Şimdi Ara

Astra sedan 2011 navigasyon tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astra sedan 1, dizel almayı düşünüyoruz (hoş navi tavsiyesi istedim ya, gerçi araba hakkında da yorumda bulnursanız sevinirim ) enjoy+ modelini.
    iki yerde sormuştuk bunları orjinalde paket olarak veriyorlamrış, bir yerde navi, bt, dvd, kamera, iki başa ekran 2500 dediler, başka bir galierde başsız olarak 2250 başta ekranlar ile 3k çektiler. Fiyatlar nasıldır bir de sıfır araba ile alırken bunu 2000e düşebilirler mi? Bir de bunun marka model nedir değer mi?

Buralarda bir kaç konuda bazıları için navigasyonu beğenilmemiş galiba ama sıfır arbaya da orjinalliği bozacak bir şey de taktırmak istemiyorum hem garantide de sorun çıkabilir mi? bt, kamera flan da güzel duruyor başka özellikleri de var mıydı hatırlamıyorum ama değer mi ya da orjinali marka model neyse daha uyguna bulunur mu?

ps: aile kullanımı çoğunluklu uzun yol için bu araba nasıl bir de ? bayağı hantal olduğu söyleniyormuş

• bt sini dvd sini dokunmatiğini kamerasını vs vs bilemem ama hazır olarak orjinali bozulmadan takılan navilerin navigasyon yazılımını iyi araştırmanı öneririm. eğer igo 8 , igo primo gibi bilindik yazılımlar yoksa üstünde navigasyon özelliğini kullanamazsın. bildiğim kadarıyla yeni astralarda üzerinde bulunan navigasyon ordu , samsun vs gibi illerde bile tökezlemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bt sini dvd sini dokunmatiğini kamerasını vs vs bilemem ama hazır olarak orjinali bozulmadan takılan navilerin navigasyon yazılımını iyi araştırmanı öneririm. eğer igo 8 , igo primo gibi bilindik yazılımlar yoksa üstünde navigasyon özelliğini kullanamazsın. bildiğim kadarıyla yeni astralarda üzerinde bulunan navigasyon ordu , samsun vs gibi illerde bile tökezlemişti.

açıkçası ne ne takıyorlar onu biliyorum ne de bahsettiğin yazılımları düzgünn biliyorum. amawww.navigation.com da opel altında astraya bi kaç model vardı onlar mıdır bilemem...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.