Şimdi Ara

Asus al suite 3 uygulaması sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konu aşağıdadır. sildim yeni sürümünü yükleyim diyorum yüklemiyor.

technopat sosyal
    Windows Update sonrası ASUS AI Suite 3 "atkexcom.Axdata" ve "dipawaymode" hatası
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-update-sonrasi-asus-ai-suite-3-atkexcom-axdata-ve-dipawaymode-hatasi.2011176/

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASUS AI Suite 3 Sorun Giderme

ASUS AI Suite 3, kullanıcıların anakartlarını, sistemlerini ve bağlı cihazlarını yönetmelerine yardımcı olan bir yazılım uygulamasıdır. Ancak, bazı kullanıcılar AI Suite 3'ü kullanırken sorunlarla karşılaşabilirler.

• AI Suite 3'ü Yükleyememe: AI Suite 3'ü yükleyememenize neden olan birçok faktör olabilir. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından ve yazılımın en son sürümüne sahip olduğundan emin olun.
    • AI Suite 3'ün Çalışmaması: AI Suite 3'ün çalışmamasının yaygın nedenleri arasında yazılım çakışmaları, sürücü sorunları ve bozuk yüklemeler yer alır. Bu sorunları gidermek için diğer yazılımları devre dışı bırakmayı, sürücüleri güncellemeyi ve AI Suite 3'ü yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.
    • Fan Kontrolü Sorunları: AI Suite 3'ün fanları kontrol etmede sorun yaşaması, yanlış yapılandırılmış fan profilleri veya anakartla fan uyumluluğu sorunları nedeniyle olabilir. Fan profillerini varsayılan ayarlara sıfırlayın ve fanlarınızı anakartınıza takılı olan başlıklara bağladığınızdan emin olun.
    • Aydınlatma Kontrolü Sorunları: AI Suite 3 ile aydınlatma kontrolü sorunları, uyumsuz aydınlatma cihazları veya bozuk yazılımdan kaynaklanabilir. Aydınlatma cihazlarının AI Suite 3 ile uyumlu olduğundan emin olun ve yazılımı en son sürüme güncelleyin.
    • Diğer Sorunlar: AI Suite 3 ile ilgili diğer sorunlar, sisteminizdeki belirli donanım veya yazılım yapılandırmalarından kaynaklanabilir. Bu sorunları gidermek için sistem günlüğü dosyalarını kontrol etmeyi ve ASUS destek forumlarından yardım almayı deneyebilirsiniz.

AI Suite 3 ile ilgili sorunları giderirken, yazılımın en son sürümünü kullanmak, sürücüleri güncellemek ve sisteminizdeki diğer uygulamaların potansiyel çakışmalarını kontrol etmek önemlidir. Bu adımları izleyerek AI Suite 3 sorunlarının çoğunu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Marka model nedir cihazın?

• eteksen kullanıcısına yanıt

Asus Rog Strix Z490-E Gaming

• https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/SW_ASUS_AISuite3_DIP5_WEB_W11_64_V30110_20211115R.zip
    En son bu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

evet en son version bu fakat kurulamıyor.

• https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/UninstallAI3Tool_1.00.04.zip

Bu da programı ve servislerini kaldıran uygulama imiş. Bunu çalıştırın temizlesin sonra tekrar deneyin olmazsa.

Önceden denedim o program ile sildim kaç kere ama sonrası gene yüklenmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.