Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

serdar ben hdd yi göndersem sana

olmazmı dostum.

olur, işyerim senin eve yakın biliyorsun, sabah giderken bırak akşam dönerken al... ya da bekle bir çayımı iç, o arada hallederiz.

Ozaman geliyorum, kaça kadar oradasın?

• quote:

Ozaman geliyorum, kaça kadar oradasın?

biz ücretli çalışanız, 18:30 dedin mi dükkan kapanır bizde

kopyalama süresini gözardı etme yalnız,bekliyorum...
  • Yettim gari

Misafirperverligin ve çaylar icin tsk. Ederim
  • rica ederim,her zaman

keyifli seyirler..
  • astramastra usta dun kadıkoyde yazıcıogluna gıttıgımde korsan bluray fılmlere rasladım ve tanesını 10 tl den satıyorlar.
    Bu korsan bluraylerı denedınmı verımlılıgı nasıldır orjınalden farkı nelerdır?
    3d korsan blurayler dahı vardı.
  • korsan 3d filmler ne kadardı acaba?
  • korsan blurayler ikiye ayrılıyor ,bir mkv den bluray yapanlar birde orjinal blurayden kopya yapanlar,

benim imzamda verdiğim listede de ki tüm bluraylerim orjinal,hiç kopya denemedim,

mkv olanlarda bluray e has olan farklı versiyonlar,bonus görüntüler,ses,altyazı ve bazı filmlerde ki alternatif
    başlangıç yada son seçenekleri olmuyor, oriinalden kopya olanlar da ise sıkıntı olacağını sanmıyorum
    (25 gb yada 50 gb lık oluyor)

ama ben orjinalleri 2D leri 20-25 e 3D leri 30 a alıyorum,kopya ya gerek duymuyorum,
    kendi hedefim IMDB top 250 yi tamamlamak (koleksiyon amaçlı)

koleksiyona koymayacağım filmleride netten hallediyorum bir şekilde min 1080p 7-10 gb lık mkv lerle.
  • Serdar izledim filmi gercekten cok kaliteli bir film.
    Tekrar tesekkur ederim. 3d hissi cok yuksek bir yapit.

Elinde bu filmin orijinali olmayanlara edinmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 15 Mart 2012; 21:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

tw9000 i olan arkadaşlara özellikle sesleniyorum,

dün Avatarın 99 Gb lık 3D versiyonunu buldum.

lx 55 le usb den 3D olarak oynattım, yok böyle bir şey ,daha perde olmadan bu kadar net ve temiz bir görüntü,

canlı renkler ve 3D performansını görünce bir kez daha tw9000 için ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.

sizde mutlaka bu versiyonu edinip,izlemenin keyfine varın,şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada ,hiç ummuyordum ama TR altyazı orjinal seçeneklerin için de çıktı.

şu an bende iso ve BDMV hali mevcut.

Herkese merhaba,
    ben bikaç ay önce 8350 aldım ama henüz adam akıllı bir perde almadım, idareten ucuz bişey almıştım. 8350 siyah renklerde idare ederin biraz üstü düzeyde yani mükemmel değil. bu yüzden gri perde almayı düşünüyorum. İstanbulda olmadığım için pek yerinde inceleme imkanı bulamıyorum. black diamond gibi şeylere yaklaşamayacağımızdan bizde üretilen gümüş perdelere yönelicem sanırım ama kalite konusunda emin değilim alıp kullanan veya deneme imkanı olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean_of_anka

Herkese merhaba,
    ben bikaç ay önce 8350 aldım ama henüz adam akıllı bir perde almadım, idareten ucuz bişey almıştım. 8350 siyah renklerde idare ederin biraz üstü düzeyde yani mükemmel değil. bu yüzden gri perde almayı düşünüyorum. İstanbulda olmadığım için pek yerinde inceleme imkanı bulamıyorum. black diamond gibi şeylere yaklaşamayacağımızdan bizde üretilen gümüş perdelere yönelicem sanırım ama kalite konusunda emin değilim alıp kullanan veya deneme imkanı olan var mı?

istanbulda olsanız da çok perde sunum ortamı yok maalesef, bizde üretilen gümüş perde demişsiniz, sakın inanmayın buradakilere fiyatı ucuzsa kesin boyamadır,

kumaşa gümüş boyayı püskürtüp 3D perde diye satıyor çakallar. Hatta bir tanesi de bizde ki perde 20 / 30 gain gibi bir laf etmiş ti

sattıkları perde 2 / 3 gain çıksın ellerinden öperim.

kaliteli markalar elbet var ben bir ara DRAPER ile görüşmüştüm ,istediğim ebatlar bana tuzlu geldi ama beklediğim yüksek kontrastlı
    perde gelmez ise alternatiflerim arasında tutuyorum.

siz Ankaradasınız yanılmıyorsam,Eskişehir size yakın, forumdan mastercodex nickli arkadaşla irtibata geçebilirseniz size yardımcı olacaktır
    perde konusunda.

• Serdar bak sonra kulak arkası ediyorsun deme..
    Ben senden haber bekliyorum 9000 in tavana montajı için..
    Aklıma gelmişken yazayım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Serdar bak sonra kulak arkası ediyorsun deme..
    Ben senden haber bekliyorum 9000 in tavana montajı için..
    Aklıma gelmişken yazayım da

saol Refik,eyvallah... p.m.
  • Cevaplandı
  • daha önce verdiğim review linklerinde bunu koymamışım,incelemenin sonunda Panasonic AE7000 ile ilgili karşılaştırma bilgileride mevcut.

(5010 Epsonun USA de tw8000 e karşılık gelen (tw8000 de 9000 nin ISF kalibrasyonu ve THX sertifikası olmayan modeli) modeli)

http://www.projectorcentral.com/epson_home_cinema_5010_3d_projector_review.htm
  • bir süredir almayı düşündüğüm HDMI kabloyu bulunca,orjinalliğinden de emin olunca siparişini vermiştim,
    bugün elime geçti.

AVR ile BDP arasında yine Monsterın 1200 serisini kullanıyordum,BDP ile tw9000 nin WirelessHD transmitter arasında
    Epsonun kutu içinden çıkan HDMI kablosu vardı onun yerine M2000 serisini bağlayıp bir deneyeceğim bakalım
    fark olacak mı?

• Hayırlı olsun Serdar
  • quote:

Hayırlı olsun Serdar

saol Ali, henüz geldim eve test fırsatım olmadı,en kısa zamanda tv ve projeksiyonda dener sonucu paylaşırım.
  • M2000 kablonuz hayırlı olsun Serdar bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

M2000 kablonuz hayırlı olsun Serdar bey

teşekkürler Şefik bey,umarım fark yaratır.
  • @astramastra yeni kablonuz hayırlı olsun. Bu aralar forum alım satım konusunda baya bi hareketli. Hayırlı olsun demeye yetişemiyoruz neredeyse.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.