Şimdi Ara

asus anakartıma uygun bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

genelde photoshop, corel draw gibi programlar kullanıyorum. o sebepten iyi bir performans almak isterim fakat çok pahalı olmamalı da. fiyat performans açısından uygun bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?(piyasadan da çok haberdar sayılmama ama 100-150 tl arası bi para verebilirim)

not: bu arada geçen gün bir bilgisyarcıya sormuştum da,(anakart modelimi bilmiyordum o zaman) bana 8x mi 12 x mi diye sormuştu? onun farkı ne ve benimkini nasıl öğrenebilirim? anakartın modelini bilmek yeterli değil mi?

• işlemcin nedir, ram kaç gb, birde power kaç w.

biraz daha koyup hd4770 almanı öneririm..

8x mi 12x mi diye sorusu, büyük ihtimalle ekran kartın yuvasını sormuştur ama 12x die bir şey yok, yani ben bilmiyorum..

pcı ex 16x..
  • regular:230 w power.

2 gb. ram. fakat işlemciyi net bilmiyorum:( ama 2008 de aldım amd. aldığımda gayet iyi bir modeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyali

regular:230 w power.

2 gb. ram. fakat işlemciyi net bilmiyorum:( ama 2008 de aldım amd. aldığımda gayet iyi bir modeldi.

Powerı değiştirmen gerekir yeni ekran kartı için bu arada sistem bileşenlerini yazar mısın?
  • bilgisayarıma sağ tuş tıklayıp özellikler diyebilirmisin orda işlemci yazar..

power kalitesiz..sana hd4670 önericem ama ondan bile power dan dolayı sorun yaşayabilirsin..
  • quote:

anakartım: asus mzn-mx se

genelde photoshop, corel draw gibi programlar kullanıyorum. o sebepten iyi bir performans almak isterim fakat çok pahalı olmamalı da. fiyat performans açısından uygun bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?(piyasadan da çok haberdar sayılmama ama 100-150 tl arası bi para verebilirim)

not: bu arada geçen gün bir bilgisyarcıya sormuştum da,(anakart modelimi bilmiyordum o zaman) bana 8x mi 12 x mi diye sormuştu? onun farkı ne ve benimkini nasıl öğrenebilirim? anakartın modelini bilmek yeterli değil mi?

Kardeş bilgin olsun anakartın pci-express x16 ekran kartlarını destekler...

• bilgisayarımın ekran kartı çalışmadığı için açamıyorum. bilgiler için teşekkürler. yeni power alsam ne kadar tutar ki, yani söylediğiniz ekran kartı için, veya başka bi ekran kartı tavsye edebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu anda alman gereken minumum kart hd4650 veya hd4670 olmalı..

bu kartlar çok güç çekmezler..

ama power kalitesiz olduğu için sıkıtı çıkarabilirlerde..
  • 20 tl. civarı 300 wattlık powerlar var. onlar işimi görür mü iyi ekran kartları için? ayrıca powerlarda uyum sorunu gibi bişey var mı? yani almaya gittiğimde neyi bilmem gerekir bilgisayarımla ilgili?
  • ben size şöyle bir şey öneririm 2. el 8800 gt (120 lira) + 2 el 350w psu (30 lira)
  • öncelikle herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. bugün gidip his ati radeon hd 4650 ddr2 1gb. ekran kartı aldım. sizce iyi bir ekran kartı almış mıyım?

ayrıca sistem özelliklerimi daha doğru yazayım:
    asus mzn-mx se anakart
    amd athlon 64x2 dual core işlemci 4200. 2.21 ghz.
    2 gb. ram
    230 watt power supply

aldığım ekran kartı 400 wattlık bir power ı tavsiye ediyor. aldığım kişi sorun olmaz ama alsan iyi olur dedi. sizce ben kendi 230 wattlık power ı mı kullanarak riske giriyor muyum? illa hemen daha güçlü bir power almalı mıyım?
  • keşke ddr3 alsaydınız.

230 watt ı degistirin kesinlikle derim.
  • ddr3 hd4670 vardı ama pahalı geldi alamadım. param olsa power ı da değiştirirdim ama şu an uygun değil bütçem. o yüzden bir ay falan idare edebilirim diye düşünerek yeni power almadım. para bulunca ilk işim onu almak. bu süre zarfında ekran kartına ya da bilgisayara birşey olmaz di mi 230 watt yüzünden?
  • AGP yuva hızını sormuştur bi 4x bide 8x
    PCI-x yuvasıda var 1x 2x 4x 8x 16x diye
    anakartın kullanım klavuzunu bilgisayarcıya gösteriver.
    o anlar.
  • quote:

ddr3 hd4670 vardı ama pahalı geldi alamadım. param olsa power ı da değiştirirdim ama şu an uygun değil bütçem. o yüzden bir ay falan idare edebilirim diye düşünerek yeni power almadım. para bulunca ilk işim onu almak. bu süre zarfında ekran kartına ya da bilgisayara birşey olmaz di mi 230 watt yüzünden?

sistem tam yükte olabilirde olmayabilirde..

bu arada hayırlı olsun kartınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.