6 sene önce topladığım sistemde asus 775 soket P5WD2 Premiumanakart var,xp den win 7 ye geçmeyi düşünüyordum ki asusun sitesinde bu anakartın win 7 driverlerinin olmadığını hayretle gördüm,ilginç vistanın var 7 nin yok,şimdi ben ne yapacağım vistanın driverleri win 7 ile uyumlu mudur,yüklesem mi yoksa xp de mi kalacağım,lütfen acil yardım.
win7 yüklediğin zaman, sistemin eski olduğu için tüm sürücülerini tanır.sadece ses kartının özelliklerini kullanmak istersen onun için son sürücüsünü kurabilirsin.vista sürücüleri de çoğunlukla win7 uyumludur.kur gitsin merak etme...
win 7 kurduktan sonra en önemli sürücüler neler,ses ve ekran kartı haricinde? mesela ethernet driveri win 7 için yok vista kursam olur mu veya başka driverler önemli neler var bana problem çıkarabilecek,teşekkürler..
Windows 7 yüklediğinde eğer ethernet kartını tanımazsa sıkıntın olur. O yüzden mutlaka şu an internetin varken driverları bir araştır. Düzgünce bir klasör yap ve kategorilere (ethernet, vga, chipset, ses) gibi ayır.