o kadar ilerlemedim ama şöyle diyeyim en son çıktığımda mutfağa gittim evde kimse yoktu mutfaktaki sandalyede ayakkabı kutusu vardı kutu açıktı içindede tek bir tane ayakkabı vardı uyandım gittim baktım kutu duruyordu içindeki ayakkabıda tekti diğeri yerdeymiş ona dikkat etmemiştim zaten
astralda en çok ilgimi kişinin düyasına girebilme imkanı çekiyordu ama bıraktım artık yapmıyorumpes ettim astralla uğraşmak güzeldir ama lucid rüyaya buluşma sakın ciddi travmalar geçirirsin
Ne alaka ? Lucid çok zevklidir.. Gitmek istediğim bütün şehirlere gittim.. Hepsini gördüm gezdim.. Acayip de haz aldım:)
Lucidde hayal edersin gerçeği yansıtmaz diye biliyorum yanlışmıyım?
lucid çok yaparsan bir süre sonra gerçek dünyayla rüya arasında kalırsın yani acaba ben şuan rüyadamıyım veya geröektemiyim diye sorarsın kendine rüya daha cazip oılduğu için sürekli uyuma isteği olur vs..bu yüzden zararlı bana göre tabi
Çok astral seyahat hikayesi dinledim ama inandırıcı gelmedi. Olmaz olmaz demiyorum ama bu yetenekteki kişilerin etrafımda olduğunu düşünmüyorum. Burada olduğunu da düşünmüyorum.
@F0NDiP Lucid Dream yalnızca rüyadayken rüyada olduğunuzu anlama ve onu yönetebilme durumudur. Yani aslında bir sürü şehir gezmedin, yalnızca bilinçaltın o şehirleri gösterdi sana. Belki daha önce televizyonda görüntüsünü izledin, bilgisayarda fotoğraflarını gördün o şehrin, ama bilinçaltın sana içindeymişsin gibi gösterdi. Belki de o şehirde varolmayan şeyleri gösterdi, görmek istediğin şekilde gösterdi. Bilemezsin. Onunda eğlencesi ayrı dediğin gibi, eğlenmiş olabilirsin. Ama Lucid Dream halinde düşündüğüm şey şehirler olmaz, genelde... Yada savaş halinde olurum, birilerini, birşeyleri, biryerleri energy blastlar ile havaya uçururum. Havaya uçurmakta zevklidir
quote:
Astral seyahat ,Astral seyahat teknikleri. Astral seyahati kısaca ruhun bedenle irtibatını koparmadan bedenin dışında dolaşabilmesidir diye açıklayabiliriz. Ruh bedenle irtibatını koparmadan istediği yere gidip dolaşabilir isterseniz Türkiyeden Amerikaya bir kaç saniye içerisinde gidip gelebilir hatta uzak gezegenlere yüzlerce binlerce ışık yılı uzaklıktaki galaksilere bile gidebilirsiniz.
Astral seyahat nasıl yapılır? Astral seyahat için birinci şart cesaret ve sıhhattir astral seyahat sırasında korkuya kapılanlar astral seyahatı tamamlayamaz hayal kırıklığına uğrarlar.Astral seyahata başlayacakların kalp hastalıkları ile ilgili bir sorunları olmamalıdır.Astral seyahat sırasında özellikle ilk tecrübe esnasında doğal olarak insanda aşırı bir heyecan olacağından bu tür bir çalışma kalp hastalarının kalp krizi geçirmelerine sebep olabilir. Aslında korkulacak hiç bir yönü olmayan bu deneyim yine de kalp sorunu olanlara tafsiye edilmez. Astral seyahate acele ile başlamaya çalışmak başarısızlık ve yılgınlık verir,ilk yapılacak iş astral seyahate başlamadan beyni şartlandırmaktır.Mesela astral seyahate çıkmak isteyen kişi ayın birinde astral seyahat kararı verdiyse kendi kendine şöyle bir telkinde bulunmalıdır bu gün ayın biri ayın dördünde yani dört gün sonra astral seyahat yapacağım bu seyahatimde korkmayacak ve deneyimi başarıyla tamamlayacağım diye kendine telkinde bulunmalıdır. Her gün kişi bu telkini kendine yapar yine telkin yaparken bir saat seçilmelidir örneğin gece saat 03'de astral seyahata başlayacağım diye kişi kendini şartlandırmalıdır. Beklenen gün ve saat geldiğinde kişi çıplak