Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
158.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astramastra

@by@ali,@rgokdemir,@SertaçS,@sakpinar

hepiniz çok saolun arkadaşlar...

Ali,oppoyla müsait bir zamanda karşılaştıralım

Sertaç,kabloya baktım ,listeye aldım tşk.

Neden olmasın?
  • güzel cihaz hayırlı olsun artık buna takım bide lx-85 alırsın
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

bu aralar forumda player yenileme süreci başladı
    hayırlı olsun, güzel cihaz

teşekkürler..tamamen tesadüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

hayirli olsun,bluray bana hala uzak:)

saol @feelulive ,uzak derken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

güzel cihaz hayırlı olsun artık buna takım bide lx-85 alırsın

inşallah @nickelx ,kısmetse önümüzdeki yıl içinde AVR yi upgrade edeceğim,ama öncelik şu TV yi büyütmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Hayırlı olsun

teşekkürler d.t.s ,
    bu arada pm deki mesajına cevap vereyim,hızlıca baktım usb den 32 gb flash bellek teki ve imzamda ki 1TB lık WD smart diski anında tanıdı
    ve içinde ki mkv leri oynattı...yalnız görüntü işleme kabiliyeti süper cihazın WD HD live mediaplayer la arada çok fark etti,inanılmaz
    bir değişim var.

Detaylı testi daha sonra yapacağım .
  • Serdar ntfs destegi varmiydi bu aletin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Serdar ntfs destegi varmiydi bu aletin ?

var Sertaç, @d.t.s 'e yukarıda verdiğim cevapta olduğu gibi 1 TB lık smartdisk teki 4,5-5gb lık mkvleri sorunsuz oynattı.
  • Çok iyi o zaman pioneer.eu da ntfs desteği ile ilgili bir bilgi bulamamıştım. Ben de mi alsam ne yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Çok iyi o zaman pioneer.eu da ntfs desteği ile ilgili bir bilgi bulamamıştım. Ben de mi alsam ne yapsam

hafta sonuna kadar bekle detaylı testi yapıp +/- neyse yazacağım.Ona göre karar verirsin...
  • Ntfs sorunu yoksa soru işareti kalmadı kafamda, Almanya da fiyatının düşmesini bekleyim...
  • quote:

Ntfs sorunu yoksa soru işareti kalmadı kafamda, Almanya da fiyatının düşmesini bekleyim...

ben 1-2 ay bekledim o tarafta tık yok,buradan takip edebilirsin,

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2771489_-bdp-lx55-pioneer.html

ingilterede yaklaşık 100 Euro daha ucuza buldum,ucuz derken orda bu ürün her yerde 350 Sterlin,
    getiren arkadaşın oturma izni olduğu için tax free alamadı alsaydı 50-60 Euro daha düşecekti

ama beklersen illaki düşecektir.

• Serdar , hayırlı olsun kardeş , mkv oynatması iyi özellik , her ne kadar orjinal filmlerin yeri ayrı olsa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Serdar , hayırlı olsun kardeş , mkv oynatması iyi özellik , her ne kadar orjinal filmlerin yeri ayrı olsa da

saol Ersin,bakalım WD Live ın papucunu dama atabilecekmiyiz.
  • Peki 440' ı inceledin mi, farkı nedir tam olarak 270 euro
  • quote:

Peki 440' ı inceledin mi, farkı nedir tam olarak 270 euro

Buradan inceleyebilirsin,

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/compare.html?__P2=57010&__P5=56789

Benim gördüğüm en önemli farklar ;

lx 55 de 192 kHz/32-bit D/A Converter BD440 da 192 kHz/24-bit D/A Converter var
    55 de 2 adet HDMI çıkış var diğerinde 1

diğerleri hemen hemen aynı

Şimdi inceledimde BD 440 daki görüntü işlemcisi büyük ihtimalle QDEO değil,
    LX 55 de Oppo 95 ki gibi QDEO kullanıldı.

Edit:İlave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 2 Aralık 2011; 11:34:04 >

• Birde flac desteği yok ve muhtemelen NTFS desteği de yoktur.
  • @astramastra, çoğu zaman merak ettiğim bir konu var.

PS3 ve LX-55 görüntü kıyaslaması nasıl? İlk izlenimlerinde bariz bir fark hissedebildin mi görüntüde? Aslında fotoğraf ile bir kıyas görmek çok güzel olurdu, fakat pek sağlıklı olmaz muhtemelen.

Bu arada plazma içinde 55VT30 kesinlikle harika bir seçenek. Değiştirme zamanım geldiğinde benimde ilk tercihim olacak. 60" versiyonu da olsa daha bile güzel olurdu, ama 65" hem fiyat hemde boyut olarak fazla kaçacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

@astramastra, çoğu zaman merak ettiğim bir konu var.

PS3 ve LX-55 görüntü kıyaslaması nasıl? İlk izlenimlerinde bariz bir fark hissedebildin mi görüntüde? Aslında fotoğraf ile bir kıyas görmek çok güzel olurdu, fakat pek sağlıklı olmaz muhtemelen.

Bu arada plazma içinde 55VT30 kesinlikle harika bir seçenek. Değiştirme zamanım geldiğinde benimde ilk tercihim olacak. 60" versiyonu da olsa daha bile güzel olurdu, ama 65" hem fiyat hemde boyut olarak fazla kaçacak gibi

@charnel, detaylı testi yarın yapabileceğim,hafta içi akşam çok müsait olamadım,
    dediğin gibi resimler buradan bizi yanıltabilir ama ben yinede yorumla beraber koyarım.
    Ps3 ile kıyaslamadım ama WD TV live mediaplayer la görüntü anlamında ciddi fark etti mkv de.

TV olayına gelince filmci isen projeksiyon olmayacaksa almışken bu işte en büyüğünü almak lazım
    bu ay sonu muhtemelen o işi de bitireceğim... (wife faktörü var,ikna turları atıyoruz )

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.