Şimdi Ara

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
43.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FitneFeaturesPicture

Win 7 kurulum dvd'sininden yükleme yapacaksanız eğer makina açılırken "esc"ye basın, boot menu çıkacak, dvd'yi seçin, kurulsun. Ama mutlaka 64 bit kurun, 32 bitin bi anlamı yok.

Kurduktan sonra sonsuz güncelllemeler sizi bekliyor. Bırakın windows update işini yapsın. service pack 1 de dahil olmak üzere herşeyi update edin. Uzun sürüyo baya. Ama işi bittikten sonra makina stabil hale geliyo. Benim bir önceki mesajımdaki yakınma bundan kaynaklıymış meğer.

Driver konusunda da daha önceki mesajımda yazdığım gibi ekran kartı dışında tüm donanım 55vd ile aynıymış. Asus Türkiye'nin mesajında öyle diyo en azından. Öncelikle Lan driverı yükleyin. Sonra diğerlerini. Ekran kartı için ise öncelikle kendi intel vga'sının driverini yükleyin. Sonra nvdia'nın sitesinden 635m'in driverını. Olay bitsin.

Şu an söyleyebileceğim, hoparlörleri yetersiz geldi bana biraz. daha önce Asus n61vn vardı, ses inanılmazdı. Bunun sesi ise normal laptop ayarında. Onun dışında herşey güzel görünüyor. Win 7 updateleri sonrasında win 7'yle sorunsuz çalışıyor diyebilirim. Klavyesi ipek gibi. Hastası oldum.

Kardeşim, öyle bir şey yok aslında. Hepsini güncelledim her şeyi güncelledim, şu anda güncel olmayan tek bir şey yok windowsta dahil. Bilgisayar benim 4 yıllıkmasaüstümden çok daha yavaş!

@linksir
    baktım kardeşim yoktu.

• @TuRKuS.MuTaNTuS Bilemiyorum dostum. Benim cihaz stabil hale geldi. Hızı makul. Ama ram'in tamamını kullanmak istediğimden kaldırıp win 7 64 bit yüklüycem. Ya da belki win 8'i deneyebilirim, çok hızlı olduğu söyleniyor. Şöyle bir link buldum:http://bahadirayci.com/microsoft-windows-8-x86-x64-final-original-2012-dowland.html

Cihazın sessizliği, ısınmaması, klavyesinin yumuşaklığı, pilinin uzun ömrü hayret verici derecede güzel. Ses gücü yetersiz gibi ama cihazın altında bir ses çıkışı daha var ve eğer cihazı alttaki zımbırtıları üzerine, yani düz bir zemine koyarsan sesi yeterli. Ama yumuşak bir zemine koyduğunda o alttaki çıkış kapandığı için ses yetersiz kalıyor. Adı üstünde dizüstü, yastık üstü bir cihaz için kötü bir handikap.

• O değil de şu resimdeki durum normal mi ya? Yamuk yumuk bir etiket... Antep işi mi lan bu!!! Kasa üzerindeki NVDİA logosu da yamuk yapıştırılmış. Zaten Aida 64 programı da anakart'ın ne olduğunu algılıyamıyor, kıllanmıyor değilim kündeye mi geldik diye.

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FitneFeaturesPicture

@TuRKuS.MuTaNTuS Bilemiyorum dostum. Benim cihaz stabil hale geldi. Hızı makul. Ama ram'in tamamını kullanmak istediğimden kaldırıp win 7 64 bit yüklüycem. Ya da belki win 8'i deneyebilirim, çok hızlı olduğu söyleniyor. Şöyle bir link buldum:http://bahadirayci.com/microsoft-windows-8-x86-x64-final-original-2012-dowland.html

Cihazın sessizliği, ısınmaması, klavyesinin yumuşaklığı, pilinin uzun ömrü hayret verici derecede güzel. Ses gücü yetersiz gibi ama cihazın altında bir ses çıkışı daha var ve eğer cihazı alttaki zımbırtıları üzerine, yani düz bir zemine koyarsan sesi yeterli. Ama yumuşak bir zemine koyduğunda o alttaki çıkış kapandığı için ses yetersiz kalıyor. Adı üstünde dizüstü, yastık üstü bir cihaz için kötü bir handikap.

