Arkadaşlar ASUS - A8N-SLI PREMIUM anakartı hakkında ne söyleyebilirsiniz ?
Bu kart mı daha iyidir yoksa DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D anakartı mı ?
+ ' ları ve - ' leri ile yorumlarınız nelerdir ?
Bilhassa bu anakartı ( ASUS ) kullanan arkadaşların tecrübeleri ve yorumları konunun izahına yardımcı olacaktır diye düşünürüm...
Teşekkürler...
asus a8n slı premıum bende var sitemimide tam uyum sağlıyor amd 64 3200 var 2x 512 mb twınmos var 2 x 250 gb seagate sata ve leadtek 6600 gt var diğerlerini yazmıyor çok iyi bir kart ilk olarak onu söylemeliyim çok güzel uyarıları varsesli olarak ne takarsan tak tanıyor hiç problem yaşatmıyor bıos olarak ta zor değil kendi overclock menüsü ile çok daha iyi sonuçlar alabiliyorum.forumda gerçekten tavsiye edebileceğim kartların başında geliyor ikincisi olarak dfi derim.
dfi anakart kardeşime aldım tam bir overclock delisi olanlar için yapıılmış bir kart zaten görüntüsü ile modding ile uğraşanlar için çok güzel renk kombinasyonu var su soğutma aldık birde mükemmel oldu 2,6 ghz yaptık zaten süper stabil bir kart ne diyim bilmemki işte yazdım umarım biraz bilgin olmuştur.
asus stabil abidesi
eyvallah.. kısmetse biz de premium alacaz...
ben de var kart ama suan tamir de nedeni ise skystar2 uydu kartın varsa ve cretive ses kartın varsa kullanmaya çalışırsan direk chipset yanıyor bilgin olsun
ali25 arkadaşım nasıl yaktın anlamadım biraz bilgi verirsen iyi olur nasıl yandığını çok merak ettim de bende varaynı anakart 1 yıldır neredeyse kullanıyorum
Bende de var. Alırsan kafan rahat olur Asus'ta. Ama dedikleri gibi birinci amacın overclock ise dfi...
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
asus stabil abidesi
yaw arkadaşlar bu "stabil" tam olarak ne anlama geliyor
asus dendiğinde akla ilk gelen stabilite,sorunsuzluktur... Alırsın ve arkana bakmadan sorunsuzca kullanırsın yok kıl yok tüyle uğrasmassın... Asus kullanıp da pişman olmus adam bulmak oldukca güçtür... ama dfi arkadasların da dediği gibi CANAVAR... Burda kararı verecek olan sensin,kullanım alanını ve ne amaçla kullanacağını yazarsan sana daha fazla yardımcı olurlar...
Kesinlikle Asus, çok stabil, sağlam ve fonksiyonel bir anakart, internetteki yabancı sitelere bakarsan ne dediğimi anlarsın
bu anakartı 45 gün aradım ve en sonunda aldım. faj-kat merak ettiğim sata2 desteği varmı.? özelliklerinde buna ait bir bilgi bulamadım. raid testinde sata1 performansı veriyor harddiskler.
anakartın sata 2 desteği yoktır şu an sadece ıntel anakartlarda sata 2 desteği bulunuyır ama aldığınız sata 2 hard diskleri jumper ayarlarını değiştirerek sata 1 olarak kullanbiliyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
ali25 arkadaşım nasıl yaktın anlamadım biraz bilgi verirsen iyi olur nasıl yandığını çok merak ettim de bende varaynı anakart 1 yıldır neredeyse kullanıyorum