Bildirim
Asus 1015CX-BLK004B
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yavrimu
Asus 1015CX-BLK004B kullanan var mı? Bu pc almayı düşünüyorum da artıları eksileri neler merak ediyorum. Office programı, nete girmek ve film izlemek için kullanacağım :)
http://forum.donanimhaber.com/m_68670333/tm.htm bunu öneririm incelemesini bizzat ben yaptım ve şuan bu netbooktan yazmaktayım :) -
asus netbooku almış bulunmaktayım. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim -
bunun önceki versiyonu olan N570 li modelinden almıştım oldukça memnundum pil kapasitesi bundan daha fazlaydı 9 saat kadar kullanabiliyordum ama onu kardeşime verip bi tane bundan aldım öncekine göre daha hantal ve pil kapasitesi daha düşük yine öncekine göre benim gözümde tek artisi HDMI olması. genel olarak ikisinden de memnun kaldım oyun oynamadigim ve performans gerektiren işlemler yapmadığım için hayli hayli yetiyo tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
asus netbooku almış bulunmaktayım. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim
hocam memnun musunuz cihazdan? Ben de sipariş verdim bunun beyazından. Sanırım fan yokmuş bu modellerde, ısınma sorunu yaşıyor musunuz? -
rahat 8 saat kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı ısınma problemi yok :) -
quote:
asus netbooku almış bulunmaktayım. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim
Asus 1015CX bu net booku yeni aldım ve çok güzel bir cihaz...gayet hızlı çalışıyor üzerinde yüklü olarak win7 home basic var ve şuana kadar çok iyi uyum sağlamış olduğunu söyleyebilirim...çocuklar donmadan oyun oynuyorlar internete sorunsuz ve hızlı girilebiliyor...sadece hd bağlantı yaptığımda televizyonda görüntü tam ekran olmuyor birtek bunun neden olduğunu anlamadım sanırım bilmediğim bir ayarı var....yardımcı olursanız sevinirim... -
cx ile bx arasindaki farki bilen varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lenovo mu casper mı
- casper bios güncelleme
- macbook touchpad tıklamıyor
- monster bios güncelleme
- heifer hangi markanın yan ürünü
- galaxy unpacked nedir
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- bilgisayar açılmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X