Şimdi Ara

ASUS 560 Tİ 448 CORES Ekran Kartı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Sizlere Bir Sorum Olacaktı. Uzun Zamandır Ekran Kartı Almak İstiyordum ve Geçenlerde Vatan Bilgisayarda Gördüğüm Ekran Kartı Fiyatı Uygun Geldi Alayım Dedim. ( ASUS GTX560 TI 448 CORES DCU II GDDR5 1280MB 320 BIT NVIDA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI ) Ekran Kartı Bu (: Şuanki Sistemim Pek İyi Değil Başlangıç Olarak Ekran Kartından Başladım. Şuan Bu PC De Çalışır mı Diye Merak Etmiyor Değilim Takmaya da Korkuyorum. Yanma İhtimaline Karşı :D 450 Wat Güç Kaynağı Var Çünkü. Sistemim Şunlar;

GIGABYTE GA-G41M-Combo Intel G41 DDR2/DDR3 FSB 1333MHz Combo VGA Anakart
    Bu Ana Kartı Alma Sebim Eskisinin Yanması Sonucu Geçici Olarak Bunu Aldım zaten Sonradan Aldığım Ramlerle Tam Performasn Eldetemiyorum (Değiştiricem)

Intel Core 2 Duo CPU e7200 @ 2.53GHz (2 CPUs) İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

450 WAT Güç Kaynağı

Çok Alak Bullak Bi Makina Oldu. Şuan Güç Kaynağı Değiştiricem O Kesin. Güç Kaynağından Sonra En Önemli Parça Hangisi Değiştirmek İçin. Bilgi Verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WilmS -- 1 Kasım 2012; 20:00:20 >

• Merhaba,

Bu kart ve diğer bileşenler için verimliliği sağlam bir 500 - 550 W power supply kullanmanız gerekiyor. Power supply alırken araştırıp alın, verimliliği yüksek power supply kullanmanız sizin için her zaman kârınıza olacaktır.
  • Ek olarak yazayım, güç kaynağından sonra değiştirmen gereken parça şüphesiz işlemci olacaktır kardeş.

O ekran kartı ile şuanda kullanmış olduğun işlemci dar boğaz yapabilir bunlara dikkat etmelisin.
  • Verdiğiniz Bilğiler İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Benimde Aklımda 750w Değerinde Bir Power Almayı Düşünüyordum. İşlemciyide i7 Düşünüyorum. Kademe Kademe Toplucam Artık (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.