Dostm, windows 7-64 bit yükledim tüm güncellemeleri var. Tüm yazılımları güncel senin verdiğin linkten baktım hepsini tek tek çabalayarak güncelledim.
    Ben hayatımda böyle kasan makine görmedim.
    Asus aldığıma öyle pişmanım ki kelimelere dökersem banlanırım.

• Bilemiyorum TuRKuS.MuTaNTuS kardeşim. Win 8 kurdum önce, ama aktivasyonda sıkıntı çıkardı. Kaldırmadan önce biraz oynadım, hiç hoşuma gitmedi. Saçma buldum. Öyle uçurumvari bir hız artışı da görmedim açıkcası. Sonra win 7 64 bit SP1 kurdum, english. updateler, türkçeleştirme filan... Gayet hızlı, yeterli. İlk açılış masaüstü PC hızında değil tabi. Ama açıldıktan sonra çatır çutur gidiyo. Chipset ve Bios update bile yaptım. Kimi driverları ve programları CD'sinin içinden seçip kurdum, kimisini k55vd'nin supportundan, Nvdia'yı kendi sitesinden, kalanını ise Driver Pack Solution diye 3 küsür gigabaytlık bir program var, ondan. Ama hepsinden önce windows'un tüm updatelerini yaptım. Çok uzun sürüyo bu update işi, çünkü elimizdeki windows 7 sürümleri çok eskidi, 1000 tane update çıktı. Bu yavaşlık moralini bozmasın.

Şu an itibariyle makinanın hızı gayet iyi. Sessizliği süper. Klavyesi, ekranı süper. Bataryasının dayanma gücü inanılmaz. Ses çıkışı eh işte. Asus'un N serisi cihazlarıyla veya muadil multimedia laptoplarla karşılaştırmak abes olacak sanırım. Cihazın amacı o değil çünkü. Bu seriye bu ekran kartına bu fiyata gayet iyi bence. Aynı özelliklere sahip Lenovo veya samsung alanları dinlemek lazım.

Hard disk rpm'si 7200 olsaydı bir de, tadından yenmezdi bence. Onu çözmenin yolu da hard disk'i harici HDD yaptırıp SSD taktırmak gibi gelliyor bana. Yapanların yalancısıyım; yavaşlık diye şikayet edilen şeyin hemen hemen tamamının hard disk dönüşünden geldiği, hayvan gibi işlemci olsa da disk'e tâbi olduktan sonra bi öneminin olmadığı, SSD'den sonra dudak uçuklatacak, akıl hafsala almayacak, mutluluktan delirtecek hız artışlarının olduğu söyleniyor. Sen yaptırt, bizle yaplaş izlenimlerini.

• sırf leptopların içinde gönderilen anlamsız, sacma ve hiçbir işe yaramayan orjinal windows starter 64 bit işletim sistemine para vermemek için freedos işletim sitemli bir pc almak istemiştim ve asus'un bu modelini düşünüyordum.iyi ki bu konuya denk geldim ve almaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 12 Aralık 2012; 14:35:04 >
  • bende bu modeli almayı düşünüyodum çok hevesliydim w8 kurmayı düşünüyodum ve bu konuyu görünce canım sıkıldı.. ne alalım şimdi ?

• K55VD-SX599H de karar kıldım ben de.. ama düşündüğüm niye kimse w8 kullanmak istemiyor ne gibi kötü tarafları var.. iyi yanları yok mu hiç
  • Yeni işletim sistemi olduğu için bir çok oyun ve program uyumsuzluk yaşayabiliyor sürücüler içinde bu geçerli
  • bende sipariş verdim w7 sürücüleri yokmuş tırsttım şimdi
  • ben de alıcaktım ama bu driver olayı beni de mahvetti ya. Acaba MSI GE60 mı alsam??

