Bildirim
Astra verilip civic alınır mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
araçtan memnunsanız macera aramayın, bahsettiğini kasa civicler trafik teröristleri arasında çok popüler uzun süredir. -
İes kasanin temizi cok zor. Denk gelirse sayet uste para isterler. Oyle sacma piyasasi var. Degmez bence. Bilmedigin araba. İcinden ne cikacagi belli olmaz. Yeni model bakayim dersen uygundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de dertsiz tasasiz arabadan inip kumarlik araba bakmak yersiz bence.
Seninki cok daha güvenli kaliteli bi arac. Hiç elleme
Onun yerine 3-5 koyup Astra H kasa bulup alabilirsiniz. Çıkmaz derseniz hiç maceraya girmeyin. Ama şöyle de durum var Civic'in gidişi sürüşü çok daha iyidir. -
Hocam bence bi araç değiştiriyosanız, 10-15bin tl daha üste koyup alın ki, değiştirdiğinize değsin. Çok ekstrem bi durum yoksa değiştirmeyin bence.
Astra g her konuda uygundur hatta bazı yönlerden yenilerinden de uygundur.
Civic astra nin hicbiriyle kıyaslanamaz.Astra yı çok ararsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok 2 gün önce 2009 civic kullanmış birisi olarak kendi aracim olan 2000 model astra daha tok oturaklı yalitimi iyi vs.sessiz ve konforlu astra.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Macera aramayın -
Bence de degistirmeyin.arabaniz gayet iyi bir model.
quote:
Orijinalden alıntı: quatrros
Alakası yok 2 gün önce 2009 civic kullanmış birisi olarak kendi aracim olan 2000 model astra daha tok oturaklı yalitimi iyi vs.sessiz ve konforlu astra.
-
Çok ararsınız astrayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G kasayı verip te astra dan daha zayıf arabaya inmezdim.. -
Astra g ruhlu bir araba civic kullanmadım ama civice gore daha oturaklı ve kaliteli olduğunu biliyorum.
Üstüne para vermeyecekse ben etmezdim
Dertsiz başa dert almak bu olsa gerek. Şuanki aracınızdan çok daha iyi çıkabilir fakat bu aracınızıda aratabilir.Aracınızdan tasarım/performans/ekonomi gibi konularda memnunsanız neden degiştiriyorsunuz? Ayrıca model yükseltme felanda yok.Yada benzinliden dizel araca geçme vs degil. -
Bildiğiniz araç ise civic tercih edilir. Aracın geçmişini bilmiyorsanız bu işe girmeye gerek yok.
Şuanda civic in aklıma gelen tek artısı performansı. Bir tek bunun içinde riske girdiğine değmez.
İşte bunlar hep gereksiz risk.
Benzer içerikler
- continental eco contact 6 yorum
- telefonla arabada müzik dinleme bluetooth ile
- araba satarken dolandirilmamak için
- atmosferik motora turbo takılır mı
- ev klima gazı ne kadar sürede biter
- lada 2025
- mazda cx-50 türkiye fiyatı
- byd fiyat listesi
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- ssangyong torres kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X