Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
11
Favori
54.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

bugün vatan computera gittim mx279h almak için fakat kalmamış .bende vx279 aldım.pek bi fark yok galiba

hayirli olsun :) nasil peki, memnun kaldin mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

bugün vatan computera gittim mx279h almak için fakat kalmamış .bende vx279 aldım.pek bi fark yok galiba

hayirli olsun :) nasil peki, memnun kaldin mi ?

bundan önce vn247h vardı ondan görüntü kalitesi olarak daha iyi kesinlikle.ben çok memnun kaldım.display portla da ilk defa bağlantı yaptım :).kısacası 60 hz olması dışında hiçbir dezavantajı yok
  • Arkadaşlar bende ASUS VX279Q serisini almayı düşünüyorum.
    Mx serisi ile farkları nelerdir ?
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Tasarım farkı dışında, gölgelenme sorununun giderilmesi.

• nette aradım fakat bulamadım bir bilgi..

asusun mx239 ile mx239H modeli arasında ne fark acaba? H olmayan model eski ama yenisinin ne gibi farkları var ki H ibaresini koymuşlar?
  • mx 239h 23" monitörüm var aşırı şekilde karelenme olayı yaşıyorum özellikle siyah renklerde ekran kartım gtx 660 ayrıca uzun süreli göz ağrısıda yapıyor
    servise gönderdim ekrn kartını değiştirin dediler böyle sorun yaşayan var mı bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
    yoksa benzin döküp yakacam o derece ciddi olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

nette aradım fakat bulamadım bir bilgi..

asusun mx239 ile mx239H modeli arasında ne fark acaba? H olmayan model eski ama yenisinin ne gibi farkları var ki H ibaresini koymuşlar?

Asus'un MX239 diye bir modeli yok.
    MX239H ın yerine kısa diye o isim yazılmış olabilir.

http://www.asus.com/Monitors_Projectors/MX239H/
    http://www.asus.com/Monitors_Projectors/MX239 linkine basınca hatalı çıktığını görebilirsiniz.

• erkange E kullanıcısına yanıt
    var hocam, kuzenimde var. kutusunda mx239 yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

var hocam, kuzenimde var. kutusunda mx239 yazıyor.

Hocam selam,
    Kutuların üzerinde hep öyle yazar o serinin adıdır.
    kutunun yan tarafındaki beyaz etikete bakarsanız orada tam model adı ve seri nosu vs yazar.

• erkange E kullanıcısına yanıt
    hmm, onu bilmiyorum. sorayım bir kendisine. o zaman bizim elimizdeki de H olan model oluyor o zaman..
  • Beyler çerçeve sıfır tamamda görüntü ve çerçeve arasında 1cm kadar siyah boşluk var. Öyle olması normal değil mi? Ayrıca nvidia ekran kartından köşelerin sıfır olmasına rağmen görüntü böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Beyler çerçeve sıfır tamamda görüntü ve çerçeve arasında 1cm kadar siyah boşluk var. Öyle olması normal değil mi? Ayrıca nvidia ekran kartından köşelerin sıfır olmasına rağmen görüntü böyle.

Çerçeve içe doğru siyah o içe doğru oldugu için yok sayılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi tamam 5ms oyuncu monitörü için fazla deniliyor fakat. Şöylede bir durum var ki malumunuz internet ağlarından ötürü fiber ağda olsa benim pingim 45-50'den aşağı düşmüyor cs:go'da. Ping sürelerimiz 5-10 arasında olup birde birde monitörün gecikmesi desek o zaman belki tamam etkiler derimde bizim internet ağlarında sıkıntı var hepten. 45-50 pingin yanına normal monitörlerden fazladan 3ms için ips'den vazgeçilmemesi gerek. Bakmaya doyamıyorum oyunlara renkler inanılmaz canlı. Eski ips olmayan monitörle nası geçirmişim o kadar zaman hayret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar şimdi tamam 5ms oyuncu monitörü için fazla deniliyor fakat. Şöylede bir durum var ki malumunuz internet ağlarından ötürü fiber ağda olsa benim pingim 45-50'den aşağı düşmüyor cs:go'da. Ping sürelerimiz 5-10 arasında olup birde birde monitörün gecikmesi desek o zaman belki tamam etkiler derimde bizim internet ağlarında sıkıntı var hepten. 45-50 pingin yanına normal monitörlerden fazladan 3ms için ips'den vazgeçilmemesi gerek. Bakmaya doyamıyorum oyunlara renkler inanılmaz canlı. Eski ips olmayan monitörle nası geçirmişim o kadar zaman hayret ettim.

5ms değil gri tonda oluyor.Renklide 14-17ms arası oluyor ps4te kullanıyorum.

• Monitörümüzde mini full hd alıcı çalışıyor mu arkadaşlar ?
  • T260 monitörümün arızalanması üzere bende bu akşam bu monitörden aldım.Şu anlık memnunum.PS4 bağlatıp performansına baktırdım mağazada.Gerçekten güzel.İnşallah bizim emektar t'60 kadar götürür bizi.
  • Arkadaşlar bu asus modellerinin anlamlarını biraz araştırdım ama tam bilgi bulamadım vn vx mx vs vesaire bende bu hafta VX238H almayı düşünüyorum bu monitör hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşım yardımcı olursa sevinirim yada o fiyat aralığında daha iyi monitör varmı onun yerine kesin bu diyebileceğimiz
    Amaç %85 oyun %15 film:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn900 -- 5 Nisan 2015; 3:12:29 >
  • chn900 kullanıcısına yanıt
    Oyun için en uygun olanı VX serisi. Sorduğun VX238H de gayet uygun oyun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyun için en uygun olanı VX serisi. Sorduğun VX238H de gayet uygun oyun için.

tesekkürler hocam o zaman alıyorum :)
  • Tasarımı güzelde 6 bit panel olması kötü ips monitör için yeterli değil renk kalitesi en azından 8 bit olması gerekirdi .
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.