dostum problemıni cozmek ıstıyosan ya fanını tamır et yada yenı bı fan al bozulmuş bunu yapmadan oncede fana elektrık gelıp gelmedıgıne de bak
KARDEŞ NE YAZIKKİ O SORUN BENDE VARDI VE HERKESTE VAR.YAPACAĞIN TEK ŞEY İNTERNETTEN COOLERMASTER CHİPSET SOĞUTUCUSU SİPERİŞ VERMEK VE ŞU ANKİ CHİPSET FANININ FANINI SÖKÜP(IZGARAYI DEĞİL)BU COOLMASTERIN FANINI ONA TAKMAK..BAK SORUN NASIL ÇÖZÜLÜYOR.BENDE SICAKLIK 47'LERE ÇIKIYORDU.ŞU ANDA 37 DEN YUKARI ÇIKMIYOR..
kardeş bende beyazfatih arkadaşa katılıyom. başka bişeydende olabilri. ama sen bide beyazfatihin dediğini yap. pek dert etme
beyazfatih:..fanı nasıl sökebileceğimi daha ayrıntılı anlatabilir misin? cm'nin fanından aldım ama diğer fanı nasıl sökeceğimi çözemedim...
Fan ın pervanesinin altında 2 yada 3 tam hatırlamıyorum ufak vida var onlar sökülünce fan çıkıyor.Bende CM fan kullanıyorum.mavi ledli 5000 rpm de dönüyor.. heatsinki bıraktım sadece üstüne monte ettim..
Asus'un hangi anakart versiyonu olduğunu tam olarak hatırlayamıyorum ama Boğaziçi bilgisayar Asus'un fan sorunu olan modelinin fanını ücretsiz değiştiridiğini hatırlıyorum...
çizgi bilgisayar değiştiriyor diye duymuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: hey joe
Fan ın pervanesinin altında 2 yada 3 tam hatırlamıyorum ufak vida var onlar sökülünce fan çıkıyor.Bende CM fan kullanıyorum.mavi ledli 5000 rpm de dönüyor.. heatsinki bıraktım sadece üstüne monte ettim..
çok saol dostum ne zamandır bi türlü değiştirememiştim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme