Ben bile merak ettim şimdi. Ne zaman meraklanacak bir şey yok deseniz, arkadan sürprizler geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: vitex
quote:
Orijinalden alıntı: by@li
Merak edecek bir şey yok yahu
Ben bile merak ettim şimdi. Ne zaman meraklanacak bir şey yok deseniz, arkadan sürprizler geliyor.
Süpriz az kalır. Bomba o bomba.
quote:
Merak edecek bir şey yok yahu
kaç kg.' luk birşey aldın, ağırlığını söyle biz tahmin ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: Loading..
Takip ediyordum zaten fiyatlarını,şu anda aralarında 750 lira fark var.3 boyut ile işim olmadığından ve başka şeylerde alacağımdan kısmak zorundayım
fiyatları nereden takip ediyorsunuz bilmiyorum ama aralarında ki fark 100 Euro kadar ,750 çok demiş ,kim fiyat vermişse...bir daha düşünün bence. almaya niyetiniz varsa p.m atın ,yardımcı olmaya çalışırım.
quote:
Yaw iki dakkada çekiver yarını niye bekletiyorsun görende iştesin sanacak.
sözümüzü yemiyelim dedik ,küçük compact casio exilim ile çekilmiş bir kaç foto, dediğim gibi perde olmadığı için prj tarafında kurulu bir düzen yok, resimler hiç kaliteli değil,bu işlerden çok anlamam,görüntü netlikleri ayarsız olduğu için de sizi yanıltmasın.
Bluray koleksiyonu yaparken limited yada collection edition box setlere merak sardım ve yanlarına da buldukça film karakterlerinin figürlerini toplamaya başladım. bluray ve figürlerleri kombine yaparak yeni bir hobby daha başladı...
quote:
Orijinalden alıntı: astramastra
Evet resimler çok kaliteli değil ama bu resim çok şeyi anlatıyor...Epson TW9000 işini iyi yapıyormuş
aşağıda da karşılıklı iki duvarın üst kısımları yer alıyor,ilk resim yani şu an ki tv ünitesinin üst kısmı. Motorlu perde olursa resmin üst kısımında gözüken buattan elektriği almayı düşünüyorum, 300 cm eninde 225 cm yüksekliğinde bir perde olacak.(Tavanın yerden yüksekliği 260 cm)
2.resim ünitenin karşı duvarı o resimde de gözüken 2 buatın ortasına denk gelecek şekilde ya bir raf yada @rgokdemirin yaptı gibi tavana monte bir raf sistemi olacak ,yine prj için elektriği bu buatlardan birinden alacağım.
Serdar,
Herşey gönlünce olsun. Güle güle kullan. Aslında canım biraz eleştirmek istiyor, bir kaç kelam edebilir miyim? Eleştiriye açıkmısın?
quote:
Serdar,
Herşey gönlünce olsun. Güle güle kullan. Aslında canım biraz eleştirmek istiyor, bir kaç kelam edebilir miyim? Eleştiriye açıkmısın?
atış serbest
Atış değil yaw ne atması,
Öncelikle şahsi fikrim, ben olsam Qnap, Cisco E4200 ve bilimum HDD içeren cihazları oradan kaldırıp panelin rahat bir görünüme kavuşmasını sağlardım. Yer yoktur belki ama yine de onlara başka bir yer bul bence bir data kablosuyla bütün filmleri salona taşıyabilirsin zaten.
Panel için zaten yapacak pek bir şey yok malum WAF faktörü.
Ben HDD lerin tıslama ve vınlama sesine uyuz olurum şahsen.
quote:
Öncelikle şahsi fikrim, ben olsam Qnap, Cisco E4200 ve bilimum HDD içeren cihazları oradan kaldırıp panelin rahat bir görünüme kavuşmasını sağlardım. Yer yoktur belki ama yine de onlara başka bir yer bul bence bir data kablosuyla bütün filmleri salona taşıyabilirsin zaten.
