Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
11
Favori
54.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    hocam ben aldım daha yeni kurdum hiç bir sorun yok temiz
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    aynı ürün hiç bir fark yok. sadece bizim ülkemizde sonuna h harfini eklemişler o kadar. zaten ürün kutusu üzerinde mx239 yazar
  • Merhaba arkadaslar MX279H monitorumu bende bugun aldım az once kurulumu gerceklestirdim ama monitorden ses alamıyorum.Kasaya hdmi-dvi kablosu ile baglı bu sekilde ses alabılırmıyım ? Monitorun arkasındakı ses kablosunu kasanın ses cıkısına takıyorum yıne ses alamıyorum monitorden.Daha once bnoyle sorunla karsılasan oldu mu acaba.Yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar fps oyunlardaki performansı nasıl bununla 24'' 144hz monitör arasında kaldım.Yabancı forumlarda incelemelerde input lag değerlerinde çok guzel sonuçlar vermiş fps oyunlarında ghosting ve bunun gibi sıkıntılar oluşuyor mu yoksa gidip tn panel bir monitör mu bakayım.

Bir de V ile başlayan bir seri var amazonda daha pahalı ama az önce bir sitede m harfi ile başlayanlardan daha ucuza buldum sıfırını.İncelik dışında pek fark göremedim detaylı bilgisi olan var mı ?

Bir de kronik sorunu varsa belirtebilirsiniz teşekkurler.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede aynı monitör varda. siz trace free ayarını ne olarak belirlediniz. yada ps4 te oynarken ayarlarınız nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Hocam bendede aynı monitör varda. siz trace free ayarını ne olarak belirlediniz. yada ps4 te oynarken ayarlarınız nedir.

Oyun moduna alıyorum.Trace 0 yap yoksa gölgelenme sorunu ile karşılaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnknownArtist17

Merhaba arkadaslar MX279H monitorumu bende bugun aldım az once kurulumu gerceklestirdim ama monitorden ses alamıyorum.Kasaya hdmi-dvi kablosu ile baglı bu sekilde ses alabılırmıyım ? Monitorun arkasındakı ses kablosunu kasanın ses cıkısına takıyorum yıne ses alamıyorum monitorden.Daha once bnoyle sorunla karsılasan oldu mu acaba.Yardım ederseniz sevinirim.

Jack girişi var bide hdım girişi ikisindende ses alabilmen lazım başka bir bilgisayarda dene yine ses gelmiyorsa servise gönder.

ASCR modu açık mı kapalı mı olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

ASCR modu açık mı kapalı mı olmalı ?

Onun ne oldugunu çözemedim ama bende kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnknownArtist17

Merhaba arkadaslar MX279H monitorumu bende bugun aldım az once kurulumu gerceklestirdim ama monitorden ses alamıyorum.Kasaya hdmi-dvi kablosu ile baglı bu sekilde ses alabılırmıyım ? Monitorun arkasındakı ses kablosunu kasanın ses cıkısına takıyorum yıne ses alamıyorum monitorden.Daha once bnoyle sorunla karsılasan oldu mu acaba.Yardım ederseniz sevinirim.

DVI sesi taşımaz hocam bu sebeple ses alamamamız normal bir durum.

HDMI to HDMI kanlo ile bağlarsanız sesi de iletebilirsiniz.

Monitördeki kablo genelde HDMI ile gelen sesi başka bir hoparlöre aktarmak için kullanılır.
    Monitörün sesi yeterli gelmezse harici hoparlör bağlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur123

Herkese İyi Geceler,

Monitörü bugün aldım ve hemen açıp kullanmaya başladım fakat;

sapphire hd 7850 ekran kartım var ve 1920x1080 çözünürlükte ekran tam oturmuyor yani, kenarlarda boşluklar kalıyor.

Lütfen yardımcı olabilicek varsa yardım bekliyorum nasıl halledebilir?

Tam oturtabilirim?

catalyst control center aç/ Dijital Flat panellerim e tıkla ölçeklemeyi sıfıra çek tam ekrana yayılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

herkese selam

bu monitörün mx239h modelini almaya niyetlendim. almadan önce size bir şey danışmak istiyorum.
    uzun süre ekran karşısında oturduğunuz zaman bu monitör gözlerinizde hiç ağrı yapıyormu. benim gözlerim çok hassas, şu an kullanmakta olduğum s19b150 samsung yüzünden gözlerimi mahvoldu, en kısa zamanda değiştirmem lazım. bu konu hakında yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum.

önceki monitörüm samsung syncmaster 971p modeliydi. Uzun kullanımda gözlerde yanma, kızarma kaşıntı, ve ağrıma oluyordu ancak bu monitörle şuana kadar bunları yaşamadım bu arada mx279h modeli var bende
  • .::HANDSOME::. kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsunta aradığımı bulamamıştım. Onu değiştirip Philips aldığımdan beri gözlerimde hiç şikayet oluşmadı, ayrıca görüntü kaliteside çok iyi.. Alacak olanlara tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar monitörü iki haftadan fazla süredir kullanıyorum. Öncelikle oyunlarda herhangi bir ghosting ile karşılaşmadım. Bazılarınız fifa serisinde olduğunu yazmış. Fifa15 oynamaktayım ve gayet akıcı sıfır sorun. Bunun dışında fazlasıyla renkler canlı 19" monitörden 27" monitöre geçince oh be dedim dünya varmış. Dizi izlerken çok zevkli. Sesini test etmeye gerek duymadım çünkü z5500 kullanıyorum.
  • sadece ps4 oynamak için vx279 mu yoksa mx279 mu bütcede sıkıntı yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

sadece ps4 oynamak için vx279 mu yoksa mx279 mu bütcede sıkıntı yok?

aralarındaki tek fark ses sistemi ve tasarım bence.
    Eğer bütçe sorunu yoksa MX kesinlikle daha şık onu alın derim
    bende 60 ve hiçbir oyunda sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

bende 60 ve hiçbir oyunda sorun yok

Gözlerinde sorun olabilir veya çok hızlı hareketlerin oldugu oyunlar oynamıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.