Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende henüz tecrübe etmedim ama merceğin sağ tarafındaki filtre kapağının çıkıntısından tutarak merceğe doğru kendine çekip çıkarıyorsun.
    Hava filtresinin değişimini ekstra tozlu bir ortamda kullanmıyor isen kitapçık 3 ay da bir temizleyin diyor.Kullanım kılavuzunun 77 -80.
    sayfalarında nasıl yapılacağı anlatılmış,sende yoksa aşağıda ki linkten TR kılavuzu indirebilirsin.

http://www.epson.com.tr/Projektorler/Epson-EH-TW9000W/S-252-r-252-c-252-ve-Destek

Edit:kelime hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 8 Nisan 2012; 14:14:42 >
  • tw9000 için ayrıca bir lens takma ihtiyacı duyuyor musunuz? ya da duyulur mu ileride?
    Avs forumda görüyorum anamorphic sinema filtreleri lensleri takıyorlar.Fark nasıldır acaba.
  • @astramastra

Teşekkürederim. Evet okudum ve nasıl temizleneceğini teorik olarak öğrendim

+++

@LOSTPLANET

9000 ler 3 çeşit 9000 / 9000w / 9000w LPE LIGHT POWER EDITION

o dediğiniz anamorfik lens Epson EH-TW9000W LPE LIGHT POWER EDITION modelinin paketinden çıkıyor.
  • tabii ki tecrübe etmeden bir şey söylemek zor ,bende okuyorum zaman zaman,
    şu an ihtiyaç hissetmiyorum ama tw9000 anamorphic lensi destekliyor,hem menüsünden
    (harici br işlemciye gerek kalmadan) iki tür ayarı var.cihazın alt kısmında da anamorphic
    lens vidaları için yerleri hazır.
    Ama elimizde ki bir çok bluray film 2:35:1 dolayısı ile düşünülebilir aslında.Araştırmadım
    ama maliyetleri uygunsa denenebilir farkı görmek adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

@astramastra

Teşekkürederim. Evet okudum ve nasıl temizleneceğini teorik olarak öğrendim

rica ederim ...konuyla ilgili bir resim buldum

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi

• Epson 6000/9000 olan arkadaşlardan bir ricam var,yurtdışı forumlardan edindiğim bilgiye göre yeni bir yazılım (firmware) çıkmış
    herkes elinde ki cihazları kontrol edebilirler mi üzerinde hangi versiyon yüklü.Yeni yazılım 1.04 ben kendiminkini kontrol ettim
    1.01 gözüküyor.

Yeni versiyonla gelen yenilikler özetle ,süperçözünürlük ayarları ,Oto iris ve 3D performansı artırılmış.

Yalız bu güncelleme henüz kullanıcılar tarafından yüklenemiyor,servisin yapması gerektiği söyleniyor.

Ama yakında RS232 yada mini usb (ki vidalı bir kapak altında gizlendiği söyleniyor bakmak lazım) yardımıyla

Epsonun kayıtlı kullanıcılara göndereceği bir kit le yapılabileceğinden bahsetmişler.

Yarın konuyla ilgili Epson TR den bilgi almaya çalışacağım.

Versiyonu görebilmeniz için Epsonda kumandadan servis menüsüne girmeniz gerekmekte, ben aşağıda ki adımları uygulayarak
    denedim.Aslında servis menüsüne giriş çok basit,

Yazılımlarını kontrol etmek için:

1. Kumandanın üzerinde ki "Menü" tuşuna 8 saniye basılı tutun - bırakın.

2. Iki kez ESC-tuşuna basın.

3. Bir kez sağ navigasyon tuşuna basarak ikinci sayfa (Versiyonlar) a geçiş yapın

4. Projektörün güncel firmware ilk satırda yer alan (P - ile başlayan satır) sayının son üç rakamıdır.

5.. Çıkmak için - Menü düğmesine bir kez basın.

Bendeki servis menüsü resimleri aşağıda ki gibidir.

Not:Servis menüsü olmasından dolayı herhangi bir ters durum olursa sorumluluk tamamen kendinize aittir,tereddütü
    olanlar denemeyebilir.Benim ki sadece bilgilendirme, inisiyatif sizded
    ir.

• Epson Türkiye ye mail attım sabah,hemen geri dönüp beni distiribütörlere yönlendirdiler,yönlendirdikleri yerden tahmin ettiğim gibi hiç bir bilgiye ulaşamadım tekrar
    Epsona güzel bir mail attım arkasından Epson Mustafa bey aradı, saolsun konuyla ilgili yakından ilgilendi,sonuç olarak böyle bir yazılım güncellemesinden haberleri olduklarını
    şu anda ellerinde 1.04 ver. yazılımının olduğunu fakat daha önce böyle bir firmware bu tür cihazlarda çıkmadığı için yüklemenin ne şekil yapılacağına karar veremediklerini,
    konuyla ilgili teknik servisi bilgilendirdiklerini fakat kullanıcıların bu işlemi yapıp yamayacakalrının kararını verip ona göre yönlendireceklerini söyledi.

