Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de biraz önce denedim 2.1 modu gibi birşey yok ama center channel'e gönderiyorum deyip kandırsak olur mu acaba...

Bir de bu var, sub kısmındaki ayarlarla oynayınca crossover ayarına göre L-R'ye gelen bas ses azaldı :http://skipyrich.com/wiki/Foobar2000:Channel_Mixer
  • Programcılığın ana gerekliliklerinden biri dökümantasyon, sıfır sıfır sıfır sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 24 Şubat 2015; 18:20:47 >
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Haha :) evet özellikle free software olunca çok sıkıntılı olabiliyor, hatta bazen öyle sorunlar çıkıyor ki konumuz örneğindeki gibi müzik dinlemeye çalışırken insan kendini çok alakasız şeylerle uğraşırken bulabiliyor.

Jriver yazılımında bu tür ayarlar vardı sanırım, onu da inceleyin.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Channel mixer plugini ile şu şekilde ayarlayınca önce stereo 5.1 kanala upmix oldu, sonra subwoofer kısmındaki ayarlar ile oynayınca crossover frekansı diğer kanallardan sub'a atıyor, spektrogramı açıp canlı şekilde de görebiliyorsunuz. Deneme için realtek çıkışını center/subwoofer olarak değiştirip kulaklıkla denedim. Soldaki pencerede bütün kanallar seçilince daha doğru sonuç veriyor olabilir.

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi

Bu da forum linki:

http://www.hydrogenaud.io/forums/index.php?showtopic=29985

Daha ciddi uygulamalar için Linux kullanırdım, bu işler için çok ilginç yazılımlar ve arabirimler var ancak çok daha fazla zaman gerekiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 24 Şubat 2015; 20:53:37 >

• Bayağı olmuş yazmayalı :)

ses ve sinema sistemini her ne kadar aynı mekanda da olsa nihayet ayırdım sonunda,bu süreçte analog tarafında değişiklik ve plak arşivine yatırımım oldu ve devam etmekte
    yakında bir kaç resim paylaşırım.

Bu arada Panasonic AT6000 projeksiyonum satılıktır ilgilenenler özelden ulaşabilir.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Yeni projeksiyon , hangisidir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireyal

Yeni projeksiyon , hangisidir acep?

henüz kesinleşmiş bir alım yok,kafamda sadece bir iki model var eldeki satılınca bakacağız artık. Düşündüklerim şu an buralarda satılmıyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: joven

Serdar
    Senin curved perdene 4k projeksiyon yakışır

Yakışır yakışır da... da sı var :)
  • forum bu aralar fırtına öncesi sessizlik gibi durgun
    Serdar aynı mekanda sinema ve stereo ayırma furyası da var bu ara forumdaşlarda.
    Benim de var öyle niyetim önümüzdeki seneye ama. Bu sene kıpırdayamıyorum.
    sen stereo analog tarafını epey güçlendirdin devam ediyorsun.
    projeksiyon değişikliği 4K değilse ufuktaki gerekli mi emin olamadım
  • Güzel ve isabetli işler yaptın Serdar abi hayırlı olsun şimdiden JVC falan vardır herhalde listede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tahmin edeyim jvc rs49 ya da avrupa ismiyle x500 sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir jvc bekliyorum açıkçası. :)
  • yakışır valla
  • Neredeeen....Nereye değil mi...
    Hayırlı olsun Serdar hocam
    sistemi bozan satan varmı?Pek bir sessiz forumlar O eski tartışmalar muhabbetler paylaşımlar yok gibi.. Geçen en büyük media markt.lerden birini gezdim hep kompakt ucuz sistemler doğru dürüst ampli bile yok.birde Hı-Fı odası yapmışlar...ne oldu bu sektöre böyle?
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    eldeki satılınca bakacağız bir şeyler Kemal hocam,henüz yeni bir şey yok.

durgunluğu yaz rehavetine ,ramazana ve kurlar yükseldiği halde cihazlara gelen zamlara bağlıyorum. :)

Kurlar özümsendikten sonra Eylül gibi hareketlenme olur piyasada gibime geliyor.
  • piyasa hareketlenecek derken ek vergi ile belini bir kez daha bükme çalışmaları da devam ediyor ama
    Vestel amfi, Arçelik hoparlör ve sunny projektör ile yumatu oynatıcı felan alacaz anlaşılan.
  • Evet arkadaşlar beklenen marka nihayet TR sınırlarına da geldi.

Hayırlı uğurlu olsun vatana millete , önce stoklara 49E girecek bildiğim kadarı ile elbet fiyatlar çok Uygun olmayacaktır.
    Amerika fiyatlarını belki göremeyiz ama Avrupa fiyatları ile satışta olacaktır muhtemelen.

native 4K olmasa da en azından 4K pazarına bir renk bir değişiklik getirecektir önemli olan bence görüntü kalitesi.

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi
  • yalnız resimde modellerin altınde e-shift 2 yazılmış e-shift 3 yerine TecPro nun acemiliğine verelim artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

yalnız resimde modellerin altınde e-shift 2 yazılmış e-shift 3 yerine TecPro nun acemiliğine verelim artık. :)

Serdar abi selam şu jvc lerin input lagları yüksek olmasa alırdım hatta senle beraber alırdık belki daha uyguna alırdık ama game için pek uygun değil sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Cem senin gibi bir gamer olmadığım için input lag değeri kriterim olmayacak şimdilik :)
    önceliğim 2D resim kalitesi, demo makine geldiğinde ki muhtemelen duyuru yaptıklarına göre
    yakındır,cihazı gördüğümde kararımı vereceğim.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Çok güzel duruyor JVC'ler ama kurlar yüzünden bayağı maliyetli olacaklardır.

Ekleme: proav sitesinde JVC dla-RS49E modeli 13.723 TL lik fiyatla satışa sunulmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ireyal -- 30 Temmuz 2015; 9:35:12 >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.