Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
11
Favori
54.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyun için en uygun olanı VX serisi. Sorduğun VX238H de gayet uygun oyun için.

hocam şimdi ben bu vx238h yı bi arkadasımın sayesınde uygun alıcaktım stoklarında kalmamıs ama benq rl2455hm gelmiş yanı dıcegım asus u 1 ay kadar beklıcem benqyuda araştırdım iyi monitör sizce hangisini almalıyım :( asusu beklıyım mıyım benq yu alayımmı ?
  • chn900 kullanıcısına yanıt
    Acelen yoksa ve dedikleri gibi gelecekse eğer beklemene değecek bir monitör VX238H. RL2455'i tavsiye etmediğim bir model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Acelen yoksa ve dedikleri gibi gelecekse eğer beklemene değecek bir monitör VX238H. RL2455'i tavsiye etmediğim bir model.

hmm tamam anladım hocam bekleyim o zaman teşekkürler
  • quote:

peki bu asus vx238h den daha ıyı bi monitör varmı o fiyat aralığında yada dengi bi monitör 1 ayı bulur dıyo :(
    Var ama kontrast oranı onun kadar yüksek olan yok. 24"lik versiyonundan bile pahalı bu sebeple.

Samsung S24D300'e bi bak istersen bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Var ama kontrast oranı onun kadar yüksek olan yok. 24"lik versiyonundan bile pahalı bu sebeple.

Samsung S24D300'e bi bak istersen bu arada.

Hmm anladım hocam yapıcak bişi yok o zaman beklicem gec olsun güç olmasın:) ahh bu şansım 2 gün önce vardı biraz araştırayım dedim bitmiş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başka yerden bak. Ordan almak zorunda mısın ki? Bak mesela webdenal'dan ve şuradan.
  • Şöyle söyleyim bu monitörü 500 tl ye alıcam mesela 170 tl gibi indirimim var bi kaç bişi daha alcam o yüzden oradan almam lazım:) bakalım hocam gelmezse samsung yada benq bakıcam alıcam yerde burasıhttp://www.exa.com.tr/kategori/monitorlcd-407/
    Buranın stoklarda olanlardan alabilicem getirte bilirsekte getirticez :) sitede olanlar stokta var

Acelen yoksa bekle bence; tabi monitör gelecekse ama Samsung'u alsan bile BenQ'yu almanı tavsiye etmem.
  • quote:

Acelen yoksa bekle bence; tabi monitör gelecekse ama Samsung'u alsan bile BenQ'yu almanı tavsiye etmem.

Benq yu sildim zaten sizinde bi yorumunuzu gördüm kotu anılarınız olmuş benq ile:) bu samsungun tam model ismi nedir hocam sonu h olan var hs ht olan var tam ismi nedir onada bi bakayım

Başı "S24D300" ile başlasın da, sonu çok önemli değil. Aralarında detayda fark vardır. Onu da kendin bakıp seçersin işte; tabi Samsung'u alacaksan.
  • Bu arada konuyu okuyan arkadaşlarda varsa bilgisi olsun asus cogu monitör modeli 15 20 dolar geliş fiyatı artmış suan almayı düşünen aldın bende 70 tl zarardayım:)

• quote:

Başı "S24D300" ile başlasın da, sonu çok önemli değil. Aralarında detayda fark vardır. Onu da kendin bakıp seçersin işte; tabi Samsung'u alacaksan.

Hmm anladım hocam bi araştırayım asus 1 hafta içinde gelir dedi beklersen aralarında 80 tl fark var ben en iyisi bekliyim ilk gönlümdeki olsun asus alayım kafam bulanmadan. Samsung tan iyi ama dimi

Performans olarak daha iyi mi bilmiyorum ama renk olarak daha iyi.
  • merhaba arkadaşlar ben monitörü aldım ancak
    ekran da çok yogun renkler var özellikle siyah cok abartı olduğunu düşünüyorum aynı videoyu pc le beraber izliyorum arkadaki nesneler hiç görünmüyo öle yani özellikle manza modu çok abartılı bunu ayarlamak lazım böyle sıkıntı veriyor acaba aranızda bu yarları yapan varmı renklerin derecleri ve diğer ayarlar manzara ve oyun modu için ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem1272

merhaba arkadaşlar ben monitörü aldım ancak
    ekran da çok yogun renkler var özellikle siyah cok abartı olduğunu düşünüyorum aynı videoyu pc le beraber izliyorum arkadaki nesneler hiç görünmüyo öle yani özellikle manza modu çok abartılı bunu ayarlamak lazım böyle sıkıntı veriyor acaba aranızda bu yarları yapan varmı renklerin derecleri ve diğer ayarlar manzara ve oyun modu için ??

Bende istediğimi pek elde edemedim ayarlarda mesela oyun modunda kullanıyorum ps4te ama çok açık renk oluyor.Standart modda soluk oluyor renkler.Manzarada sanki kadını suratına fontaten sürmüşler gibi oluyor sinema modundada aynı kısacası nasılsa öyle kullanıcan artık benimde beklentimi karşılamadı 9 10 aydır kullanmama rağmen.

• MX279H monitorumun sag tarafinda boydan boya sari ince bir cizgi cikti. Monitörü ariza kaydi acip bana verilen kargo kodu ile Cizgi Elektronige UPS kargo ile yolladim. 5 gunluk bir bekleyisin ardindan degisim karari cikti. Daha sonra monitoru aldigim Sanalmarketim'e telefon acip durumu bildirdim. Degisim kararina ait raporu kendilerine ulastirinca bana yeni bir monitor yollayacaklarini soylediler.

Gerek Cizgi Elektronigin, gerekse Sanalmarketimin bu musteri odakli yaklasimi icin kendilerine tesekkur ederim. Garantim 1.5 ay sonra bitmek uzereydi...

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,
    Geçen günde size sormuştum sizi burda görünce tekrar bi sorayım dedim.
    Xbox one da sıklıkla fifa ve bf oynuyorum.Dün vatan bilgisayarda ASUS 27" MX279H gördüm resmen gözlerim kamaştı bu bütçe ile bunu almamı tavsiye eder misiniz yoksa başka tavsiyeniz var mı.24" de olabilir.
    Birde hocam konsol şuan 48" samsung tv ye bağlı geçen 22" monitöre bağladım ve sanki konsol daha bi hafifledi gibi bu bana böyle gelmişde olabilir.Ama oyun oynarken lag epey bi azaldı buna eminim yada yine bana mı öyle geldi acaba

• musab63 kullanıcısına yanıt
    quote:

konsol şuan 48" samsung tv ye bağlı geçen 22" monitöre bağladım ve sanki konsol daha bi hafifledi gibi bu bana böyle gelmişde olabilir.Ama oyun oynarken lag epey bi azaldı buna eminim yada yine bana mı öyle geldi acaba

Doğru algılamışsın. TV'lerde fazla lag var monitörlere nisbeten.

MX279H'nin görüntü kalitesi iyi gerçekten. Lâkin fiyatı sebebiyle uzak kalıyor bana şahsen. Sadece konsolla kullanacaksan ve Asus istiyorsan VX279H al. PC'de de kullanacaksan, HepsiBurada'da kampanyası olan AOC G2460pqu almalısın. Görüntü kalitesi MX ve VX279 kadar değildir ama 144 hz bu monitör.
  • arkadaşlar monitörü bugün aldım az önce kurdum ancak pc açıldığında çözünürlük 1920x1080 olmasına rağmen tam ekran olarak yayılmadı resimde göreceğiniz şekilde bunu nasıl çözerim

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI
     ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.