Şimdi Ara

ASUS A8JN COVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim asus a8jn bilgisayarım var, özellik ve performans olarak çok memnunum ama şöyle bir sorun var;

bilgisayarı ilk aldığımda hard disk hatası verdi ve servise gitti hard disk değişti, servisten geldikten sonra sol arkasında, menteşelerin olduğu yer, önce bi çatlak oluştu sonra da o kısım açılmaya başladı, ekran sallanmaya tutmamaya başladı, servise götürdüm, widesecreenlerde genel bi sorun olduğu, ortadan açmadığımız için vidaları tutan yerlerin parçalandığı söylendi(ki kullanan bilir bu bilgisayarı ortadan açmamak mümkün değil! özellikle uğraşmadığınız sürece gayri ihtiyari bi biçimde ortadan açıyorsunuz...) kullanıcı hatası diyip bana 110 ytl ödettiler ve cover ı değiştirdiler. 2 hafta da bilgisayarsız kalmam cabası. bilgisayarı servisten alalı 2 ay ya da 3 ay oluyor şu an net tarihi hatırlamıyorum ve gebe sol tarafta açılma var gene aynı sorun başladı. götürücem tekrar ama bunun tekrarlanmamasını istiyorum ben, kullanıcı hatasını kesinlikle kabul etmiyorum, çok dikkat ettim çünkü bu sefer, ve 2-3 ayda böylesi bişeyin tekrarlaması da çok şaşırtıcı geldi bana...

şimdi soruyorum arkadaşlar bu bilgisayarı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı??

NOT: bu bilgisayardan iki tane aldık aynı zamanda ve diğerinde de aynı sorun var. iki farklı kişi kullanıyor bu bilgisayarları...

• ayni sorun bende de oldu..
    servise goturmek icin once servisi telefonla aradım ve durumu bildirdim. normalde bu hasarın kullanımdan olustugunu soylediler. ama boyle bisey mumkun degil cunku onceki bilgisayardan pekde farklı kullanmadım bu asusu ve kapak aynen senin belirttigin gibi kosede ufak bi acıklıkla baslayip en sonunda catladi ekranın kosesi. velhasıl bana musteri memnuniyeti gibi sebeplerden 1 kereye mahsus ucretsiz tamir ederiz dediler. sanirim 6 ay gibi bir zaman onceydi bu olay. su siralar tekrar cover koselerden atmaya basladi. simdi para isteyecekler muhtemelenm fakat belki siki bi atismadan sonra olayın onların hatasi olduguna inandirabilirim diye umit ediyorum haftayua goturcem sanirim bakalim ne olacak. ama sanırım bu a8jn modelinin genel bi sorunu bence...aynı sorunu yasayan daha fazla insan varsa o zaman bi seyler yapabiliriz belki diger turlu bize para odetmek icin ellerinden gelenmi yapacaklarina eminim...
  • ben de almıştım3-4 sene önce aynı sorun bende de oldu.servise gittim kullanıcı hatası dedi.120 tl vererek yeni cover aldım. o da kırıldı.şimdi öle duruyo.netten çıkma kasa arıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    MSI magb650 wifi sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.