Şimdi Ara

Asus bilgisayar casper gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir bilgisayar aldık vatandan almaz olaydık. Öncelikle bilgisayarı aldım eve getirdim kurdum. Bi baktım esc tuşu kırık. Servise gönderdik kullanıcı hatası dediler (!) baya bi para istediler. Parayı yatırmadık haliyle geri geldi pc. Ama iş daha bitmedi işte. Pc'ye şifre konmuş bulamadık şifreyi. Haliyle formata gitti. Bu gün de bir de ne göreyim bilgisayar özelliklerinde asus olan bilgisayarda "casper nirvana yazıyo". Özellikler bizim pc değil. Yahu düşündükçe çıldırıyorum. Bu servisin böyle haltlar yemesi mümkün mü?

• Sanırım iki hafta geçmediyse direkt değişim veya para iadesi isteyebiliyorsunuz. Cihazdaki hatalar kabul edilebilir şeyler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaptıkları resmen ş.. bencede iade et ama yumusak davranma ki almama gibi mevzu çıkarmasınlar
  • Marka gözükmemesi sorunu atılan format kaynaklıymış. Sanırım Casper'ın format cdsi kullanılmış. Ayrıca kırık esc tuşu konusuna gelirsek ve şifre konmasına gelirsek dava açmayı düşündük ancak konuştuğumuzda avukat zararda çıkarsınız dedi. Kurulumu yaptıktan sonra esc tuşunun kırık olduğunu anladığınız için karşı taraf her türlü haklı dedi. Tabi bi de parayı vermedik diye sanırım yaptıkları bu şifre koyma mevzusu var. Anlayacağınız müşteri her zaman haksızdır.
  • Elindw fatura yokmu. Faturada hangi pcyi aldigin yazar. Tuketici hakem heyetine basvur. Degil pcyi geri vermek yazdiklarin dogru ise ustune fazla para bile alirsin.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Fatura ile beraber gittik. Vatandaki elemanlar üretim hatası dedi (başka ne diyecekler zaten). Tüketici hakem heyetine gittik üretim hatası olduğunu kabul ettiler ancak realist avukat gerçekleri açıklayınca ortada kaldık işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyuyas

Fatura ile beraber gittik. Vatandaki elemanlar üretim hatası dedi (başka ne diyecekler zaten). Tüketici hakem heyetine gittik üretim hatası olduğunu kabul ettiler ancak realist avukat gerçekleri açıklayınca ortada kaldık işte.

Kusura bakma cabuk vazgecmissin oyle gozukuyor. Diyelimki ben gittim iphone marka telefon aldim. Eve geldim telefonu acayim dedim acilirken samsung yazdi. Isletim sistemi android cikti. Hatta icindende lg onyuklu programlar cikti. Uretim hatasi dediler. Bende tamam o zamanmi diyecegim. Oldurmu oyle sey. Benim anlamadigim su. Asus marka pc aldin. Kutusu asus. Kasada asus yaziyor. Pcyi acinca isletim sistemindemi casper yaziyor. Biosta durum ney. Ayrica belirtilen ozellikleri tam olarak karsiliyormu. Sonuc olarak ben.olsam bu isin pesini birakmazdim. Gerekirse asusu bile arardim sizin pcde casper yaziyor die. Sen ne yaparsin bilmem ama bence bu isi birakma kovala. Ins durumu duzeltirsin ne diyim

• Bilgisayarda Casper yazmasının nedeni Casper ile verilen işletim sistemi ile cihaza kurulum yapılmış olmasından dolayı kaynaklanmaktadır.Vatan müşteri hizmetleri cihaza büyük bir ihtimal kurulum yapmışlar.Cihazda recovery bölümü zarar görmüş olmalıki CD ile kurulum yapmışlar.Önemli olan almış olduğunuz cihazın sizin faturada yazan cihazmı.Seri numarasından kontrol yapabilirsiniz.Faturada yazar.Eğer doğru ise bilgisayarda Casper yazması sıkıntı olmaz.

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    O daha sakat valla asusla irtibata geçse vu durumu izah etse asus bu olayın üstüne düşer di bence çünkü adamlar zaten rekabet ortamında kendi ürününü satarken içinde casper yazmasına anlam veremiyorum asusa yakışmadı gibi güzel etkili bir konuşma yapılırsa asus müşteri hizmetleriyle eminimki sonuca ulaşılıcaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowblue55

O daha sakat valla asusla irtibata geçse vu durumu izah etse asus bu olayın üstüne düşer di bence çünkü adamlar zaten rekabet ortamında kendi ürününü satarken içinde casper yazmasına anlam veremiyorum asusa yakışmadı gibi güzel etkili bir konuşma yapılırsa asus müşteri hizmetleriyle eminimki sonuca ulaşılıcaktır

Asus bu durumun üştüne düşmez.Çünkü asusun bu konuda hatası yok.Hata vatan müşteri hizmetlerinde.Hiçbir markalı bilgisayarda bu şekilde çıkmaz.Üretim sırasında ghost yapılarak işletim sistemi kuruluyor.O yüzden üretim sonrasında Casper yazması imkansız

• Arkadaş casper kurulum dvdsi ile kurmuşlar dizüstünü ondan kaynaklanıyor dediğin sıkıntı eğer anlıyor isen bi kurulum dvdsi al kendin kur :)
  • Ya para vermek istemiyorum. Ama bir daha vatandan almamaya karar verdim pcyi.
  • Bence sen yine de bir Tüketici Haklarına başvur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.