Şimdi Ara

Asus A8N SLI Deluxe de fan hızını ayarlamayı bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nf4 soğutucusundan çok ses geliyor bunun hızını ayarlamayı bilen varsa lütfen yazsın uyuz oluyorum bu sese

• ben fanmate taktım bi tane :) Fakat belki setup'taki Q-Fan 'dan da halledebilirsin :) Bence de birazcık gereksiz olmuş o fan ve hızı 6000 rpm'de mi ne dönüyordu şimdi 2000 rpm galiba ve çıt yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 30 Mayıs 2005, 22:34:01 >
  • Bios'dan Q-fan'ı en alt seviyeye getir mesela benim mobo 11/16 oluyor 11 en alt seviye 1800 devirde dönüyor cpu'ya yük bindikce 3000 devire kadar çıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bios'dan Q-fan'ı en alt seviyeye getir mesela benim mobo 11/16 oluyor 11 en alt seviye 1800 devirde dönüyor cpu'ya yük bindikce 3000 devire kadar çıkıyor...

Ya bunda q-fan ın altında çok seçenek yok birtek q fan ı aktif yapınca cpu target temperature açılıyor

Ayrıca bir soru daha soracağım buişlemci çok sıcak olduğunda bilgisayarın otomatik kapanma bölümü bu anakartın BOIS unda nerede yer alıyor?
  • up
  • ben zalman 7000 devir ayar anahtarını taktım istediğim gibi hızı ayarlıyorum
    4000 devirde uygun düzeyde bir sesle çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CPU Target sıcaklığını yüksek yap (Onun anlamı o sınırı geçince fanın hızını arttırması...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

CPU Target sıcaklığını yüksek yap (Onun anlamı o sınırı geçince fanın hızını arttırması...)

Ama benim sorunum işlemci fanında değil zaten chipset fanında

@digiali
    ben beleşe bişeyler düşünüyorum fan hızını düşürmek için program falan birşey olmazmı zaten speedfan da çalışmıyor %00 yapıyorum hala aynı şekilde dönüyor fanlar off off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.