Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
11
Favori
54.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oppsional

bende aldım ve aranıza katıldım

hayırlı olsun hocam. :)
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bu monitörü uzaktan kumanda ile kullanma şansımız var mı acaba, açıp kapatma özelliğini
  • Ben bugun kurdum monitoru ama ses kalitesi beni hayala kirikligina ugratti. Youtube da baska kullananlarin vidyolarini izledim baya saglam ses cikiyo ben de boguk ve az. Ps4 e bagladim ondan olabilir mi acaba hdmi dan dolayi bu kadar az ses cikiyo olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim iade edicem ve tv alicam halbuki cok hevesli bi sekilde satin almistim aklıma birsey takildi belki iade ederim diye monitorun arkasindaki koruyucu filmi falan cikarmadim bunun sese engel olma durumu var mi acaba ses bu yuzden kısık ve boguk geliyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BjKs1903 -- 13 Aralık 2014; 0:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjKs1903

Sanirim iade edicem ve tv alicam halbuki cok hevesli bi sekilde satin almistim aklıma birsey takildi belki iade ederim diye monitorun arkasindaki koruyucu filmi falan cikarmadim bunun sese engel olma durumu var mi acaba ses bu yuzden kısık ve boguk geliyor olabilir mi?

Kardeş ps4 te youtubeden video izlemekle olmaz o iş oyunda veya pc de denicen yotube ps4 iyi kalitede değil.
    2.si monitör hoparlöründen beklentin ne acaba zaten ek özellik pek verim beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Sanirim iade edicem ve tv alicam halbuki cok hevesli bi sekilde satin almistim aklıma birsey takildi belki iade ederim diye monitorun arkasindaki koruyucu filmi falan cikarmadim bunun sese engel olma durumu var mi acaba ses bu yuzden kısık ve boguk geliyor olabilir mi?

Kardeş ps4 te youtubeden video izlemekle olmaz o iş oyunda veya pc de denicen yotube ps4 iyi kalitede değil.
    2.si monitör hoparlöründen beklentin ne acaba zaten ek özellik pek verim beklememek lazım.

Hocam oyunda oynadim ama ses kotu gercekten. Bang & olufsen falan diyince beklenti buyudu galiba bende. Bugun vatanda baktim ayni monitore onda da ses ayni geldi. Ben bozukluk olabilir mi be de diye dusunmustum ilk basta ses 70 te acilinca insan bisey saniyo 50 den assagi zaten sesi duyamiyosun bile.

• quote:

quote:

quote:

Hocam oyunda oynadim ama ses kotu gercekten. Bang & olufsen falan diyince beklenti buyudu galiba bende. Bugun vatanda baktim ayni monitore onda da ses ayni geldi. Ben bozukluk olabilir mi be de diye dusunmustum ilk basta ses 70 te acilinca insan bisey saniyo 50 den assagi zaten sesi duyamiyosun bile.

Bende ilk aldıgımda hoparlörü yanlarda zannediyordum ama monitörün altındaymış sesin gürültülü ve boğuk gelmesnin sebebbi bu bence çünkü ses dalgası masayüzeyine çarpıp yine hoparlöre yöneliyor böyle bir durum var.Hoparlörler yere dönük vaziyette beni hayal kırıklıgına yaratan şey bu oldu bide ps4te iputlag fazla hissediliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ilk aldıgımda hoparlörü yanlarda zannediyordum ama monitörün altındaymış sesin gürültülü ve boğuk gelmesnin sebebbi bu bence çünkü ses dalgası masayüzeyine çarpıp yine hoparlöre yöneliyor böyle bir durum var.Hoparlörler yere dönük vaziyette beni hayal kırıklıgına yaratan şey bu oldu bide ps4te iputlag fazla hissediliyor.