vaziyette yatağına yatar.Yatak kişiyi rahatsız etmemeli çok sert veya çok yumuşak olmamalıdır. Oda sıcaklığı normal olmalı kişi çıplak olacağından üşümemelidir.Oda iyi havalandırılmış olmalı aşırı rahatsız edici parfüm sigara dumanı gibi etkilerden ve gürültüden uzak olmalıdır gecenin sessiz saatlerini tercih etmek bu açıdan da kişinin işini kolaylaştırır.Astral seyahata çıkacak kişi rahatsız edilmemelidir rahat etmek için oda kapısı kilitlenmelidir.Astral seyahat transına girmiş olan bir kişiyi aniden uyandırmak son derece sağlıksız ve zararlı neticeler doğurur. Astral seyahate başlamak için kişi transa başlar ilk iş hiç bir şey düşünmemeye çalışarak zihni dinlendirmektir.Daha sonra hafif bir vınlama sesi duyulacağı düşünülür uzaktan duyulan bir hızar sesi veya bir vantilatör sesi gibi.Astral seyahata başlayacak kişi vücudunda ufak ufak karıncalanmalar hissetmeye başlar.Bunlar işlerin yolunda olduğunun astral seyahate başlanacağının ilk sinyalleridir.Kişi sanki üzerinde ince bir örtü varmış da o örtü yavaş yavaş yükselmeye başlıyor gibi hisseder bu örtünün ruhunuz olduğunu kendinize telkin etmek faydalı olacaktır.Gerçekten de bir vınlama sesi duyulmaya ve vücut karıncalanmaya başlar.Kişi ne oluyor bana diye heyecanlanmamalıdır.Bilakis işte başarıyorum astral seyahate başlıyorum diye düşünüp kendi kendine telkin de bulunmalıdır.Genellikle bu ses ve karıncalanmadan sonra gözlerin önüne hafif yeşile kaçar küçük ışık kümeleri gelmeye ve vücut kıpırdayamaz şekilde katalepsiye girmeye başlar bunlarda korkmadan atlatılırsa astral seyyah yavaş yavaş bedeninin yattığı yerden tavana doğru yükselmeye başladığını hisseder.Odanın içinde fosforlu bir renk çümbüşü vardır adeta ,sonra astral seyyahımız gayri ihtiyari yatağa bakar burası astral seyahatin en önemli kısmıdır.Yatakta biri yatmaktadır biraz dikkatli bakan seyyah yatakta yatanın kendisi olduğunu görür şaşkın ve korkmuştur bir an için eyvah ben öldüm ruhum yatakta yatan ölü bedenimi görüyor diye bir korkuya kapılırsa ani bir sarsıntıyla bedenine geri döner ,artık o gün için astral seyahat imkanı kalmamış sayılır.Burada daha önce de belirttiğimiz gibi korkmamalıdır ortada ne ölen biri ne de bedenden irtibatını koparan bir ruh vardır.Yatakta yatan sadece seyyahın bedenidir seyyahın kendisi ruhun içini ve özünü oluşturmaktadır.Ruh bedene astral bir kordonla bağlıdır bir tür bebeğin annesine göbek bağıyla bağlı olduğu gibi bu bağ kopmadan bedenden geri dönüşsüz bir ayrılık olmaz bu açıdan korkmamalıdır.Bu bağ inanın ki bebeği anneye bağlayan göbek kordonundan binlerce kat daha sağlamdır.Kopacak diye korkuya kapılıp seyahatinizi ertelemeye değmez.Bu seyahat size çok şeyler kazandıracak ruhunuzu olgunlaştıracak karşılaştığınız günlük hayata dair sorunların ve de şu dünyanın ne kadar küçük olduğunu göreceksiniz. Şayet kendi bedeninizi görüpte korkuya kapılmaz yolculuğunuza devam ederseniz artık önünüzde bir engel kalmayacaktır,önce evinizin içinde uçarcasına dolaşır sonra sokağa çıkar isterseniz kilometrelerce uzağa gider isterseniz ay yüzeyindeki kraterleri çok yakından seyredebilirsiniz.Bu arada sizi kimse görmeyecek ve farkında olmayacaktır.ilk astral seyahate çıkan acemi seyyahlar sokakta insanların kendisini çıplak vaziyette göreceklerini zannederek çekinir utanırlar,sokak da dolaşan ruhunuzdur çıplak bedeniniz halen odanızda yatakta yatmaktadır bunu unutmayın. alıntıdır..
