Şimdi Ara

asus anakart yardım çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde asus p6x58d-e anakart ve i7 işlemci ve 16 gb ram var.psu ise cooler master 350 watt.. bu parçaları bugun birleştirdim bilgisayarın power tuşuna basınca anakartın ışıkları fanları ekran kartı fanları herşey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.2 tane ayrı ekran kartı denedim ikisindede görüntü alamadım. power supply'ın çıkışında 4 pin cpu soketi var ama anakartta 8 pin cpu girişi var.ben 4 pin ile bağladım mecburen bundan olabilir mi acaba diye düşündüm.ramleri tek tek çıkararak denedim gene olmadı.hdd ve dvdrw yi söktüm ama gene olmadı.kasada pc speaker olmadığı için ses de gelmiyor. sizce neden olabilir bu sorun yardımlarınızı bekliyorum...birde sizce bu power supply yeterli mi? şimdiden teşekkürler...

• ekran kartı ne takıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

ekran kartı ne takıyorsun

eski ati hd2600xt ekran kartı takıyorum.
  • cogu 8pın cpu gırıslı kart 4 pınle calısıyor ama elındekı psu eskı bıseyse sıkıntı cıkarıyordur bence
  • quote:

cogu 8pın cpu gırıslı kart 4 pınle calısıyor ama elındekı psu eskı bıseyse sıkıntı cıkarıyordur bence

anakart açıldığına göre herhangi bir sıkıntı yoktur die düşündüm.psu cooler master rs-380-pcap model.. sizce ne yapmalıyım?
  • anakartın ısıkları yanıp fanları donsede bozuk olabılır anakartın ustundekı ısıklara anakart pdf sınden ındır arıza durumunda yanan olabılır ona bak yazdıgın psu vasat psu ondan olabılır kartı kurcalamadan duzgun bır psu ıle denemeye calıs derım
  • quote:

anakartın ısıkları yanıp fanları donsede bozuk olabılır anakartın ustundekı ısıklara anakart pdf sınden ındır arıza durumunda yanan olabılır ona bak yazdıgın psu vasat psu ondan olabılır kartı kurcalamadan duzgun bır psu ıle denemeye calıs derım

kaçlık psu almam gerekir ve makul ücretli bişi tavsiye edebilirmisn?
  • test ıcın psu almayın derım cevredekı bır bılgısayarcıya baktırın ılla psu alınacaksa 400 500 wat lık gercek bır psu yeterlıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.