Bir de arkadaşlar ASUS en çok şikayet edilen firma imiş notebook alanında. Uzak mı durayım asustan ya?
  • Urunun driver sorunu buyuk sikinti ve birde su durum var ekran parlakligi yuksekse sarji yarim saatte bitiyor. Alirken bu urunle Lenovo arasinda kalmistim keske lenovo alsaydim diyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Urunun driver sorunu buyuk sikinti ve birde su durum var ekran parlakligi yuksekse sarji yarim saatte bitiyor. Alirken bu urunle Lenovo arasinda kalmistim keske lenovo alsaydim diyorum şimdi

hocam bende sipariş verdim yarın alacağım artı ve eksilerini paylaşırsan sevinirim deneyim önemlidir belki bir hatadan döneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Urunun driver sorunu buyuk sikinti ve birde su durum var ekran parlakligi yuksekse sarji yarim saatte bitiyor. Alirken bu urunle Lenovo arasinda kalmistim keske lenovo alsaydim diyorum şimdi

Ben de bu ürünü kullanıyorum ve şarjının 3 saatten önce bitttiğine şahit olmadım.

Muhtemelen driverlarlar ile ilgili bir sıkıntınız var veya ASUS Power4Gear Hybrid kurulu değil notebookunuzda.

Ürüne gelecek olursak bu fiyata değen bir ürün. Kasa gerçekten soğuk kalıyor, ısındığını görmedim. Fan sesi sıfır değil ama rahatsız etmiyor. Ekran kartı tatmin edici.

Problem yaşayan arkadaşlar K55VM modelinin win7 driver'larını kursunlar. Windows güncellemelerini de yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommedahl -- 19 Aralık 2012; 2:38:53 >
  • Arkadaşlar k55vj sx031d modelini bir hafta önce pc depodan free dos olarak bende aldım.Driverleri windows 8 olarak geldi. windows 7 64 bit kurdum.Asus sitesinden k55vd modelinin ses driverini yükledim.Başka driverler denedim.Ama bir türlü ses çıkmıyor.Müzik açtığımda ses dalgalanması görünüyor ama hoparlörde tık yok neden olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Siz windows 7 64 bit tam hangi driveri kurdunuz tam olarak adresini yazabilirmisiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0327

Arkadaşlar k55vj sx031d modelini bir hafta önce pc depodan free dos olarak bende aldım.Driverleri windows 8 olarak geldi. windows 7 64 bit kurdum.Asus sitesinden k55vd modelinin ses driverini yükledim.Başka driverler denedim.Ama bir türlü ses çıkmıyor.Müzik açtığımda ses dalgalanması görünüyor ama hoparlörde tık yok neden olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Siz windows 7 64 bit tam hangi driveri kurdunuz tam olarak adresini yazabilirmisiniz.Teşekkürler.

realtekin sitesinden sürücüyü indir kur birde öyle dene kurmadan önce diğer sürücüleri kaldır öyle kur ayrıca bende bu pc yi almayı düşünüyorum genel olarak nasıl tavsiye edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0327

Arkadaşlar k55vj sx031d modelini bir hafta önce pc depodan free dos olarak bende aldım.Driverleri windows 8 olarak geldi. windows 7 64 bit kurdum.Asus sitesinden k55vd modelinin ses driverini yükledim.Başka driverler denedim.Ama bir türlü ses çıkmıyor.Müzik açtığımda ses dalgalanması görünüyor ama hoparlörde tık yok neden olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Siz windows 7 64 bit tam hangi driveri kurdunuz tam olarak adresini yazabilirmisiniz.Teşekkürler.

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K55VM/#download

Bu adresten windows 7 64 bit'i seçip. Audio başlığı altındaki "Realtek Audio Driver"ı indirirsen çalışır.

• http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K55VM/#download

arkadaşlar buradaki driver ların tamamını yüklüyormuyuz?tamamı derken kiminde 2 kiminde 3-4 driver var.ben tüm başlıkların en üstünde olanları yükledim ekran kartını tanıtamadım,yukarıdaki bir postta arkadaşın biri intel graphics driver önce yükleyin demiş ondan sonra nvidia driverını yükleyin demiş,şimdi onu yüklüyorumda kafama takıldı,oradaki drivelerın tamamınımı yüklelmiz gerekiyor :(
  • Arkadaşlar tüm ses driverlerini yükledim yine olmadı. Ankaradaki servisle görüştüm oraya götürücem. Muhtemelen donanım arızası.Yardımlarınız için teşekkürler.Laptopa gelince malzeme kalitesi olarak sağlam görünüyor.Sessiz.Caps lock ledi yok bu biraz dezavantaj gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.