Şimdi Ara

Asus anakartlarda [ozellikle p5b] 5.1 ses problemleri yasayanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus p5b deluxe anakartin onboard cikislarini kullanarak 5.1 ses sistemini bir turlu tam olarak kuramadim. Sadece hoparlorlerin ikisi stereo olarak calisiyor. En guncel suruculer de fayda etmedi. Forumdaki arastirmalarima gore bir kac kisi daha farkli asus anakartlarda bu tur ses problemleri yasamis. Bu tur problemi olan arkadaslar tecrubelerini burada paylasirlarsa guzel olur....

tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t1000 -- 20 Ocak 2007; 19:14:41 >

• bende yenı aldım sistemı
    onu yapabılmek için wındowsda ses efektlerıne gırıp hoparlörlerde gelişmiş secenegıni işaretle hoparlöerün kendı yazılımını kurarkende öyle yap ordanda 5,1 sıstemı işaretle

ama benım sorunum şu aynı kartla bırlıkte kullandıgımda creatıve 4400 çok cızırdıyo nedendır bilmiyorum
  • Su an arka hoparlorden ciliz da olsa ses alabiliyorum. Buna da sukur.

Asus forumlardan ogrenebildigim kadariyla su an bu kartin son surucusuyle DTS ses cikisi elde edebilmekte mumkun degil. Hatta bende su an EAX bile disabled gorunuyor.

Eger bu anakarti alacaksaniz ve ses sizin icin onemliyse kesinlikle ses kartini da dusunun, onboard ses her yonden elde kaliyor.

Not: hoparlorleri bu program ile test ediyorum: http://audio.rightmark.org/downloads/rightmark-3dsound-2.3.exe. Bununla test edip arka hoparlorlerden ses alabilen beri gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t1000 -- 24 Ocak 2007; 6:20:40 >
  • sorunu çözdüm
    ben creatıve 4400 4+1 kullanıyodum
    kablolardan sadece 1 tanesını anakarta takın wındowstan veya ses kartının prograından stereo hoparlörleri seçin

4 hoparlör ve subwooferda çalışıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.