Bildirim
Leon TDI alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olacak yok mu aracı yarın almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Led paket, cam tavan, geniş multimedya ekranı gibi opsiyonlar var mı? Yoksa eğer bana fiyat biraz pahalı gibi geldi.
Eğer çok binmeyecekseniz arabaya, dizel takıntınız da yoksa 1.4 Tsi'a da bakabilirsiniz, ben 2015 1.4 Tsi manual FR kullanıyorum 1 seneyi aşkın süredir, epey memnunum.
Edit: Biraz sahibindende dolaştım da, fiyatlar çok çok artmış. O yüzden son zamanlarda bakan arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler. Ben geçen sene mayıs ayında 37 bin KM'de almıştım aracımı 90 bin TL'ye. Şu anda selefi olan araçlara 155-160 arasında yazılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 18 Haziran 2020; 13:32:59 > -
Daha dün 2017 model Style + paketlisini 140'a aldım. Kilometresi 100bindi ve hatasızdı. Led paket, 8inç multimedya ve geri görüş kamerası var.. -
Onun yerine 1.2 TSI ve Led paket+cam tavanlısını almak çok daha mantıklı
Merhabalar bende 1,6 tdi ve 1,2 tsi arasında gidip geliyorum birinde vergi avantajı var yılda 2 depo eder. Dizelde az yakıyor şuan kullanmış olduğum 1,6 tdi 0,35-0,40krş yakıyor göstergeye bakmıyorum bile zamanında 1,2 benzinli aracım oldu 50 tl ye ışık bile sönmüyordu 50km-60km ışık yakıyordu. Kafam çok karışık. -
Hocam bu Style ile CR style arasında ne fark var ?
Bu arada araç led paketli can tavan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 18 Haziran 2020; 19:19:44 >
CR olanlar makyajsız kasa diye biliyorum. Donanım bakımından tam farkını bilmiyorum.
-
Arkadaşlar konu güncel LED paket Leon 132.000 e bırakıyor alınır mı bugün bakmaya gidecek ACİL
hocam fiyatlar her gün değişiyor. O yüzden birşey söylemek zor. sıkıntı yoksa, beğendiyseniz 2-3 lira fark olabilir şu dönemde problem yapmayın derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X