Yapmak isterdimde cesaret yok bende . Seyahat sırasında cin, ruh gibi varlıklarla karşılaşma ihtimali varmı?
2 yılı aşkındır lucid,astral vb uğraşıyorum.Forumdan da bir çok kişiye bu konuda yardım ettim,bazıları amacına ulaştı,bazıları ulaşamadı.Daha çok lucid'le ilgilendim,yaptım.Fakat travma muhabbeti benimde başıma geldi.Bir sabah uyandım,hala rüyadaymışım gibi davrandım.Kısa bir süre sonra kendime geldim.Başka bir gece ise uzun zamandır görmediğim biriyle görüştüm,hasret giderdim,yapamadıklarımı onunla yaptım.Uyandığımda 3 gün kendimi toparlayamadım.Üzüntü vb çok yoğun oluyor.Bu yüzden artık lucid tavsiye etmiyorum,özellikle -18 kişilere.Astral ise biraz daha zor.Zorluğun sebebi ise korku.Kısa süreli astral'leri daha aşamadım.Geçenlerde sahur yaptıktan sonra istemsiz olarak gerçekleşmeye başladı.Öncelikle karabasan dediğimiz uyku felci geldi.Hareket etmek istedim,ama tüm vücudum uyuşmuştu.Sonra aklıma geldi,1-2 kişiyi hayal ettim,odamın kapısını açıp yanıma geldiler.Biraz konuştuk,sonra kapıyı çekip gittiler.Bilincim yarıya açık olduğu için bu durumdan faydalanmak istedim.Öncelikle kollarımı kaldırdım,ayaklarımı.Son olarak gövdeme ve kafama odaklandım.Tam çıkarken tuhaf bir his kapladı içimi.Yaklaşık 7-8 aydır denemediğim bir şeydi çünkü.Çıkmak istedim,fakat vücudum beni bırakmadı.Birden yatağa düştüm,tüm vücudum uyuşuk haldeydi,5 dk kadar hareket edemedim,sonrasında hareket edebildim,kendime geldim.Eğer gerekli bilgiye sahip değilseniz,yaşınız daha küçükse hiç bulaşmayın derim.Avrupa ve ABD'de yüksek sayıda ölümler meydana gelmiş tarihte.Bilginize...
Fazla kafa yormamak lazım.Delikanlıyı bozar.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEdition
2 yılı aşkındır lucid,astral vb uğraşıyorum.Forumdan da bir çok kişiye bu konuda yardım ettim,bazıları amacına ulaştı,bazıları ulaşamadı.Daha çok lucid'le ilgilendim,yaptım.Fakat travma muhabbeti benimde başıma geldi.Bir sabah uyandım,hala rüyadaymışım gibi davrandım.Kısa bir süre sonra kendime geldim.Başka bir gece ise uzun zamandır görmediğim biriyle görüştüm,hasret giderdim,yapamadıklarımı onunla yaptım.Uyandığımda 3 gün kendimi toparlayamadım.Üzüntü vb çok yoğun oluyor.Bu yüzden artık lucid tavsiye etmiyorum,özellikle -18 kişilere.Astral ise biraz daha zor.Zorluğun sebebi ise korku.Kısa süreli astral'leri daha aşamadım.Geçenlerde sahur yaptıktan sonra istemsiz olarak gerçekleşmeye başladı.Öncelikle karabasan dediğimiz uyku felci geldi.Hareket etmek istedim,ama tüm vücudum uyuşmuştu.Sonra aklıma geldi,1-2 kişiyi hayal ettim,odamın kapısını açıp yanıma geldiler.Biraz konuştuk,sonra kapıyı çekip gittiler.Bilincim yarıya açık olduğu için bu durumdan faydalanmak istedim.Öncelikle kollarımı kaldırdım,ayaklarımı.Son olarak gövdeme ve kafama odaklandım.Tam çıkarken tuhaf bir his kapladı içimi.Yaklaşık 7-8 aydır denemediğim bir şeydi çünkü.Çıkmak istedim,fakat vücudum beni bırakmadı.Birden yatağa düştüm,tüm vücudum uyuşuk haldeydi,5 dk kadar hareket edemedim,sonrasında hareket edebildim,kendime geldim.Eğer gerekli bilgiye sahip değilseniz,yaşınız daha küçükse hiç bulaşmayın derim.Avrupa ve ABD'de yüksek sayıda ölümler meydana gelmiş tarihte.Bilginize...
