Arkadaşlar Gf4 mx440 kartlı Monitör LG f700b bir sistemim var... dün asus 9550 ge/td aldım.. eve geldim kartı taktım driver kurdum.. fakat görüntü kenarlardan yamuk gf4 ü takıyorum gayet normal sizce bu ekran kartı bozukmuu ?
Yokmu bu işten anlayan ?
Arkadaşım aynı monitörden bende de var ilk aldığım gün senin dediğin gibi yamukluk vardı degaus yaptım ama yemedi değiştirdim :) sorun ondan kaynaklanmıyor belli. ama aynı kartı asus boarda taktığım zaman driverini kurunuyorum ama windows açılınca uçuyordu.. boardun asus'sa kesinkikle ondan kaynaklanıyor.
bence ekran kartından olabilir.Başka bir markayı deneyebilrisen sorunu çözebiliriz
Asus'u taktığında belki monitörü daha önce kullandığından farklı bir Hz'de açıyordur ve bu Hz için monitör ayarları yapılmamış olabilir.Bu yüzden daha önce kullandığnız Hz'e getirin.Büyük ihtimalle 85Hz 'de kullanıyorsunuzdur.
ekranın tarama modlarına bak derim. Kullandığın renk ve tarama modu farklılıkk gösteriyorsa ve ekran ayarlanmamışsa böyle bir problem çıkabilir.
aynı ikili bendede var yamuktan kastın ekranın kenarlara tam oturmamasıysa bendede az boşluklar felan kalıyo
benim anakart msi neo2. bu kartı 4x olarak mı yoksa 8x olarak mı çalıştırıyordur? 4x ise 8x yapmanın anakartı değiştirmekten başka yolu var mı?
delon bilmiorum ama bende de mx440 vardı asus 9550 ge/td aldım ilk başta çalıştırdım ama çok kötüydü sonra windowsu en baştan yükledım ve direk omega driver kurdum sorunsuz çalıştı
neo2 8x tir.. bu biostan otomatik olarak değişir.. riva tuner ile kaç x`te çalıştığını görebilirsin..
Ati catalyst sorun cikariyor bazen ben bircok defa yasadim farkli bi catalyst kurabilirsin yada omega yükleyebilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme