Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus B250 Mining Expert 19 Slot Satın Al 9 Eylül 2018 22:08 1 1 Asus B250 Mining Expert 19 Slot Merhabalar ürün(ler) satılıktır "0" ürünlerdir 15/02/2018 Çizgi Elektronik çıkışlıdır.. Ürün(ler) kutu ve kutu içerikli olarak gönderilecektir. Fiyat : 850TL GONDERIYI ALICI ODEMELI SEKLINDE KARGO ile YAPMAKTAYIM... SAAT 16:00'DAN SONRA YAPILAN ALISVERISLER BIR SONRAKI GUN KARGOLANIR... TAKAS DUSUNMUYORUM... ALISVERIS IKI TARAF ARASINDA YAPILIR ALICI VE SATICI. SATICI URUNUN FIYATINI BELIRLER ALICI ISE URUNUN FIYATINI BEGENIR VEYA PAZARLIK YAPAR. 3. KISILER LUTFEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMASIN.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Mayıs 2020 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus B250 Mining Expert 19 Slot Asus RX560 OC Edition Satılık Asus ROG Centurion Headset
Merhabalar. PM sunucu hatası gönderdiği için buradan yazmak zorunda kaldım. Asus B250 Mining Expert anakartı 800TL fiyata vermeniz mümkünse 1 adet almak istiyorum. Saygılar.
2 adet @hbustun 'e satılmıştır hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus B250 Mining Expert 19 Slot Asus RX560 OC Edition Satılık Asus ROG Centurion Headset