Şimdi Ara

Asus almayı düşünüyorum fakat ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus almayı düşünüyorum fakat web sitelerinde yorumlara baktığımda kullanıcılar laptoplardan memnun kaldıklarını söylüyorlar.Bu kötü bir şey mi değil fakat hangisini almalıyım buna karar veremedim.Mesela GTX 860/840 ve 950 serilerini karşılaştırmışlar ve performans olarak 860 daha iyi çıkmış gtx 950ye göre,yani gidip GTX950 ekran kartına sahip modeli almak yanlış olabilir ya da bu performans olayını güncellemelerle yükselttiler mi bunuda bilemiyorsun.Bu birinci nedendi ikinci neden ise bir sürü model var.X550JX ile başlıyor artık sonuna ne gelirse, donanım olarak bakıyorum hepsi birbirine yakın hatta ucuz olanın işlemcisi daha iyi olabiliyor.Şimdi asus alırken nasıl bir yol izlemeliyim? Hangi modeli seçmeliyim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufiso -- 9 Aralık 2015; 10:59:39 >

• yusufiso Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle karşılaştırma biraz saçma olmuş, ekran kartları hakkında bilginiz olmadığını varsayarak; baştaki 9 seriyi ifade eder, ikinci ve üçüncü sayılar ise performansını. GTX 950 ile GTX 850 aynı performansı verirler, 950 sadece yeni çıkan modeldir. Yeni çıkması daha performanslı olduğu anlamına gelmeyebilir, gt 840 zaten 64 bit bir karttır, uzak durmanızı tavsiye ederim. Gtx 860> 850 ya da 860>950=850. Eğer sıfır alacaksanız x550jx modelleri vardı sanırım, x550jk ile kasaları vs aynı sadece dediğim gibi ekran kartı daha yeni model ama aynı performans. İkinci el düşünürsenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_111722446/f_//tm.htm#112694384
  • cevapladığın için teşekkürler.Ben bu konuyu açmadan önce ekran kartı serisi numaralarının nasıl bir olayı olduğunu bilmiyordum.Mantık olarak yeni yapılan bir ürünün eskisinden iyi olması beklenir bu yüzden böyle bir karşılaştırma yaptım.x550jx serisinde x171d modelini seçtim PCDEPO'dan almayı düşünüyorum şuan 2000 tl.Pcdeponun yeri istanbuldaymış herhalde direk gidip ordan almayı planlıyorum.
    pcdepoyu gitmeden önce bir araştırmanızı tavsiye ederim, ben de oradan aldım fakat son zamanlar yaşanan doların artması sebebiyle sanırım, birçok kullanıcı satın aldıkları bilgisayarlarını teslim alamamış, dolar farkını ödemek zorunda kalmışlar. Bu modeli de geçen ay amcam aldı 2000 liraya nasıl buldunuz link atar mısınız?
  • https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook-2?keyword=asus%20x550jx-

Gerçekten garip şimdide 1.333 tl gözüküyor.Geçen halam istanbuldaki adresine gitmiş ordan taşınmışlar.
    Dedigim gibi firmada bir sorun oldu bircok kisi bilgisayarini teslim alamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus kullanıyorum bıdahada hayatta almam,bıktırdı arızalarından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcdepo iflas etti sakn alma ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdepoya hiç bulaşma hem yazan fiyatlar yalan hem şirket iflas etti kaç yüz kişinin ürününü vermediler daha
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

DirtyHands o senin şanssızlığın kardeş.Çünkü iyi olduğunu söyleyenler var.Mesela adam forumda günlük haftalık ve yıllık incelemelerini yapmış.Sadece hdd'den gelen seslerden şikayetçiydi oda sessiz ortamlarda.Bu benim için sıkıntı değil.Çünkü oyun seti almayı düşünüyorum çok ucuzundan.Takarım kulaklığı sesi duymam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufiso

Cevaplarınız için teşekkürler.

DirtyHands o senin şanssızlığın kardeş.Çünkü iyi olduğunu söyleyenler var.Mesela adam forumda günlük haftalık ve yıllık incelemelerini yapmış.Sadece hdd'den gelen seslerden şikayetçiydi oda sessiz ortamlarda.Bu benim için sıkıntı değil.Çünkü oyun seti almayı düşünüyorum çok ucuzundan.Takarım kulaklığı sesi duymam bile.

valla hocam kronik şarj soketi sorunu var bataryası 2 yılda öldü,2011de 1408 e almıştım ama bıktım artık her sene kesin soket bozuluyor veya başka bi sorun çıkartıyor ben kullandığım için tavsiye etmedim tabi alan kendi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

valla hocam kronik şarj soketi sorunu var bataryası 2 yılda öldü,2011de 1408 e almıştım ama bıktım artık her sene kesin soket bozuluyor veya başka bi sorun çıkartıyor ben kullandığım için tavsiye etmedim tabi alan kendi bilir

Peki senin aldığın bilgisayarın modeli neydi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Peki senin aldığın bilgisayarın modeli neydi ?

k53sv modeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.