Şimdi Ara

Asus crosshair v formula bıos sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şöyle ;

Pcyi yeni topladım bıos giremiyorum.

İmleç Çıktığında Can't any device diyor,

American Megatrends sayfasında bunu;

Please enter setup to recover BIOS setting
    The date in the EC or EC flash might be corrupted
    Please contact ASUS Technical Support for help
    System will shut down after 15 seconds

diyor ve kapanıyor .

BIOS pilini çıkartıp resetledim,CMOS jumperı değiştirdim yine olmadı.

Yardımcı olabilirsiniz sevinirim.

• Eger yeni sistem topladiysniz Bence hic ugrasmadan servise verin.Cunku biosunuz sorunlu gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengomatik

Eger yeni sistem topladiysniz Bence hic ugrasmadan servise verin.Cunku biosunuz sorunlu gozukuyor.

Sistemi toplayalı 1 ay oldu ekran kartı yoktu onu yeni alabildim eski ekran kartıyla denediğimde yine aynı hatayı vermişti vata götürdüm herhangi bir sorun yok bıos açılıyor denip geri verildi.Bende ekran kartındandır diyip yenisini alana kadar bekledim hala deniyorum olmazsa artık servise vericem başka çarem yok:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: efepks

quote:

Orijinalden alıntı: cengomatik

Eger yeni sistem topladiysniz Bence hic ugrasmadan servise verin.Cunku biosunuz sorunlu gozukuyor.

Sistemi toplayalı 1 ay oldu ekran kartı yoktu onu yeni alabildim eski ekran kartıyla denediğimde yine aynı hatayı vermişti vata götürdüm herhangi bir sorun yok bıos açılıyor denip geri verildi.Bende ekran kartındandır diyip yenisini alana kadar bekledim hala deniyorum olmazsa artık servise vericem başka çarem yok:(

Kendiniz de yapabilirsiniz ama biraz zahmetli.Asusun sitesinden kendi anakartiniza uygun biosu indirip herhangi bir flasha veya cdye yazdirirsaniz kendisini duzeltecegini dusunuyorum.Cunku bios tamamen gitse hic goruntu gelmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.