Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertaçS

Düzgün satıcı + Temiz ürün + Düzgün Fiyat (Üstüne kar eklenmemiş :)) = Hızlı Satış
    Analog upgrade i ne durumda var mı gelişme ?

Kesinlikle örnek hobidaş.
    Zira geçen hafta subwoofer forumunda JL Audio yüzünden ortalık karışmıştı aldığından 2 katı fazla pardon 1.89 katı:-)
    fiyata satılma durumundan dolayı arkadaşta forumu bırakıp gitti zaten:-)bana göre ticaret bu hiç başka açıklaması olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Pek sayılmaz Kemal hocam bazı yer değiştirmeler oldu,istediğim maliyetlere bulabilirsem iki yere de yeni kablo bakıyorum,
    Yavuz bey'in dediği gibi birisi için pusudayım :) diğeri içinse lazım olan metraj TR de yok yurt dışı olacak.
    bu kablolar sistemimin belirli bir döneminde kullandıklarım,duracağına ihtiyacı olan arkadaşlar yararlansın istedim.
  • quote:

Düzgün satıcı + Temiz ürün + Düzgün Fiyat (Üstüne kar eklenmemiş :)) = Hızlı Satış

quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

teveccühünüz arkadaşlar,güzel sözleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
  • quote:

Aslında geçen yıl sonuna doğru , bu yılın başında analog tarafında bir upgrade yapacağımı yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam,
    nitekim yaptım da sorduğun soruya cevap vermemek olmaz şimdi ama paylaşım için bazı nedenlerden dolayı şimdilik
    imtina ediyorum.Nedenler ortadan kalktığında yada artık önemsemediğim de yazmayı düşünüyorum.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Vallaha öyle benimde pusuda bekledigim bir iki sey var ama bir denk gelmedi yau kısmet işi
  • Dün foruma girmedim sub kablosunu kaçırmışım, üzüldüm.
    Alana da satana da hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Aslında geçen yıl sonuna doğru , bu yılın başında analog tarafında bir upgrade yapacağımı yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam,
    nitekim yaptım da sorduğun soruya cevap vermemek olmaz şimdi ama paylaşım için bazı nedenlerden dolayı şimdilik
    imtina ediyorum.Nedenler ortadan kalktığında yada artık önemsemediğim de yazmayı düşünüyorum.

Çok gizemli oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Zira geçen hafta subwoofer forumunda JL Audio yüzünden ortalık karışmıştı aldığından 2 katı fazla pardon 1.89 katı:-)
    fiyata satılma durumundan dolayı arkadaşta forumu bırakıp gitti zaten:-)bana göre ticaret bu hiç başka açıklaması olamaz.

Kesinlikle hobinin amacına uygun ve etik bir davranış.
    Tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Kesinlikle hobinin amacına uygun ve etik bir davranış.
    Tebrikler.

teşekkür ederim Enerji,
    büyütülecek bir şey yapmadım arkadaşlar ,mahcup ediyorsunuz valla

forumda böyle arkadaş çok hatta yeri gelmişken maddi karşılık beklemeden birbirine hediye veren çok hobidaş var aramızda
    hani bunların lafı edilmez ama yeri gelmişken örneğin bir gün sevgili Altan aradı cepten beni,adresini verirmisin dedi ,dedim
    ne yapacaksın adresimi :)bir şey göndereceğim uzatma ver dedi bir gün sonra kargo "Soundcare Spike" ları getirmişti, istese
    güzel fiyata iki takımı rahatlıkla satardı ama hoparlör aldığım dönemde kendisinden çıkanları kullanmayıp bana hediye etti,
    bunlar güzel şeyler tabii,bu hobi sayesinde forumdan olsun forum dışı olsun çok dost, arkadaş kazandım,maddi değerin olmadığı
    bu kazanımlar , kaybettiklerimi unutturur cinsten o nedenle yapılan iyilikler bir gün gelir seni bulur. Velhasıl kimsenin kimseyi
    kırmadığı,güzel paylaşımların olduğu ,huzurlu bir forum diliyorum tüm hobidaşlardan.

• astramastra kullanıcısına yanıt
    Senin yerin de ayrı bende Serdar abi ama

Herkes bir yana abi Altan abi bir yana

Herzaman yazarım gene yazayım
    5 kisi var forum da hepsini yazmayayım
    Sistemi yak desin yakarım

• Aman Eraycelik yakma sistemi :) Karşılaşmamış olsakta(henüz), bende seni kırmam, kıramam zaten sende kırdırtmazsın.

Serdar iyi günlerde kullan lafı dahi edilmez, edip mahçup etmişsin beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Asr 2 de dinlemiş olmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Bende Asr 2 de dinlemiş olmalısın.

Aklimda asr 1 diye kalmis

• Merhaba değerli arkadaşlar.

Konunun seyrini değiştiren tartışma içerikli mesajlar tarafımca silinmiştir.Lütfen bu tarz tartışma ortamlarından uzak kalalım.Yada pm üzerinden devam edebilirsiniz.

Bu andan itibaren tartışma içerikli mesajlara devam eden arkadaşlarımız olursa bölüm kısıtlaması vereceğimi duyurmuş olayım.
    Sizlere samimi uyarımdır.

İyi forumlar diliyorum.
  • Bence karşılaşalım, sanal ortam bir yere kadar. İmza kullanımı azaldı, resim paylaşımıda yok gibi ne var ne kullanıyorsunuz. Burada bir sorum olmuştu, bilgisi olan yok mudur?

http://forum.donanimhaber.com/m_54591058/mpage_37/f_//tm.htm#102972576
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Senin soru biraz computer- pc audiophile sorusu ,içimizde böyle kombin bir setup ı olan var mı bilmiyorum ,bileşen olmayınca da denenmesi zor bir durum,
    soruna bu forumda cevap bulamayabilirsin, istersen SM 'e bir sor.

Kullandığın işletim sistemini,üzerinde ki ses kartını ve bağlı olan aktif hoparlörlerinin marka modelini yazarsan inceleyenler yada en azından birini kullananlar
    cevap verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Bence karşılaşalım, sanal ortam bir yere kadar. İmza kullanımı azaldı, resim paylaşımıda yok gibi ne var ne kullanıyorsunuz. Burada bir sorum olmuştu, bilgisi olan yok mudur?

http://forum.donanimhaber.com/m_54591058/mpage_37/f_//tm.htm#102972576

Soru neydi, tekrar yazar mısınız?

• Linkte bir resim paylaşmıştım , orada Subwoofer çıkışı Center ile birlikte veriliyor ve ancak 5.1 kanal seçiminde var, 2.1 ayarı yok. 5.1 çıkışta kanalları kapatma seçeneği olmasına rağmen. 3.5 mm rca kablo kullanarak centerı kapatıp bağladığımda uğultu dışında bir ses alamadım.

Resimdeki Aktif hoparlörümün sol kanala giden kablosunu çıkarıp Subwoofer Low level bağlantıya taktığımdada müzik çalarken Crossover 30 hz yapsamda ses alıyorum . Crossover ve Level ile bir türlü dengeyi yakalayamadım. Subwoofer oldukça baskın, sürekli devrede. Amacım 2.1 setupı PC Ses kartı ile başarmak.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Çok emin değilim ama bu işe yarayabilir, vakit olursa 1-2 gün içinde ben de bakacağım:http://xover.sourceforge.net

Windows'u 5.1 config edip bu foobar2000 plugin ile ne görülüyor bakmak lazım.

• Teşekkürler bende bu tarz birşey arıyordum. Yükledim ekran görüntülerini aldım, anladığımı söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 22 Şubat 2015; 21:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.