Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

astramastra usta
    QNAP 459 Pro Turbo Nas II -8 TB - Raid5 sisteminde yuzde kacını doldurabıldın bluray yada hd fılmler ıle?
    Bu sıstemı wd tv live mu yoksa bluray playeramı bagladın?
    Her ıkısınden bırısıne bagladıgında gordugum kadarı ıle qnap takı hdd ler bıldıgımız 3'5 lınık pc hdd si, Bu hdd ler bluray fılmlerı playerea buffer yaparken hız konusunda yeterlı oluyormu?
    Yanı demek ıstedıgım bluray fılmlerı donmasız bır sekılde hdd lerın hızı yetıyormu?
    Son olarak QNAP nerden kaca aldıgını ogrenebılırmıyım

%30 film %20 müzik %20 Resim...

yanında da 10 TB lık Axus Fit500 var eSata dan QNAP'a bağlı QNAP cisco Routura çift ethernetle TRUNK olarak bağlı.
    yani tüm cihazlardan bağlanabiliyorum.DLNA sayesinde,üzerinde media server yüklü.

Evet üzerinde 3.5 " lik 4 x 2TB disk var,network üzerinden oynatımda bir sorun yok,kesilme yada yavaşlama
    tüm network kabloları CAT6 (kısa mesafede gerek yok deniyor ama ben yinede cat6 tercih ettim)

aldığım dönemde disksiz fiyatı 1350 $ civarıydı,Tesandan aldım.Son fiyatlar nedir yarın bakarım.
    bugün yeni fiyat listesi gelmişti,yoğunluktan bakamamıştım.

usta cevabın ıcın tesekkurler
    kablosuz olarak bu sısteme fılm atarken sn de data hızını ve pc den cat 6 ıle modeme baglı olarak data hızını soyleyebılırmısın?
    modem olarak normal modemlerdenmı kullanıyorsun yoksa ozel bır modemmı kullandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

usta cevabın ıcın tesekkurler
    kablosuz olarak bu sısteme fılm atarken sn de data hızını ve pc den cat 6 ıle modeme baglı olarak data hızını soyleyebılırmısın?
    modem olarak normal modemlerdenmı kullanıyorsun yoksa ozel bır modemmı kullandın?

rica ederim Ediz,şu başlığı görmediysen bir incele sorduğun soruların cevabını bu başlıkta bulacaksın

http://forum.donanimhaber.com/m_54125943/mpage_3/f_/key_//tm.htm#55117065

SOL fiber internet kullanıyorum,SOl un verdiği modem yerine Cisco E4200 Router koydum.
    DD-WRT nin yazılımını yüklüyorsun,kullanabilmek için...(MAC ID kopyalama yönt. ile)

kabloluda windows copy de 60 mb görmüştüm.

• arkadaşlar,kaşıntıdan dolayı amfi mi satışa çıkardım...
    aşağıda ilan linkim var ilgilenen olursa p.m den görüşebiliriz...

SATILIK Pioneer vsx 2020
  • Hayırdır?
    Hedefte ne var?
  • quote:

arkadaşlar,kaşıntıdan dolayı amfi mi satışa çıkardım...
    aşağıda ilan linkim var ilgilenen olursa p.m den görüşebiliriz...

SATILIK Pioneer vsx 2020

Hayırlı olsun Dali İkonlara daha üst bir amfi lazımdı zaten

Ve evet sonraki hedef bellimi?

• 85 kasar ,75 yada 83 olacak ( yaklaşık aynı maliyet ikisi)

bakalım,acelemiz yok ne zaman satılırsa.
  • Hadi bakalım hayırlısı...
  • quote:

85 kasar ,75 yada 83 olacak ( yaklaşık aynı maliyet ikisi)

bakalım,acelemiz yok ne zaman satılırsa.

SC-LX75 ile sizdeki Bdp LX55 önden aynı görünümlü kasa ve eşit genişlikte 435mm takım olur.

