Bildirim
Asus bios güncelleme yeterli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: epitaldokum
Merhaba,
ASUS P5B kullanıcısıyım, 2 adet 2gb 800 mhz ram aldım. Eski ramler 2x1gb 667 mhz idi. Şu an 2,93gb görünüyor sistemde:) Bios güncellemesi bu sorunu çözer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...
Onun BIOS update ile alakası yok. 32-bit işletim sisteminin max. gördüğü ram değeri o olduğu için 2,93 gözüküyor. 4GB'ın tamamını kullanmak istiyorsan 64-bit işletim sistemi kurman gerek. -
32 bit işletim sistemi en fazla 3 gb mı destekliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Orjinalden alıntı: epitaldokum
Merhaba,
ASUS P5B kullanıcısıyım, 2 adet 2gb 800 mhz ram aldım. Eski ramler 2x1gb 667 mhz idi. Şu an 2,93gb görünüyor sistemde:) Bios güncellemesi bu sorunu çözer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...
Onun BIOS update ile alakası yok. 32-bit işletim sisteminin max. gördüğü ram değeri o olduğu için 2,93 gözüküyor. 4GB'ın tamamını kullanmak istiyorsan 64-bit işletim sistemi kurman gerek.
Anakartın kullanım klavuzunada baktım aynen dediğin yazıyormuş:) İlgin için teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X