Şimdi Ara

Asus COMMANDO Kullananlar Buraya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AteshBey

İntel sistem toplayacak olsam bu karti düsünmeden alirdim...

Cok güzel bir kartiniz var kiymetini bilin

eee,o bizim gözbebeğimiz,commandomuz
  • commando kullanan arkadaşlardan bir ricam var board larının revision numaralarını yazabilirmi acaba (REV 1.02) gibi

nedenini soracak olursanız çizginin son gelen parti deki board ların hangi rev. versiyonunu kullandığını merak ediyorum ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 26 Mart 2007; 21:30:59 >
  • benim 1 hafta önce aldığım board 1.00v
    testleri yayınlanan boardta aynı rev.
  • Arkadaşlar hadi hayırlısı; Asus Taiwan sitesinde Commandonun yeni biosu var(0902), buyrun;
    http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=zh-tw
  • quote:

Orjinalden alıntı: notropil

linux kuran oldumu ?

Saygılar.

comando için deil ama crosshair için söyleyeyim Unlinuxable kurulmuyo hocam ben Suse 64 10.1 i kurdum adamlar altına not düşmüşler (Some Nvidia 590 Chipset Motherboard(Especially Asus
    ) have problem with booting die..sorunu açılış komutuna acpi_use_timer_override yazarak geçiyoz..

ubuntu 6.06 yüklenemedi kernel panic!!!! ama 6.10 da sorun yok...Gentoo 2005 kurulamadı kernel panic!!! falan filan...

bu arada comando Striker Extremden daha mı ucuz ne?

• ok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

quote:

Orjinalden alıntı: notropil

linux kuran oldumu ?

Saygılar.

comando için deil ama crosshair için söyleyeyim Unlinuxable kurulmuyo hocam ben Suse 64 10.1 i kurdum adamlar altına not düşmüşler (Some Nvidia 590 Chipset Motherboard(Especially Asus
    ) have problem with booting die..sorunu açılış komutuna acpi_use_timer_override yazarak geçiyoz..

ubuntu 6.06 yüklenemedi kernel panic!!!! ama 6.10 da sorun yok...Gentoo 2005 kurulamadı kernel panic!!! falan filan...

bu arada comando Striker Extremden daha mı ucuz ne?

adamlar kartı xp ve vistaya göre hazırlıyorlar

• Uzun arastırmalarım sonucu bende Asus Commando aldım.Cuma günü elimde olacak insallah
  • hayırlı olsun efendim. darısı bizim başımıza. şu 22 nisan bi gelsin bakalım (:
  • Beyler geçen hafta yayınlanan 0902 beta bios kaldırılmıştı biliyorsunuz Asus Support sitesinden. Şimdi Beta olmayan 0902 yayınlanmış. buyrun;
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Commando Release BIOS 0902
    1. Enhance USB compatibility
    2. Add CPU microcode to support new CPU
    3. Fix system won't complete POST with GV-MVP/RZ2(TV tuner) connected and power on before motherboard.
  •  Asus COMMANDO Kullananlar Buraya!
     Asus COMMANDO Kullananlar Buraya!

• commando dan linux driver geliyor bende artık bir commandoyum
  •  Asus COMMANDO Kullananlar Buraya!

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=184986

ilk denemeler commando için hava soguıtma ile günlük daha üstlerde gelecek çok yakın zamanda

• Bu aksam bende Test sonuclarını buraya yazarım
    Suan anakartı kargodan yeni aldım.
    İlk izlenim görünüs olarak mükemmel.Kutu iceriğide sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 7 Nisan 2007; 15:34:54 >
  • Donanımsal birşey değil ama estetik olarak kartın ne kadar ince düşünülmüş olduğuna bir örnek olacak foto veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4mpower -- 7 Nisan 2007; 19:47:32 >
  • arkadaslar O.c icin tavsiyeler neler.bios ta cok ayar var cunku .
    Acaba O.c yapanlar bu degerlerıde değistiriyozmu yoksa auto mu bırakıyoz?
  • mümkünse elle ayarlaman en iyisi ortalama bir conroe için 0,15 fsb;mch ek voltajı yeterli olacak tır (yüzde 50 oc için ) ramlerin timinglerini manuel olsun pcı:33,3 pci ex:100 olsun speedstep kapalı olsun virtual:kapalı
    vonderful kapalı olsun eklerim foto res atınca

bu arada 0902 biosu sorunsuz win altından kurun ondan sonra cmos clr yapın sorunsuz açılıyor
  • suanda benım cpu ile 360MHz den yukarı cıkamadım .anlamadım gitti.
    ama seceneklerden sadece ıslemcıye bıraz voltaj verdım.diger seceneklerı bilmediğim icin kurcalamıyım dedim.

''wenigma''
    biraz daha ayrıntılı yazarsan özelikle 420 MHZ deki senın bios ayarlarınıda yazsan veya foto eklersen inan cok sevinirim
  • akşam foto eklesem olur mu şimdi çıkacağım da
  • ok bekleyceğim merakla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.