LX83 ise 420mm kasada farklı eğer ilerde oppo alımı varsa önemli ayrıntılar değil tabi...
  • saol Sertaç,

Şefik bey,daha avr yi değiştirmeden hemen Oppo moppo demeye başladınız,lütfen diyorum size...
  • Kardeş , 75 - 83 hangisine karar vereceksin merak ediyorum , daha 1-2 gün önce şefik abi ile bu olayı konuşmuştuk, aynı fiyat seçim zor

Hakkında hayırlısı diyelim
  • quote:

saol Sertaç,

Şefik bey,daha avr yi değiştirmeden hemen Oppo moppo demeye başladınız,lütfen diyorum size...

Aslında haklısınız ileriye bakmaktan önümüzdekinin zevkini çıkaramıyoruz...

Ben LX75 işini hallettiğim için Oppo aklıma geliverdi
  • Oppoların gelmesine sayılı günler kaldı ona göre :)

Birisi yeni sahibini bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Oppoların gelmesine sayılı günler kaldı ona göre :)

Birisi yeni sahibini bekliyor.

Refiğin aldığı fiyattan olacaksa hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Kardeş , 75 - 83 hangisine karar vereceksin merak ediyorum , daha 1-2 gün önce şefik abi ile bu olayı konuşmuştuk, aynı fiyat seçim zor

Hakkında hayırlısı diyelim

eldekini de çıkaralımda o işe sonra kafa yorcam ,hatta hep beraber yorarız Ersin
  • astramastra

Bu TW9000

E4200 üzerinden Wireless olarak 1080p oynatıyor demişsin.
    3D de oynatabiliyormu sorunsuz?

Cevap PM dende olabilir nerden kaça aldınız desem cevap verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

astramastra

Bu TW9000

Epson TW9000 leri bahsi geçen arkadaşlarımız PROAV dan aldı yetkili kişi Tuncay arkadaşımız çok iyi esnaftır gereğini yapar...

Edit: gereksizleri sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 7 Mart 2012; 21:02:56 >
  • quote:

astramastra

Bu TW9000

Ahmet bey,

tw9000w nin ve de bir alt modeli tw6000w in en önemli özelliği wireless olarak 3D oynatabilmesi,

oynatabilmesi derken kendi player özelliğ yok yanlış anlaşılmasın.

resimde ki gibi bir aparatı var bunu kaynağa hdmi dan bağlıyorsunuz alıcı cihazda gömülü,kumandasından

WirelessHD tuşuna basıyorsunuz kendi 10-15 sn içinde Link ışığı yandığında bağlantıyı kurmuş oluyor.

yani kend, vericisini görüyor ,dolayısı ile bu vericiyi E4200 e direk bağlama gibi bir şey söz konusu değil

söylediğiniz şey nasa erişim ise bunu bdp lx55 yada laptop yapar oynattığını aparatla tw9000 e gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 7 Mart 2012; 21:22:48 >

• astramastra

Teşekkürederim.

Anladığım kadarı ile Player ile projeksiyon arasına HDMI kablo çekilmesi gereksiz.
    Yazınızdan böyle anladım. Projeksiyona sadece elektrik bağlanacak OK.
  • quote:

astramastra

Teşekkürederim.

Anladığım kadarı ile Player ile projeksiyon arasına HDMI kablo çekilmesi gereksiz.

aynen,ilk başta çok emin değildim performanstan ,hatta kablo bile alıp hazırlamıştım öncesinden,
    ama gerek kalmadı şimdilik ,yaptığım bir kaç denemede kablolu ile kablosuz arasında fark algılamadım,
    hem 2D hemde 3D görüntüyü gayet başarılı aktarıyor.
  • quote:

quote:

astramastra

Teşekkürederim.

aynen,ilk başta çok emin değildim performanstan ,hatta kablo bile alıp hazırlamıştım öncesinden,
    ama gerek kalmadı şimdilik ,yaptığım bir kaç denemede kablolu ile kablosuz arasında fark algılamadım,
    hem 2D hemde 3D görüntüyü gayet başarılı aktarıyor.

O halde görüntü aktarımı için pahalı hdmi kablolara verilen paralar gereksizmi oluyor...

wirelessle oki kayıpsız,3d için gerekli bantgenişliğini sağlıyan (10.2gbps) kaliteli her hdmi 1.4 versiyon kablo aynı işi görecektir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.