Şimdi Ara

ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASTRONEER

Evet arkadaşlar. Yeni bir survival oyunu yine bizi beklemekte. Astroneer bir astronotun bir yıldız sistemin de hayatta kalmasını ve gezegenleri araştırma ve yaşamsal faaliyetlerini yerine getirme çabasını bizlere gösteren bir oyun. Oyunda çok güzel manzaralarla karşılaşa biliyorsunuz. Mekiğinizle indiğiniz bir gezegende etrafta buldunuz hammadeleri kullanarak ve işleyerek yeni birimler kurup kendine bir küçük köy inşa ediyorsunuz. Yaptığınız araştırmalar size gün geçtikçe yeni teknolojiler ve araçlar geliştirmenize olanak sağlıyor. Bunları tamamlarken aynı zamanda uzay mekiği yapıp sistemdeki diğer gezegenlere de giderek farklı ilklim ve arazi koşullarına göre oyun stratejinizi değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar olursa =>
    Steam ID= http://steamcommunity.com/id/dnzkatar/

ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -

Yeni başladığım bu oyun serüvenini videoya çekerek göstermek istedim. Kendimi geliştirdikçe konuyu büyüteceğim.
    İyi Seyirler.ASTRONEER - GEZEGENDE HAYATTA KALMA -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStays -- 3 Ocak 2017; 19:57:15 >

• up
  • İkinci videomla sizlerleyim
  • 3. Bölümüm yayında. Enkaz bulup içindekilere ve etrafa bakıyoruz. İyi seyirler
  • Bende oynuyorum. Ama buglar emeklerimi çaldı. Materyallerim gitti. Dev Solar paneli teeeee nerelerden taşıdım baglayamadim bug oldu. Bu süreçte iki tane arabami ve birkac önemli eşyamı (digger vb) kaybettim.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Aynen buglar var ama ben daha öyle bir şey yaşamadım. Oyunu arada bir kayır etmenizi tavsiye ederim size ayrıca multi oynamak isterseniz dew beraber oynayacak arkadaşlar arıyorum ya. Tek başıma bu kadar zevkliyken arkadaşlarla daha da güzel olacağına eminim. Ben de çok acayip bir bug buldum yarın videosunu da çekip Kanalımdan paylaşırım.
  • Kayit ediyorum zatwn sık sık. Baseden uzaklaştım. Iki tane arabam basede idi. Döndüğümde yoklardi. Bu süreçte iki üç kez oyundan çıkıp girdim tabi. Evet bi ara beraber oynayalim fakat o zamanda buglar oluyormuş. Bunlar dışında oyunda sürekli yenilik aramak çok zevkli. Ama sanırım bir yerden sonra her şey tekrar ediyordur. Henüz o kademeye ulaşmadım tabi.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Ben ilk indirdiğimde bir başka gezegene geçmiştim yani araçla geçtim. Orada günler daha kısaydı bir de bazı hammaddeler oaraada yoktu yani eski gezegene git gel yapmak zorunda kaldım. Mesela ilk başladığımız gezegende lityum yokken yani hammadde olarak orada vardı. Heryerde gaz çıkan taşlar vardı falan değişik şey çok oyunda tabi biter ama daha pre alpha da bu kadar var ileride ne olur bilinmez :)
  • Oynayan varsa Steam'dan multiplayer şeklinde oynayabiliriz
  • Aynen oymak isteyenler bir gün toplanıp oynayalım
  • Cok oyun oynamam ama begendim bu oyunu, bir süredir oynuyorum. Multiplayer oynayan varsa oynariz beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynuyorum bazı arkadaşlar ekledi bir kişiyle beraber oynadık diğerleriyle hiç denk gelemedik. Uygun bir zamanda oynamak isterim
  • Oynanışı çözdükten sonra çok zevkli geliyor ama araştırma için materyal koyduktan sonra ne olduğunu çözebilmiş değilim...
  • ya orada koyduğunuz şeyler içindfen bir metaryel ya da yeni bir teknoloji keşfetmenizi sağlıyor. Güneş panelleri rüzgar türbünleri, yeni araçlar gibi şeyler yapmanıza olanak sağlıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • Bu oyunu hala oynayan varsa size birşey soracağım 2 kere save sildim ama hala aynı rover yapıyorum arabaya binince kendi kendine gidiyor geriye doğru takla lar atıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar bilen varmı yoksa iade edeceğim araç kullanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DuyguSerin D kullanıcısına yanıt
    o büyük ihtimalle oyunla alakalıdır ama oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.