Merhaba Arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Asus P5G41T-MLX Anakartım var. DDR3 DX10 destekli. Oturduğum Siteye yüksek voltaj verdiler ve kasamın power supply bölümü yandı. Bilgisayarcıya verdik. O da yeni bir power supply almamı söyledi. Yanmış Power Supply parçasını kaybettim ve nasıl birşey alacağımı bilmiyorum. Hangi tür ve nasıl bir Power Supply almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
up !!!
işlemcin ve ekran kartını sölersen en uygununu ayarlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
işlemcin ve ekran kartını sölersen en uygununu ayarlarız.
Ucuzundan alınacak tek FSP 350w var ve 400w denilen Frisby'den daha kalitelidir. Bütcenizi zorlayıp en azından Corsair 450w almalıydınız derim, sonradan başınızı taşlara vurmanın manası yok.
Satsanız 150 TL edecek pc ye 80-90 TL lik bir psu gereksizdir bence ya gidip 130 TL 'ye 80+ 500w bi psu alın pc değiştirincede kullanın, yada 350w var vatanda ben geçen arkadaşa aldım, athlon 4000+ (galiba), radeon x1550 gibi bi kart, 1 HDD , 1 DVD, 38 Liraya aldık taktık, sorunsuz. Risk mi risk tercih sizin, ben direkt ucuzu alırdım, yada dediğim gibi geleceğe dönük 130-150 TL'ye alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: krago
Merhaba Arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Asus P5G41T-MLX Anakartım var. DDR3 DX10 destekli. Oturduğum Siteye yüksek voltaj verdiler ve kasamın power supply bölümü yandı. Bilgisayarcıya verdik. O da yeni bir power supply almamı söyledi. Yanmış Power Supply parçasını kaybettim ve nasıl birşey alacağımı bilmiyorum. Hangi tür ve nasıl bir Power Supply almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
CORSAIR VS SERİSİ 450W al bunu arkana yaslanucuza kaçıpta bu sefer sistemi yaktırma iyi düşün