Bildirim
asus a6v mi yoksa msı M510A mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadasım ben asusu tercih ederim...sanırım 510a nın islemci sonoma diildi...fakat asusta ekran kartından kaybedior bende bu gafta alcam bitane ama hala kararsızım -
bende asus a6v alıcam. Herkes ekran kartının kötü olduğunu düşünüyor. Ben kesinlikle oyun oynamıycam. Benim için ekran kartı sanırım o kadar önemli değil dimi? -
Kardes seninki elmayla armutu karsılastırmak gibi olmuş...
İksinin özellikleri baya bi farklı.. Ekran kartı hariç bence
asus a6v her yonden msi dan daaha iyi... Ama sen önce
notebook u nerde kullanıcan onu bi yazz. Millet ona gore
yardımcı olurr -
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
bende asus a6v alıcam. Herkes ekran kartının kötü olduğunu düşünüyor. Ben kesinlikle oyun oynamıycam. Benim için ekran kartı sanırım o kadar önemli değil dimi?
ekran kartı senin için önemli değilse a6 serisinde paylaşımlı olan bi model var bence onuda düşünebilirsin hem ekonomik olur -
genelde internet için kullanacağım ama arada elbette oyun oynarım hem MSI M510A 510 MODELLERİNE GÖRE BU FİYATLA ÇOK İYİ. 200YTL ASUS A GÖRE UCUZ DA MSI A KARA KILMIŞ GİBİYİM NE DERSİNİZ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X