Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oppo çok kaliteli bir cihaz ama neden samsung sony veya üst seviye markaların playerlarındaki görsellik yok bu markada nedense. siz ne söylemek istersiniz bu konuda? ya da bana mı öyle geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

oppo çok kaliteli bir cihaz ama neden samsung sony veya üst seviye markaların playerlarındaki görsellik yok bu markada nedense. siz ne söylemek istersiniz bu konuda? ya da bana mı öyle geliyor .

Oppo 95'i ayıralım!Diğer oppolar olabilir,Oppo 95 çok detaylı kafa yorulmuş bir cihaz diye düşünüyorum.Sadece kumanda Pioner kadar şık değil ama ışıklı olması güzel:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

oppo çok kaliteli bir cihaz ama neden samsung sony veya üst seviye markaların playerlarındaki görsellik yok bu markada nedense. siz ne söylemek istersiniz bu konuda? ya da bana mı öyle geliyor .

sn @:::LOSTPLANET:::,söyleminizde haklı olabilirsiniz,Samsung,LG,Sony v.s markalar tüketici elektroniğinde kozmetiğie çok fazla önem veriyorlar,
    bu durumu WAF faktörüne bağlıyorum, 100 bayana sorun Samsung plazma mı Panasonic plazma mı 99 u Samsungu seçer bence

Resimlerde kötü çıkmış ama sade ve şık bir cihaz ,şu an karşımda pio Lx 55 ile yanyana duruyorlar,gözü rahatsız edici kozmetik bir durum yok açıkçası
    ,hatta elinize aldığınızda ağırlığından malzeme kalitesini çok çabuk hissedebiliyorsunuz,Amfi gibi bir cihaz diyebilirim.

• Hayırlı olsun sayın astramastra. Bence görsellik olarak alışılmışın dışında çok şık bir cihaz. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

sonunda by@li beni de Oppo sahibi yaptı ...

Oppo 95 bu akşam geldi...

Güle güle kullanın...

Ehh artık bir OPPO 95 vs. Pio LX 55 DVD upscaling performansı karşılaştırması yaparsınız...
  • Hayırlı olsun Serdar...

Son cihazı senin almana sevindim doğrusu. Hiç olmazsa tanıdık birisi aldı. :) Kaliteli ve üst düzey bir cihaz aldın güle güle kullan...

Eğer oppo-93 isteyen olursa benimle irtibata geçebilir.
  • Serdar hayırlı olsun
  • Sn. astramastra,

Oppo 95 hayırlı olsun
  • astramastra,

Hayırlı Olsun Ali Abinin Cihaz Yabancıya Gitmemiş Güle Güle Kullanın.
  • Cogalıyoruz :)

Ben de bir-iki haftadır perdenin arkasina led olayi icin calisiyorum. %95 bitti. Perdenin kenarlarini altini ve ustunu de akustik panellerle kapladim. Fixed frame perde ile paneller arasinda 8-9 cm lik bosluk biraktim led oraya yansiyor.
    Tecrube edindim isteyen olursa yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar hayırlı olsun , tekrar ...

Senin aldığına çok sevindim hem tanıdık olarak hemde hakkını verecek olduğuna inandığım için
  • OPPO nuz hayırlı olsun Serdar bey
  • vitex,dammak,by@li,HI-DEF-MAN,enerji78,Delerium,rgokdemir,ersin.clk ,PRODJ

hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz için teşekkürler dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Güle güle kullanın...

Ehh artık bir OPPO 95 vs. Pio LX 55 DVD upscaling performansı karşılaştırması yaparsınız...

şu perde işini de halledebilseydik DVD testini de yaparım.
    Duvarda yapmak istemem açıkçası
  • Sayın astramastra gerçekten dediğiniz gibi amfi tadında bir cihaz almışsınızİyi seçim iyi gunlerde kullanın.Bir de perde sahipleri daha cok foto paylassa da forum gorsel olarak bıraz daha guzelleşse!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Cogalıyoruz :)

Ben de bir-iki haftadır perdenin arkasina led olayi icin calisiyorum. %95 bitti. Perdenin kenarlarini altini ve ustunu de akustik panellerle kapladim. Fixed frame perde ile paneller arasinda 8-9 cm lik bosluk biraktim led oraya yansiyor.
    Tecrube edindim isteyen olursa yardimci olurum.

anlatmayla olmuyor Refik ,resim isteriz sonra bizde isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Sayın astramastra gerçekten dediğiniz gibi amfi tadında bir cihaz almışsınızİyi seçim iyi gunlerde kullanın.Bir de perde sahipleri daha cok foto paylassa da forum gorsel olarak bıraz daha guzelleşse!!

tşk. @bayucuz

sonunda waf fakörünü geçip,fixed frame perdeye ikna ettik...şu ana akadar ki motorlu perde arayışım sil baştan
    fixed frame 'e döndü,1 hafta 10 güne bu işi de hayırlısıyla bitireceğim,o zaman bol bol resim koyarım.
  • @astramastra

Hayırlı olsun.
    topic başlığı birdaha değişecek imzanıza bakılırsa :)

Yeni AVR ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

@astramastra

Hayırlı olsun.
    topic başlığı birdaha değişecek imzanıza bakılırsa :)

Yeni AVR ne olacak?

aynen

coming soon
  • @astramastra

Benim eski projeksiyonun toz filtresi kolay şekilde çıkarılıp temizlenebiliyordu.
    Bu 9000w nin toz filtresi de var ama nereden çıkarıp temizleyeceğiz bulamadım.
    sizin fikriniz varmı?
    Servise mi gitmeli.

Kirlendiğinden değil, meraktan soruyorum. Çünki aksesuar/sarf olarak filtre satışı da var.
    Demekki biryerlerden temizlenebilir bendeki düşünce...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.