Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar bwhiteshark topiği kirletmeme adına pm gönderdim ...
  • Tamamdır, önerilere açığım. Projeksiyonum geldi, Benq 1085st
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

...Projeksiyonum geldi, Benq 1085st

hayırlı olsun,performans nasıl?
  • Teşekkür ederim. Sadece duvara yansıtabildim, ondada bayağı keyifliydi. Karşılaştırma yapmak için bilgi ve deneyimim yok o yüzden uygun ortamı olan forumdaşlarla test edebiliriz.

2.15 metreden 210*130 luk düzgün bir görüntü alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 3 Şubat 2015; 22:56:32 >
  • Bugün Specta marka bir perde aldım Aktivizyondan sağolsun Cihan Bey ilgilendiler. Perde siyah kumaş üzerine gri boya uygulanmış , boya kokusu evi doldurdu diyebilirim. Sanki sanayide yapmış getirmişler. 180*180 almıştım , Projeksiyonda alanı doldurmak çok kolaymış, short throw olmasa işim zordu. Düz göndermeme rağmen Keystone v.s yaptım ama yandaki ışıklı alanlar seçiliyor, mantığını tam çözemedim.

3D ilk defa denedim PC üzerinden bayağı cebelleştim MKplayerla denedim AC3 açması için acfilter koyup external filtre olarak göstermem gerekti. Denediğim filmler SBS bu gidişle 3D görücem diye gözüm bozulabilir :) . Bluray 3D ler daha mı az yorar bilemedim.
  • serdar hocam kullandığım poi 921 amfimi uplate etmek istiyorum . onyko 1030 poineer lx 78 arasında arasında kaldım. sadece sinama performansı acısından kullanıyorum sörrund sesten daha çok goruntu işleme yanı goruntu performansı benım için daha onemli bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye beklıyorum. NOT başka markalarda olabilir. saygılar
  • kardanad kullanıcısına yanıt
    3 ayrı model Pio kullandım,Onkyo kullanmadığım için çok yorum yapmak istemiyorum tecrübe eden arkadaşlar yorumlayacaktır,921 den lx 78 bir upgrade midir evet upgrade dir
    farkı anlarsınız diye düşünüyorum,mesajı gördükten sonra hızlıca 1030 un speclerine baktım oda hiç fena değilmiş tabii burada hangisinin ses karakteri sizin kulağınıza yatkın o önemli.
    Onun dışında ikisinde de bir sürü multimedia özellikleri var,ikisi de dolu cihaz.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    tvsiyeniz için çok teşekkür ederim.
  • Stereo kullanımda aktif hoparlörlere subwoofer ekleyebilir miyiz? Aktif hoparlörün ayrıca filtreli subwooferı varda ben kendi high level bağlantılı subwooferımı denemek istiyorum.

Bu stereo amp ve resimdeki preamp çok iyi düşünülmüş, Türkiyede getiren olsa?

• Tek bir kaynaktan giriş yapıp output olarak subwoofer ve main aynen bundaki gibi ayırabilecceğimiz başka bir ekipman var mı? PC ye bağlı 2.0 aktif speakerlara benim subwoofer ekleyemiyorum.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Kaynak PC ise sub çıkışı olan bir ses kartı işini çözmüyor mu? Ben mi yanlış anladım.
  • Malesef subwoofer çıkışları Center çıkışı ile birlikte ve Centerı kapatmak çözüm olmadı. 3.5 mm to rca sağ sol ikisinide denedim. Suba uğultu şeklinde sabit bir sinyal geliyor.
  • Elimde ihtiyaç fazlası bazı interconnectleri satışa çıkardım,ilgilenen olursa p.m ile ulaşabilir.

tıklayın
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ilanda ki Audioquest G-Snake (3mt) hariç hepsi satılmıştır.
  • Bu ne hız yaa? MaaşAllah. Hayırlı olsun.
  • teknika kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • pusuya yatmis kablomu bekliyor bunlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Yavuz bey ,kısmet diyelim mesela kablolardan birini 3 kişi istedi bir kişiye gitti, benimde takip de olduğum satılığa çıksa sorgusuz sualsiz alacağım parçalar var,
    bu hobi de öğrendiğim bir şey de , sana lazım olan bir parça satışa çıktı ise hiç pazarlık yapmadan alacaksın,nitekim kablo fiyatlarını uygun tuttuğum için saolsun
    alan hiçbir arkadaşım da indirim istemedi.Alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ilanda ki Audioquest G-Snake (3mt) hariç hepsi satılmıştır.

Serdar hocam sistemin kablolarında upgrade olayı mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün satıcı + Temiz ürün + Düzgün Fiyat (Üstüne kar eklenmemiş :)) = Hızlı Satış
    Analog upgrade i ne durumda var mı gelişme ?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.