asus siparişini iptal edip bunu mu versem iptal eder etmez banka hesabıma mı yatırıyor parayı |
Asus D509DA-EJ887 AMD Ryzen 3 3250U 4GB 256GB SSD 3500TL (3. sayfa)

-
-
cihazı alan arkadaşlar ram veya hdd takviyesi yapmayı düşünüyor mu bu konudan anlayan varsa banada haber verirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okula ögretmene alıcaz tüm 1.sınıflar ögretmenlerine leptop aldı günlerdir teknosa metro vatan geziyoruz yok yok en ucuz 5 k üstü bu fiyatlarda bulabilsek ...
Alabilenlere hayırlı olsun
okula öğretmene neden siz alıyorsunuz,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemci yükseltilirmi bunlarda Ryzen 5 takılır mı mesela
Böyle veliler kaldı mı ya
Köy okulundayım, velilere kırtasiyeden kaynak kitap aldırmakta zorlanıyoruz, adamlar öğretmene bir de bilgisayar almış helal olsun.
-
İşlemci ve ekran kartları özel modeller hariç laptoplarda genelde ana karta lehimli olur ve değiştirilemez. Bunun da farklı olduğunu düşünmüyorum.
-
Ram yükseltmeyi ben de merak ediyorum
Öğrenciye aldığım için ilk aşamada gerek yok ama ileride 4 ya da 8gb RAM gerekli. Ramlerin mhz değerleri aynı olması yeterli bu modelde kaç mhz, gelince öğrenmek lazım, standart bir parça yani. Hazır SATA portu varmış biraz araştırdım yani 2,5 inç hdd ya da ssd takılabilir gibi ama sökmeden bişey demek zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: S20FE
okula öğretmene neden siz alıyorsunuz,,Uzaktan eğitim için istedi öğretmenler 1 öğretmen hariç hepsi istedi. Bizimki insaflı çıktı ucuz olsun dedi 9 bin tl alanlar var malesef okulumuzda...
quote:
Orijinalden alıntı: .Rigby
cihazı alan arkadaşlar ram veya hdd takviyesi yapmayı düşünüyor mu bu konudan anlayan varsa banada haber verirse sevinirimCihazın ramini 12 gb'a kadar yükseltebilirsiniz. 2 slot var, birinde 4 gb anakarta lehimli diğeri de 8 gb'a kadar destekliyor. Yani ya 4+4 ya da 4+8 olarak ekleme yapabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: munkun46Öğrenciye aldığım için ilk aşamada gerek yok ama ileride 4 ya da 8gb RAM gerekli. Ramlerin mhz değerleri aynı olması yeterli bu modelde kaç mhz, gelince öğrenmek lazım, standart bir parça yani. Hazır SATA portu varmış biraz araştırdım yani 2,5 inç hdd ya da ssd takılabilir gibi ama sökmeden bişey demek zor.
2400mhz imiş fakat apu sistemlerde dual channel olayı varmış 4+4 tavsiye ediyorlar genelde. 4+8 de herhangi bir uyum sorunu olur mu yoksa 4+4 den pek bir farkı olmazsa 4 takayım
quote:
Orijinalden alıntı: munkun46Böyle veliler kaldı mı ya
Köy okulundayım, velilere kırtasiyeden kaynak kitap aldırmakta zorlanıyoruz, adamlar öğretmene bir de bilgisayar almış helal olsun.
Kaynak kitap en başta mecbur herkes aldı. Bizdede sorun çıkaran veliler oldu aramızda hallettik öğretmene yardımcı olmak zorundayız pc biraz fazla yüksek bir istek ama gerekiyorsa mecburuz sırada morpa var öğretmene faydası olucak. Sizede umarım yardımcı olanlar çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Ekim 2020; 20:13:19 >
ben de öğretmenim yeni mezun oldum. sakın almayın, yazık gerçekten bu nasıl vicdan yahu. 1 yıldır yatarak para kazanıyorlar bi zahmet alsınlar.
-
Yeni nesil dolandırıcılık kendi maaşıyla alamıyormuymuş neyse şimdi taşlarlar savunucuları :))
Enayi misiniz öğretmenin maaşı yok mu siz niye alıyorsunuz?
Bu dönem için güzel fiyatmış.celeronlu casperler bile 3bine gelmiş
Bende savunmuyorum bilgisayar almayi ancak toplu karar ne ise uymak zorundayız. Bilgisayar okulun demirbaşı gibi olucak. Sadece eğitim icin kullanılcak bizde isterdik öğretmen kendi bilgisayarıni kullansın ama 1 öğretmen haric tüm öğretmenler istedi okulun verdikleri bozuldu ki onlarıda daha önce veliler almış.
@ehiamico kötü sözünüzü size aynen iade ediyorum. İşin icine girmeden konuşmak kolay kayıt ücreti binlerce tl istenirken pc devede kulak kalıyor.
Öğretmen birinin bizimle aynı düsünmesine cok sevindim @uskumru arkadasım öğretmen özel ders falan rahat 9 10 bin tl alıyor şuan tatilde mesela maaşı tıkır tıkır yatıcak ama onlara sorunca biz az alıyoruz söyle böyle sayar dururlar..
Velhasıl 2.el garantili 3.200 tl pc bulduk alıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Ekim 2020; 21:5:54 >
işin içinde olsam ne değişecek?
hakkını hukukunu bileceksin.. yoksa 1000 lira kayıt ücreti de ödersin, okul aile birliğine para da ödersin, kayıt olurken a4 kağıdı da alırsın. okulun demirbaşı olacak o bilgisayar ama senin çocuğun yarın bir gün başka okula gidecek belki, veya hocası değişecek. o öğretmenlerin hiçbirinde utanma duygusu kalmamış demek ki. kusura bakmayın da ben beş kuruş vermem böyle bir orgazinasyon için.
-
Yeri değil ama bu "yatma" konusunda çok insanın hakkına giriyorsunuz.
Kendi adıma konuşursam hergün en az 4 saat canlı ders yapıyorum.
Etkileşimli pdf hazırlayıp günlük ödev gönderiyorum.
Kaynak kitapları veliler gelip merkezden almayınca şahsi arabamızla köye götürdük ama yine de ayağına geldiği halde almayan var.
Wp ile her gün mutlaka iletişim halinde olunuyor. Daha ne yapalım🙂
Öğretmene ya da sınıfa pahalı şey alınmasına bende karşıyım ama bunu biraz da veliler yapıyor.Kendi çocuğumun öğretmenine öğretmenler gününde toplanıp saçma sapan organizasyon, hediye vb. için yüklü para istediler ben de vermedim, bir tane çiçek aldık, bunu ver yeterli diye çocuğuma söyledim ama diğer veliler yine bildiğini yaptı.
Ben de olsan pc parasını vermem.
Eşi çalışmayan tek maaşlı öğretmenim, evimde hem pc hem tablet hem de sınırsız internet var. Çift maaş çalışan birinde bunlar haydi haydi vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X