Şimdi Ara

ASUS 3.000 - 3.500 TL Arrası Tavsiye Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS N53SN - SZ174V kullanıcısı olarak aşırı memnunum :) bu ay tam 4.yılını dolduruyor. Tek sorunum var kronikleşmiş olan Blu-Ray problemi ki daha önce bir kez Ankara - ASUS 'te değişmiş idi. Bir kez daha değiştirmem gerekiyor ve Pilin ömrü bitti :)
    Çok şükür başka sorun çıkarmadı. CS : GO hastası olarak ve klavyeyi fazla kullanan biri olarak klavyesinde bi' sorun olduğunu düşünmüyorum.

Velhasıl kelam, biladere ASUS harikası almak istiyoruz, gönül ister ki G771JW alabilelim. Fakat bütçe 3.000 - 3.500 TL arası düşünüyoruz. Tavsiye edebileceğiniz bir modeli var mı ? Varsa hangi firmada benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bunlardan çözüm bulamazsam bu bütçeye göre muadili olarak gördüğüm MSI var ki bu da değerli bir marka diye biliyorum.

• http://www.teknosa.com/urunler/125032845/asus-n550jk-cn168h-notebook#product-features

bu ürünü düşündüm az biraz daha limiti zorlayıp ama sizce nasıldır ?
  • Araştırdığım kadarıyla teknosa da fazla seçenek bulamadım açıkçası. Vatan bilgisayardan da düşünebilirim ama ne kadar ilgililer satış sonrası destekte emin değilim.
  • Asus n550jx bak hocam 3600 civarı güzel makina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS N550JX bencede gayet iyi ama vatanda şu an 4.100 tl. astronomik bi rakam gibi ama hadi yarın hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onury59

ASUS N550JX bencede gayet iyi ama vatanda şu an 4.100 tl. astronomik bi rakam gibi ama hadi yarın hayırlısı..

Fredos alarak 3600 felan alabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS N550JX 4034 TL ' ye Tekirdağ Vatan Hiperstore'dan aldım. (15.11.2015 tarihinde.) Şu anda Vatan Bilgisayar internet sitesinde 4.888 TL iyi ki almışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.