bi astram olsam kesinlikle değiştirmem. 2 si çok farklı araçlar değil..
Kime göre neye göre mantıklı.
Sen istiyorsan gerisi hikaye. Ama bak eğer değiştiriyorsan ne bilim şöle güçlü motorlu bi leon al fr al cupra al yani arada bi fark olsun, 2 si çok farklı araçlar değil üstüne para vereceksin çünkü.
Mesela a3 bakabilirsin tsi. YAni arada fark olsun anlatabildim mi -
anlatabildin ama:)) A3 TSI için parayı nerden bulacağımı anlatmadın:)) işin şakası o kdar çıkmamki. Taş çatlasın sıkışmış birinden 2. el TSI alabilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
Ben olsam o kadar yüklü 04 model bi astram olsam kesinlikle değiştirmem. 2 si çok farklı araçlar değil..
Kime göre neye göre mantıklı.
Sen istiyorsan gerisi hikaye. Ama bak eğer değiştiriyorsan ne bilim şöle güçlü motorlu bi leon al fr al cupra al yani arada bi fark olsun, 2 si çok farklı araçlar değil üstüne para vereceksin çünkü.
Mesela a3 bakabilirsin tsi. YAni arada fark olsun anlatabildim mi
kesinlikle
-
quote:
Orjinalden alıntı: goksar
anlatabildin ama:)) A3 TSI için parayı nerden bulacağımı anlatmadın:)) işin şakası o kdar çıkmamki. Taş çatlasın sıkışmış birinden 2. el TSI alabilirim
mis gibi astran var niye aynı tip seat alacaksınki boşver bence -
leon alıcaksanız 1.4 tsi yada 2.0 tfsi alın derim hem tdiden daha performanslı hemde leonun kasasına tam uyan motorlar -
Neden 1.9 dizel ? hocam 2004 model 50 bin kmdeki astrayı 2-3 sene daha kullanın bakarsınız leonun makjalı kasası çıkar makjalı leona binersin 1.4 TSI daha mantıklı bir seçim olabilir 1.9 dan -
Madem kuruş masrafı yok bence bırak kalsın araban!..
Ne gerek var şimdi birsürü masraf açmaya -
astra almak için leon satılır ama leon almak için astra satılmaz. -
Bence şu piyasa durumunda gereksiz. Bir de arabanızın km'si çok az. -
Değiştirmeyin kullanın bence bir süre daha 50.000 km çok az ve araç çok dolu Xenon olsun IDS Plus olsun vs. -
1.9 tdi ın senede 30-40 bin km den fazla yapılmıyorsa hiçbir avantajı yok. -
Yani paranız çoksa farklı bir arabaya binmek istiyorsanız olabilir niye olmasın. bende aracımdan sıkıldım 3 seneyi aşkın kullanıyorum 19 bın de km si param olsa değiştiririm buyuk ihtimalle. Varsa paran değiştir pişman olmam dersen yoksa kalsın zorlama bence. leonu sür önce ama astra kadar prim yapmaz leon diyim şişiriyorlar. ben binmiştim tok durmuyor gibi sanki kapısı vs astra gibi
Benzer içerikler
- dacia duster 1.5 dci otomatik vites yorum
- 2015 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- arkadan itişli arabalar
- mg araba yorum
- tramersiz ne demek
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
- en az yakan arabalar
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X