haklısın aslında,aklımda iki seçenek var ,ya ünitenin sol alttaki büyük kapaklı çekmecenin içine almak ya da sağ frontun olduğu duvarın arkası dolaplı koridora bakıyor, o dolaba koyup ,duvarı delerek söylediğin gibi bir data kablosu ile sistemden uzaklaştırabilirim.Şu perde işi netleşsin de elden geçecek çok şey var.
quote:
aklımda iki seçenek var ,ya ünitenin sol alttaki büyük kapaklı çekmecenin içine almak ya da sağ frontun olduğu duvarın arkası dolaplı koridora bakıyor, o dolaba koyup ,duvarı delerek söylediğin gibi bir data kablosu ile sistemden uzaklaştırabilirim.Şu perde işi netleşsin de elden geçecek çok şey var.
Ben ünitenin sağ iki çekmecesini bu işlere ayırdım üstte hdd ler var altta elektrik prizleri,ulaşması ve kontrolü kolay seste gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Asefik
quote:
quote:
haklısın aslında,aklımda iki seçenek var ,ya ünitenin sol alttaki büyük kapaklı çekmecenin içine almak ya da sağ frontun olduğu duvarın arkası dolaplı koridora bakıyor, o dolaba koyup ,duvarı delerek söylediğin gibi bir data kablosu ile sistemden uzaklaştırabilirim.Şu perde işi netleşsin de elden geçecek çok şey var.
Serdar bey cihazlarınız çok güzel iyi günlerde kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: murat 131
Serdar bey cihazlarınız çok güzel iyi günlerde kullanın
teşekkürler sn. @murrat 131,
virüsü aldık bir kere bu cihazlar ,buralar da kalmaz
astramastra
Hayırlı ve güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Foruma epeydir takılamıyordum neler olmuş neler...
astramastra usta QNAP 459 Pro Turbo Nas II -8 TB - Raid5 sisteminde yuzde kacını doldurabıldın bluray yada hd fılmler ıle? Bu sıstemı wd tv live mu yoksa bluray playeramı bagladın? Her ıkısınden bırısıne bagladıgında gordugum kadarı ıle qnap takı hdd ler bıldıgımız 3'5 lınık pc hdd si, Bu hdd ler bluray fılmlerı playerea buffer yaparken hız konusunda yeterlı oluyormu? Yanı demek ıstedıgım bluray fılmlerı donmasız bır sekılde hdd lerın hızı yetıyormu? Son olarak QNAP nerden kaca aldıgını ogrenebılırmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
astramastra
Hayırlı ve güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Foruma epeydir takılamıyordum neler olmuş neler...
saolun Ahmet bey,foruma bu kadar ara vermeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: ediz70
astramastra usta QNAP 459 Pro Turbo Nas II -8 TB - Raid5 sisteminde yuzde kacını doldurabıldın bluray yada hd fılmler ıle? Bu sıstemı wd tv live mu yoksa bluray playeramı bagladın? Her ıkısınden bırısıne bagladıgında gordugum kadarı ıle qnap takı hdd ler bıldıgımız 3'5 lınık pc hdd si, Bu hdd ler bluray fılmlerı playerea buffer yaparken hız konusunda yeterlı oluyormu? Yanı demek ıstedıgım bluray fılmlerı donmasız bır sekılde hdd lerın hızı yetıyormu? Son olarak QNAP nerden kaca aldıgını ogrenebılırmıyım
%30 film %20 müzik %20 Resim...
yanında da 10 TB lık Axus Fit500 var eSata dan QNAP'a bağlı QNAP cisco Routura çift ethernetle TRUNK olarak bağlı. yani tüm cihazlardan bağlanabiliyorum.DLNA sayesinde,üzerinde media server yüklü.
Evet üzerinde 3.5 " lik 4 x 2TB disk var,network üzerinden oynatımda bir sorun yok,kesilme yada yavaşlama tüm network kabloları CAT6 (kısa mesafede gerek yok deniyor ama ben yinede cat6 tercih ettim)
aldığım dönemde disksiz fiyatı 1350 $ civarıydı,Tesandan aldım.Son fiyatlar nedir yarın bakarım. bugün yeni fiyat listesi gelmişti,yoğunluktan bakamamıştım.