Bu arada bir önceki mesajımda belirttiğim gibi cihazda gömülü mini usb girişinin olduğunu onayladı kuvvet muhtemelen yükleme buradan olacak.
    ayrıca bu güncelleme yukarıda yazdığım özelliklere ilaveten ,dikkat ederseniz dedi tanıtım yazılarında ve speclerde HDMI girişinin 1.4 desteğinden
    açıkca bahsetmeyiz farklı standartlardan söz ederiz dedi,bende lisanlamadan dolayımı dedim evet dedi ama bu güncelleme ile de resmi olarak 1.4
    desteği gelmiş oluyormuş,ayrıca hem HDMI giriş hemde WirelessHD için de iyileştirmeler bu güncelleme içerisinde geliyormuş.

Teknik servisin beni arayıp gerekli bilgilendirmeyi gün içerisinde yapacağını söyledi.

Bilginize...

• aastramastra

bende de 101 yazmakta.
  • quote:

aastramastra

bende de 101 yazmakta.

ok. Teknik servislerleri henüz dönmedi bana,yarın ben bir ararım onları ,söyleyecekleri yönteme göre davranırız.

güncelleme yararlı iyileştirmeler içeriyor sonuçta.
  • Sayın @astramastra 0pponuz hayırlı olsun ben bir şey sormak istiyorum bu sıralar bende BDPlayer için arayış içindeyim; Esas amacım BD izlemek yalnız sorun şu ki, elimde çok sayıda A bölgesi bd olduğundan bunları önceden aldığım lgbd550 de hiç oynatamıyorum. Bilmem derdimi anlatabildimmi! Yani sizin bu cihazınız bu konuda region free'mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Sayın @astramastra 0pponuz hayırlı olsun ben bir şey sormak istiyorum bu sıralar bende BDPlayer için arayış içindeyim; Esas amacım BD izlemek yalnız sorun şu ki, elimde çok sayıda A bölgesi bd olduğundan bunları önceden aldığım lgbd550 de hiç oynatamıyorum. Bilmem derdimi anlatabildimmi! Yani sizin bu cihazınız bu konuda region free'mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

teşekkürler sn @akkaynak, darısı başınıza diyelim.

TR ye getiren arkadaş oynattığını beyan etmiş ama, elimde 1.bölge ne dvd nede bd var
    denemediğim test etmediğim bir durum için yorum yapıp sizi yanıltmak istemem,
    ama denemem için bir bd gönderebilirseniz memnuniyetle dener sonucu paylaşırım.

yalnız avrupa satışlarında region free için 60-70 euroluk ufak bir parça, kit satılıyor,
    tüm bölge kodlu bd ler için ,en kötü ihtimal bu parçayla işinizi görebilirsiniz.

• Çok teşekkürler cevabınız için İzmirde olsaydınız sizinle tanışmak isterdim. Saygılar.
  • benim versiyonda 102 yazıyor.
  • tw9000 i sonunda (DIY) iş yerinde ki atıl malzemelerden bir raf yapıp tavana doğru
    planladığım yere yerleştirdim.
    Sıva üstü bir priz ve önüne uzaktan kumandalı bir priz yerleştirdim böylece cihaz
    devamlı standby da kalmamış oluyor.

Saolsun @rgokdemir ne zaman istersen çağır dedi ama onun raf çok zahmetli olduğu için
    uğraştırmak istemedim kendisini

Refiğin rafı kadar güzel olmasa da şimdilik işimi gördü.

Resimler birbirinin tekrarı gibi olabilir,farklı açılardan olduğu için paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

aastramastra

bende de 101 yazmakta.

ok. Teknik servislerleri henüz dönmedi bana,yarın ben bir ararım onları ,söyleyecekleri yönteme göre davranırız.

güncelleme yararlı iyileştirmeler içeriyor sonuçta.

Ne oldu servis (FW) işi?

Yeni rafınız güzel gözüküyor. İnce ayar bira zor olur diye düşünürken.
    Lens kapağının oto olduğunu hatırldım :)
  • Hayırlı olsun. Güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel işçilik

Güzel günlerde kullanma dileğiyle
  • quote:

Ne oldu servis (FW) işi?

Yeni rafınız güzel gözüküyor. İnce ayar bira zor olur diye düşünürken.
    Lens kapağının oto olduğunu hatırldım :)

arayan soran olmadı,güya bana bilgi vereceklerdi bende çok yoğundum bugün ilgilenemedim.
    Yarın Epson Mustafa bey'i bir yoklayayım.

Lens kapağının açılışta verdiği o sese hastayım :)
    Cihazın iki yönlü lens shift özelliği olması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Hayırlı olsun. Güzel olmuş.

Saol,senin eline su dökemeyiz bu konularda
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.