Şimdi Ara

Asus RX560 OC Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus RX560 OC Edition
    Merhabalar ürün(ler) satılıktır yaklaşık 1 aydır kullanılmaktadır 13/02/2018 Oksid Bilişim çıkışlıdır..
    Ürün(ler) kutu ve kutu içerikli olarak gönderilecektir.
    Fiyat : 750TL

Asus RX560 OC Edition Asus RX560 OC Edition Asus RX560 OC Edition

GONDERIYI ALICI ODEMELI SEKLINDE KARGO ile YAPMAKTAYIM...

SAAT 16:00'DAN SONRA YAPILAN ALISVERISLER BIR SONRAKI GUN KARGOLANIR...

TAKAS DUSUNMUYORUM...

ALISVERIS IKI TARAF ARASINDA YAPILIR ALICI VE SATICI.
    SATICI URUNUN FIYATINI BELIRLER ALICI ISE URUNUN FIYATINI BEGENIR VEYA PAZARLIK YAPAR.
    3. KISILER LUTFEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMASIN.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 11 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Mayıs 2020 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• üst ilanda aynı kart 2 aylık 600 e satılık. 750 ye gtx 1050ti çok rahat bulunabiliyor.
  • Güzel bir indirim yaparsan ciddi alıcıyım gerçekten bu paraya gtx 1050ti satılıyor en son dip rakamı mesaj atarsan sevinirim..
  • cok acil RX560 ihtiyacım olmasına rağmen sırf profil fotosundan dolayı alışverişten vazgeçmek de varmış forum hayatımda
  • hakemzsr kullanıcısına yanıt

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GX50 kullanıcısına yanıt
    Evet beyinsiz tam bir nvidia fan boyuyum
    1.5 yıldır rx 470 8 gb kullanıyorum (nvidia)
    ondan önce 2 yıla yakın r7 265 (nvidia)
    ondan önce hd 6870 (nvidia)
    ondan önce hd 4870 (nvidia)
    ondan önce 9400 gt kullandım (ati/amd)
    şu listeye bakarak tam bir nvidia fanboyu olduğumu anlamayan yoktur herhalde hatta amd ısınıyor intel sökertir nvidia kullanmayan cahildir yav hebele hübele.

Mesajı ne zaman yazdığıma iyi bak o zaman satıcı 750 lira istiyordu. ilan açıldığında performans olarak önde olan gtx 1050ti sıfır olarak o fiyatlara satılıyordu hatta indirim ile birazcık daha ucuzunu almak mümkündü. sırf yeni model diye gtx 1050ti ı yazmıştım yoksa o zamanlar yine 650-750 civarı daha performanslı r9 380 r9 380 x almak mümkündü ama o kartlar bir önceki nesildi kalın kafana bir şeyler geçirebildiysem ne mutlu bana.
  • Eyvallah geçti saol peki Güncel piyasada satış yaparken neden bizler mağdur oluyoruz ? İnsanlar çakal diyor veya geçen senenin dolar kuruyla satış yap diye resmen ölümüne saldırı yapıyorlar. Oyun fiyatları olmuş 400 TL 500 TL Ekran kartları olmuş 850-1250 sırf para değer kaybedince piyasa çökmüş herkes eldekileri satmakla meşgul hali ile Borsadan gelen sorunlardan dolayı da fiyatlar çıkıyor.

Geçen sene olsa inan lafım olmaz R9 ları 300 den RX leri 400 den satılmasına ama hepsinin fiyatı yükseldi ve kazık yemek istemeyen varsada yükseltir. sıfırı 100 dolar olan ürünü ikinci el 70 dolara satmak için bir insan kırk takla atmamalı. (Evet 70-80 dolar civarı ikinci el RX560 ve 460 alabilirsiniz bunu 6.45 dolar kuru ile çarpın ve sonuca bakın)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam, kart hala satılık mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.