Şimdi Ara

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yurtik

bu bios u nasıl yüklüyoruz

@yurtik BIOS güncellemek için :http://www.enpedi.com/2011/05/asus-bios-guncelleme.html

@andelip_ Bu aslında Microsoftla da alakalı ama K55VJ Windows7 yükleyebiliyorsunuz.

• asus k55vj 'ye win 7 kuran arkadaşlar bilgisayarın yavaşladığını ,win 8 de daha hızlı olduğunu söylüyorlar. win 7 kuran arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi acaba?
  • Aşırı derecede farklılıklar yok sadece bilgisayar açılma ve kapanmada farkı görebilirsin ki bu da bilgisayarla alakalı değil işletim sistemiyle alakalı.
  • Arkadaşlar benimde wireless sorunum var bu modelde aynı noktada dell marka laptopum 5 diş çekerken bu modelde 2veya3 diş ancak çekiyor sık kopmalar oluyor driveri güncel yeni yükledim,kaynağı ne olabilir bu sorunun öneriniz nedir.
  • iyi günler bende asus k55vj serisi bir laptop aldım ve tüm driverları yükledim ama sank yavaş gibi geldi bana acaba bir hata mı yaptım yardımcı olrmusunuz
    ayrıca pc açılırken dvd rom dan bir ses geliyor bu herkeste var mı yoksa bende mi sadece yardımcı olursanız sevinirim
  • neden kimse bişey yazmıyor acaba ?
  • dostum ben de daha yeni aldım kuruyorum şimdi hız ile ilgili paylaşım yaparım. dcd rom bende de açılırken ses yapıyo ve çalışırken baya gürültülü çalışıyo ve sanki olması geren dışında farklı seslerde geliyo ama benm hoşuma gidiyo sorun yapmıyorum. sanki robotik bi çalışma tarzı var :)
  • Arkadaşlar benhttp://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K55VD driverları kuruyorum fakat Utilities seçeneğinin altında bir çok dosya var hepsini yüklemem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Arkadaşlar benhttp://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K55VD driverları kuruyorum fakat Utilities seçeneğinin altında bir çok dosya var hepsini yüklemem gerekir mi?

hocam bilgisayar nasıl memnunmusunuz bende almaya düşünyorumdahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-k-series-k55vj-sx031d-08-notebook-fiyati,53129.html size dezavantaj yada sorun çıkartttımı

• gladiotor kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum şu ana kadar ısınma sorunu neredeyse hiç olmadı. Hoparlör sesi tatmin edici. Win 7 ultimate kurdum onda da gayet başarılı. Ssd almayı düşünüyorum ileride performansına ek olarak. Bu sayede en az 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Senin aldığın fiyattan 30 lira daha ucuz almıştım, bugün yine olsa yine alırım Asus kalitesini.
  • quote:

Çok memnunum şu ana kadar ısınma sorunu neredeyse hiç olmadı. Hoparlör sesi tatmin edici. Win 7 ultimate kurdum onda da gayet başarılı. Ssd almayı düşünüyorum ileride performansına ek olarak. Bu sayede en az 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Senin aldığın fiyattan 30 lira daha ucuz almıştım, bugün yine olsa yine alırım Asus kalitesini.

birde bu lenovonun modeli var ama hangisini almalıyım karar veremedim lenovo donanım olarak ön planda ama lenovonun vasat bir marka olduğunu düşünüyorum.asus deyince ise benim akılıma direk kalite geliyor

edit: linkhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z500-59-366635-notebook-fiyati,64145.html

edit2: bu driver w7 göre yok demişler ama sanırım var biraz araştırıp bulunabiliyor değilmi ? alırsam yardımcı olursunuz artık sağolun ilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiotor -- 14 Ağustos 2013; 21:11:22 >

Donanım olarak Asus ram ve harddisk boyutu olarak üstün leonovdo'dan dostum
    Fakat bu modeli forumda tutuluyor leonovo'nun asusun ise bu modelini kullanan sayısı forumda gördüğüm kadarıyla az. Ama ben aldığım günden bu güne 1 kere pişman olmadım. Beni memnun etti, ssd de eklenirse ömürlük olur
  • quote:

Donanım olarak Asus ram ve harddisk boyutu olarak üstün leonovdo'dan dostum
    Fakat bu modeli forumda tutuluyor leonovo'nun asusun ise bu modelini kullanan sayısı forumda gördüğüm kadarıyla az. Ama ben aldığım günden bu güne 1 kere pişman olmadım. Beni memnun etti, ssd de eklenirse ömürlük olur

teşekkür ederim cevaplarınız için şu driver sorunuda halledilebilir gibi görünüyor onuda hallettik mi tamamdır keşke daha önce alsaydım şu dolar fırlamasıydı

Halledilebilir halledemezsen yardımcı olurum
  • quote:

Halledilebilir halledemezsen yardımcı olurum

tmm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir Asus K55Vj-Sx031d model laptop aldım sıkıntım şu; Ürünle verilen cd ve asusun sitesinde driverlar yalnızca win8 için uyumlu. Ben win 7 kurdum makinaya cihaz freedos yani istediğin işletim sistemini kendin belirliyorsun yalnız saçmalık şurada driver yalnızca win8 için var Ben bu K55VJ serisi için win 7 driveri nasıl temin edebilirim acaba ??? Yol gösterirseniz fikir verirseniz memnun olurum

merhaba hocam leptaptan memnunmusunuz herhangi bir sorunu var mı ses çıkartıyormu?
  • k55vm nin bütün driver ları uyuyor sadece ekran kartı driverı farklı zaten bilgisayarın yanında verilen drıver cd sinde ekran kartı driveri mevcut ama önce intel hd driveri yükle ondan sonra nvıdıanınkini yükle
  • Konuyu hortlatalım bakalım,

Arkadaşlar bizim bu makinanın wifi adaptörü qualcom sanırım.şu intelin widi denen olayını bizim alete yapmanın bi yolu yöntemi varmıdır.widi kablosuz olarak ekranı led lvd tv lere 1:1 aktarma olayı.hdmi kabloyla falan uğraşmaktansa bu olay çok iyi fakat widi nin setup unu yüklenmiyor maalesef biraz araştırdım sadece intel wifi adaptörlerde çalışıyormuş widi...

Çözüm önerisi olan varsa sevinirim
  • k55vd 'ye ait bircok bios sürümü mevcut asusun sitesinde, malesef k55vj de sadece bir tane. O tek sürüm de bilgisayarın üzerinde varolanla aynı sürüm. k55vd'nin bios dosyalarını kullanabilir miyiz? Aranızda sorunsuz kullanan var mı?
  • ASUS X552LDV-SX829D i3-4010U 1.7GHz 4GB 500GB 1GB GT820M 15.6" FreeDOS aldım iki gundur ugrasıyorum önce win7 sonra win8 2 defa kurdum driver cdsini tanımıyor sebeb se sadece win 8.1 yuklemem gerekiyormus freedos la ugrasmayın derim driver tanıtamıyorum ve ne win 7 ne win 8 calısmıyor illa win8.1 olcak aynı sorunu yasayan varsa cozebilen varsa yazarsa sevinirim hala cozebilmiş değilim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.