Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus a320m k am4 - 180 tl Satın Al 27 Nisan 2022 17:07 1 1 Asus a320m k am4 - 180 tl Merhaba,1)Asus a320m-k anakartım satılıktır.Kutusu olmadığı için farklı bir anakart kutusu ile göndereceğim.Aynası mevcuttur.Tek kusuru,İşlemcinin oturduğu kısımdaki plastik yerin ufak bir kısmı kırıktı.Ancak bu şekilde sorunsuz kullanıyordum.İşlemciler sorunsuz şekilde pinlere temas etmektedir.Fiyat 180 TL'dir.Pazarlık düşünmüyorum.Resim alttadır.Resim üzerinde kırmızı daireye aldım soketi.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Indirim - Sparkle arc a750 orc oc edition 8gb Dark Freezer x93 cpu fan + Rampage rm-c07 cpu fan 1 günlük - i3 14100f tray (itopya) Satildi , silinebilir.