O dediğiniz lucid olmuyomu ozaman ?? Yani hayal ediyosunuz ve onlar geliyo... 17 yaşındayım lucid değilde astral seyahat yapmak istiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: TiKey
quote:
O dediğiniz lucid olmuyomu ozaman ?? Yani hayal ediyosunuz ve onlar geliyo... 17 yaşındayım lucid değilde astral seyahat yapmak istiyorum...
evet o yaptığı lucid astralda sadece istediğin yere gidiyorsun fakat olaylara müdahele edemiyorsun diye biliyoorum
daha şimdi geldim elimde bavulla
quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
quote:
quote:
evet o yaptığı lucid astralda sadece istediğin yere gidiyorsun fakat olaylara müdahele edemiyorsun diye biliyoorum
Evet aynen öyle
UP
bende çok istiyorum ama uyurken hep konsantrasyonumu kaybediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: owin
bende çok istiyorum ama uyurken hep konsantrasyonumu kaybediyorum
Okuduğum kaynaklarda astral seyahate uyumadan önce değilde uykudan uyandıktan hemen sonra daha kolay olduğunu okumuştum.
--
Ayrıca bu karabasan hakkında şöyle birşey hatırlıyorum;
Bu karabasan olayları en çok yorgun olarak uyuduktan sonra oluyormuş.Mesela sabah kalktığımızda beynimiz kalkmayı istiyor ancak vücut hala uykunun etkisinde oluyor ve o etki geçene kadar karabasan denen olay yaşanıyor.Kişi bağıramıyor,konuşamıyor,hareket edemiyor vs..
böyle hatırlıyorum karabasan olayını doğru mu acaba?
Astral seyahat ile ilgili araştırmalarım olmuştu. Ama çıkamadım tabiki Bu arada bi yanlışı düzelteyim astral seyahatte ruh ile gezmiyoruz. Ruh bedenden çıksa ölürüz zaten Astral bedenimizle fiziki bedeni terkediyoruz. Aslında astral beden zaten insanın 1-2 metre yükseğinde durur. Fiziki bedenimizi kullanarak yaşarız. Pc ye bakarız, DH'ye girer bu konuya cevap yazarız...() Burdaki olay zihnin fiziki bedenden astral bedene taşınması. Bu arada, insanların parapsikolojiyi keşfetmeye çalışması çok iyi bir gelişme
quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
quote:
quote:
Astral ile lucid arasında,ince bir çizgi vardır.Astral'deyken,kesinlikle gerçeği görürüz diye bir seçenek yok.Bu yüzden hayalleriniz,Lucid'de olduğu gibi Astral'de de karşınıza çıkabilirBende bu durumu değerlendirdim,kendimce kanıtladım
Arkadaşlar 20 dk önce ilk deneyimimi yaşadım. Yatakta yatıyorum karabasan dediğimiz olay gerçekleşti ve anında aklıma karabasan olmadığı sadece astralin ilk aşaması olduğunu hatırladım.Yükselmek istedim ve yükseldim.Tavandaydım artık mükemmel bi duyguydu sonra odamın içinde havadayken hareket etmek istedim ve anında istediğim yere gittim ordan yatakta yatan bedenime baktım ve uyanmak istedim, istediğim anda uyanmıştım gerçekten mükemmel bi duygu.
denedim zamanında ama beceremedim
Çıplak mı denedinAstralda genelde öyle denemek lazım derler ya bu yüzden diyorumBirde bu astral istemsiz olarakta oluyor bilginize :) ve anlık iyi görünebiliyor ama ileride hem uyku hemde psikolojik olarak zararları var dikkat edin...
quote:
Arkadaşlar 20 dk önce ilk deneyimimi yaşadım. Yatakta yatıyorum karabasan dediğimiz olay gerçekleşti ve anında aklıma karabasan olmadığı sadece astralin ilk aşaması olduğunu hatırladım.Yükselmek istedim ve yükseldim.Tavandaydım artık mükemmel bi duyguydu sonra odamın içinde havadayken hareket etmek istedim ve anında istediğim yere gittim ordan yatakta yatan bedenime baktım ve uyanmak istedim, istediğim anda uyanmıştım gerçekten mükemmel bi duygu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme