Şimdi Ara

asus A8N-E açılış problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 yıldır kullandığım asus anakart açılışta 'warning chip fan fail or' gibi bir hata veriyor f1 tuşuyla çıktığım zaman normal olarak windows başlıyor tektek fanlarını temizledim power fan hariç ama hala aynı hatayla karşı karşıyayım ekran kartının fanını da temizledim (winfast leadtek 7600 gt) bios ayarlarını fabrika ayarlarına getirdim bu arada işlemci fanını temizlemek için işlemciyi söktüm ve yeni termal macun sürmeden taktım ama değişen bişey yok aynı hata mesajı everest programıyla cpu ve gpu sıcaklıkları normal değerlerde gördüğüm halde bu açılış hata mesajından bir türlü kurtulamadım bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
    sistem:
    amd 3000+ venice
    asus a8n-e 939 socket anakart
    winfast ekran kartı
    1024 ram
    120samsung hdd
    samsung dvd rwriter
    feel 460 watt kasa
    xp işletim sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperizm -- 25 Haziran 2007; 3:28:53 >

• anladığım kadarıyla chipset fanı yetersiz kaldığından bu uyarıyı veriyor gibi.
  • uzun zamandır kullanıyorum neden böyle bir sorun olsun anlam veremedim durup dururken ve ısı proplemi yok gayet güzel degerleri zaten özellikle feel marka kasa almıştım
  • Fanı temizledikten sonra yerine tam oturturamamışsın anlaşılan,,bu hata onu gösteriyor
  • yanlış hatırlamıyorsam kuzeniminde anakartı o modeldi arada sırada onunda işlemci üzerindeki fanı çalışmıyor bilgisayar açılırken bu yüzden çok benzer bir uyarı veriyor, tavsiyem iyi bir temizlik güzel bir macunlama ve tam emin olarak ve düzgün fan takımı...
    ama gel görki kuzenime hala anlatamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Fanı temizledikten sonra yerine tam oturturamamışsın anlaşılan,,bu hata onu gösteriyor

Hangi fanı? anakart chip fanımı yoksa işlemci fanımı bu hata daha hiçbir yere dokunmadan kasanın kapağını açmadan oluyordu sonrasında da devam etti.
  • biosdan reset çek.
    fan hızlarını bi ayarla.
    kitapçığında ne yazayıro...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cpu fan kablosunu board üzerine doğru taktığınıza emin olun bunun için anakart kitapçığına bakabilirsiniz eğer doğru ise fan çalışmıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.