Hocam bende ps 4 performansini pek begendim zaten. İade edicem monitoru tv alicam artik yapcak bisey yok

• şu monitörü duvara asabilmenin bir yolu yordamı çıkmadı mı arkadaşlar ?

ne bileyim özel bir aparatı falan ? vesa girişleri olmadığından piyasada satılan tutucular bağlanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

şu monitörü duvara asabilmenin bir yolu yordamı çıkmadı mı arkadaşlar ?

ne bileyim özel bir aparatı falan ? vesa girişleri olmadığından piyasada satılan tutucular bağlanamıyor.

maalesef asılmıyor.
    MX serisinde genel olarak vesa yok. tasarım ve incelikten dolayı koyamıyorlar sanırım.
  • Normal Masaüstü olarak kullanırken web de gezerken, office programlarını kullanırken hangi modda kullanmamız gerekli. Ayrıca ilave etmemiz gereken ince ayar varmı. Oyunlarla işim olmaz... Film belki.
  • Ben de bu modeli kullanıyorum, çok ta memnunum. Amerikadan alıp getirdim(bavula zar zor sığdı kutusuyla). Özellikle ekran boyutu-çözünürlük oranından memnunum, çözünürlük 1440p olsaydı rahat etmezdim açıkçası, büyük yazılarla daha rahat ediyorum. Fakat PLP(Portrait Landscape Portrait) yapmayı düşünüyorum. Bu modelin yanına koyabileceğim aynı PPI'a sahip monitör tavsiyesi var mıdır? Koyacağım monitör kaç inch, çözünürlüğü kaç olmalıdır var mıdır fikriniz? Genellikle oyun-film-software dev. için kullanıyorum. Halihazırda laptop'un ekranını kullanıyorum fakat ppi farkından dolayı rahat olmuyor. Bir sorum daha var, Laptop'un (G74sx) sadece 1 hdmi çıkışı var. Birden fazla ekrana nasıl bağlarım laptopu var mıdır ekstrem bir yöntemi? Oyun için sadece ana ekranı kullanıcam, diğer 2 ekranı software dev. için kullanıcam. Yorumlarınızı bekliyorum.

• rkadaşlar 980 gtx var vg248qe ile. 144 hz olayı süper ama renklerden memnun kalmadım. Fps oynuyorum ama profesyonel değil. mx279h modeline geçsem mi görüntü çok farkeder mi?

• merhaba arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum film ve özellikle oyun için tavsiye edermisiniz?
    ve iki soru var aklımda soracağım

-5ms tepkime süresi olması negatif açıdan oyunlara bir etki ediyormu?
    -elden alabileceğim istanbul avrupa yakasında tek yer vatan computer topkapı gördüm başka alabileceğim bir yer varmı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

rkadaşlar 980 gtx var vg248qe ile. 144 hz olayı süper ama renklerden memnun kalmadım. Fps oynuyorum ama profesyonel değil. mx279h modeline geçsem mi görüntü çok farkeder mi?

görüntü çok daha güzel, canlı olur ama 60 fps nin üzerine çıkmaz monitör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

merhaba arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum film ve özellikle oyun için tavsiye edermisiniz?
    ve iki soru var aklımda soracağım

-5ms tepkime süresi olması negatif açıdan oyunlara bir etki ediyormu?
    -elden alabileceğim istanbul avrupa yakasında tek yer vatan computer topkapı gördüm başka alabileceğim bir yer varmı şuan?

tepki süresi normal sınırlar içinde. o konuda içiniz rahat olsun.
    anladım memnunum diyorsunuz yani.

http://forum.donanimhaber.com/m_101842562/f_//tm.htm#101842562 o zaman bunu satınca direk alacağım mx279 u
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

anladım memnunum diyorsunuz yani.

http://forum.donanimhaber.com/m_101842562/f_//tm.htm#101842562 o zaman bunu satınca direk alacağım mx279 u

çok memnunum hemde :)

önceki sayfada bir çok yorumum var, onlara da bakınız. emin olun 1ms - 5ms farkı için bu monitörü almamak olmaz
    bugün vatan computera gittim mx279h almak için fakat kalmamış .bende vx279 aldım.pek bi fark yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.