< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus D509DA-EJ887 AMD Ryzen 3 3250U 4GB 256GB SSD 3500TL (10. sayfa)

-
-
Dual 8 ile single 12gb performans farkının testini bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende internette aynı yerden sipariş verdim, bugün geldi vr bilgisayara taktım, şuan Dual Channel olarak çalışıyor, GTAV indiriyorum, drneyeceğim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
Bende internette aynı yerden sipariş verdim, bugün geldi vr bilgisayara taktım, şuan Dual Channel olarak çalışıyor, GTAV indiriyorum, drneyeceğimMarka aynı samsung olmalı dual için hocam crucial ram daha ucuz farkeder mi
Markanın farketmeyeceğini düşümüyorum lakin çalışması için cl19 2666 mhz olmalı alacağınız ram dual için 4gb da olmalı
Gta 5 nasıl hocam düşük ayarlarda full hd performansı?
İndirme yarıda kaldı, bugün bir daha deneyeceğim ama internette ki videolarda düşük ayarlarda gayet oynanabilir olduğu görülüyor.
4gb ram yeterli gelmiyor işlemci yüzde 25 deyken ram kullanımı yüzde 89. Hangi ram almam gerekiyor tavsiyede bulur musunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fthddnhttps://m.n11.com/urun/samsung-m471a5244cb0-ctd-4-gb-ddr4-2666-mhz-ram-1373762
Bunu taktım oldu tüm ekran görüntüleri bunlar lakin asus kendiniz takmayın servisimize taktıeın diyoe vilginiz olsun garanti konusu size ait. Istanbulda 2 servisi varmış tuf serisinde ve gaming serisinde kendiniz takabiliyormuşsunuz ramları garantiden korkmadan.
Hocam benimde cpu-z bilgileri bunlar. Servisi aradığımda 2400mhz cl17 ram uyumlu olduğunu bir slotun boş olduğunu söylemişlerdi. İki slotmu boştu siz açtığınızda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir slot boş ikinci slot yok bütünleşik laptopun 4gb rami
quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
İndirme yarıda kaldı, bugün bir daha deneyeceğim ama internette ki videolarda düşük ayarlarda gayet oynanabilir olduğu görülüyor.deneyebildiniz mi ben ram takviyesi yapmadım cs go düşük ayarlar 30 40 fps anca alıyorum diğer oyunlarda durum ne
İnternetten indirdim ama rar dosyası bozuk çıktuı, yükleyemedim, sonra da online dersler başlayınca kaldı öylece.
Crysis 3 ü bitirdim hd düşük ayarlarda gayet akıcıydı fps bakmadım ekstra 4gb ramli
Arkadaşlar merhaba, eşim için bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Kullanım amacı iş bilgisayarı olacak. Outlook, ofis programları ve bazen basit photoshop uygulamaları kullanılacak. Hepsiburada'da 4000 TL 'ye satılıyor. Fiyat ve performans açısında iş görür mü? Bir de RAM i ilk alırken mi yükseltmemiz gerekiyor? Satış kısmında böyle bir seçenek göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
5089 tl yazıyor hocam eminmisin 4bin olduğuna
o tür ihtiyaçları karşılar fakat kullandıkça zamanla şişer yavaşlar bilgisayar 4gb ram ve 3cü nesil Ryzen 3 olması itibariyle,,, fakat bilgisayar gerçekten şık ergonomi falan güzel yani
HB 'de şuan 4000 tl.
RAM'i arttırmak istesem kendim takabilir miyim? Garanti bozulur mu?
-
kesinlikle ram alın. laptop ilk geldiğinde hayal kırıklığına uğramıştım performans konusunda ram ekleyince çok fark yarattı
-
Arkadaşlar cihazın şarjı %100 iken kaç saat gidiyor batarya acaba? Oyun oynamadan..
-
Hocam 4 gb ram taktım ben bilgisayar baya stabil oldu tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X