Şimdi Ara

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0327

Arkadaşlar tüm ses driverlerini yükledim yine olmadı. Ankaradaki servisle görüştüm oraya götürücem. Muhtemelen donanım arızası.Yardımlarınız için teşekkürler.Laptopa gelince malzeme kalitesi olarak sağlam görünüyor.Sessiz.Caps lock ledi yok bu biraz dezavantaj gibi görünüyor.

Arkadaşlar bugün servise götürdüm.Donanım arızası varmış. Laptobun tüm malzemelerini yanımda götürmemiştim.Onları hafta içi servise teslim edecem. Serviste değişimi için rapor düzenleyip verecek.Raporu PC depo ya göndericem yenisi gelecek. Laptobu 1400 tl ye almıştım.Bu modelden soğudum. Eğer bu fiyatlar civarında başka laptop alma imkanım olursa muhtemelen olur ne önerirsiniz.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0327 -- 21 Aralık 2012; 19:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0327

Arkadaşlar tüm ses driverlerini yükledim yine olmadı. Ankaradaki servisle görüştüm oraya götürücem. Muhtemelen donanım arızası.Yardımlarınız için teşekkürler.Laptopa gelince malzeme kalitesi olarak sağlam görünüyor.Sessiz.Caps lock ledi yok bu biraz dezavantaj gibi görünüyor.

Caps Lock Ledi yok mu? Benim notebookta sol alttaki ledlerin en sağındayer alıyor. Kilit içinde "A" harfi ile simgelenmiş.
    Sizin model farklı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommedahl

quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Urunun driver sorunu buyuk sikinti ve birde su durum var ekran parlakligi yuksekse sarji yarim saatte bitiyor. Alirken bu urunle Lenovo arasinda kalmistim keske lenovo alsaydim diyorum şimdi

Ben de bu ürünü kullanıyorum ve şarjının 3 saatten önce bitttiğine şahit olmadım.

Muhtemelen driverlarlar ile ilgili bir sıkıntınız var veya ASUS Power4Gear Hybrid kurulu değil notebookunuzda.

Ürüne gelecek olursak bu fiyata değen bir ürün. Kasa gerçekten soğuk kalıyor, ısındığını görmedim. Fan sesi sıfır değil ama rahatsız etmiyor. Ekran kartı tatmin edici.

Problem yaşayan arkadaşlar K55VM modelinin win7 driver'larını kursunlar. Windows güncellemelerini de yapın.

sıkıtnı çıkmıyo demi arkadaşlar :) Windows 7 'de ekran kartında falan

• quote:

Orijinalden alıntı: burakb11

quote:

quote:

Urunun driver sorunu buyuk sikinti ve birde su durum var ekran parlakligi yuksekse sarji yarim saatte bitiyor. Alirken bu urunle Lenovo arasinda kalmistim keske lenovo alsaydim diyorum şimdi

Ben de bu ürünü kullanıyorum ve şarjının 3 saatten önce bitttiğine şahit olmadım.

Muhtemelen driverlarlar ile ilgili bir sıkıntınız var veya ASUS Power4Gear Hybrid kurulu değil notebookunuzda.

Ürüne gelecek olursak bu fiyata değen bir ürün. Kasa gerçekten soğuk kalıyor, ısındığını görmedim. Fan sesi sıfır değil ama rahatsız etmiyor. Ekran kartı tatmin edici.

Problem yaşayan arkadaşlar K55VM modelinin win7 driver'larını kursunlar. Windows güncellemelerini de yapın.

Ben bu ürünü freedos olarak aldım ve K55VM win7 driverlarını kurdum. Herhangi bir sorunum yok.
    Pili az gidiyor diyen arkadaşlar mutlaka ASUS Power4Gear'ı kurmalılar. Ortalama 3.5-4 saat arası gidiyor sürekli kullanımda.(internet,müzik,film vs gibi aktivitelerde)
    Ekran kartını bir oyunda deneme şansım oldu onda da performansı iyiydi.
    Hatta aygıt yöneticisinin ekran çıktısını gönderiyorum. Herhangi bir aygıtta ünlem işareti yok.

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakb11

quote:

quote:

Ben bu ürünü freedos olarak aldım ve K55VM win7 driverlarını kurdum. Herhangi bir sorunum yok.
    Pili az gidiyor diyen arkadaşlar mutlaka ASUS Power4Gear'ı kurmalılar. Ortalama 3.5-4 saat arası gidiyor sürekli kullanımda.(internet,müzik,film vs gibi aktivitelerde)
    Ekran kartını bir oyunda deneme şansım oldu onda da performansı iyiydi.
    Hatta aygıt yöneticisinin ekran çıktısını gönderiyorum. Herhangi bir aygıtta ünlem işareti yok.

ben sx077d i7 li olanı almayı düşünüyom ondanda k55vm ye gore halletcez demı

• Arkadaşlar ben Aygıt Yöneticisine giremiyorum,tıkladığım zaman anlık olarak açılıp kapanıyor ve hiç birşey göremiyorum.bununla ilgili çözüm önerisi olan olursa çok sevinirim.

Bu arada bende ebrar bilg.aldım pc yi 4gb ram i 8 yapayım dedim,40 tl ye 4gb lık ram siparişide verdim pc ile ile birlikte geldi,açtım taktım cihaza ram i,baktımki pc 12 gb lık ram görünüyor.sanırım bana 8 gb lık kingston ram göndermişler :D neyse fazla ram göz çıkarmaz sanırım...

yannız bu driver olayı can sıkıcı,bendede bluetooth ve wirelles çalışmıyor,driver ını yükledim fakat aktif hale getiremiyorum.

arkadaşlar bu modeli ayrı bir başlık altında sorun ve çözüm önerileri şeklinde devam ettirsek fena olmaz sanırım.bu model bence sağlam satış yapar cihaz baya iyi çünkü!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar ben Aygıt Yöneticisine giremiyorum,tıkladığım zaman anlık olarak açılıp kapanıyor ve hiç birşey göremiyorum.bununla ilgili çözüm önerisi olan olursa çok sevinirim.

Bu arada bende ebrar bilg.aldım pc yi 4gb ram i 8 yapayım dedim,40 tl ye 4gb lık ram siparişide verdim pc ile ile birlikte geldi,açtım taktım cihaza ram i,baktımki pc 12 gb lık ram görünüyor.sanırım bana 8 gb lık kingston ram göndermişler :D neyse fazla ram göz çıkarmaz sanırım...

yannız bu driver olayı can sıkıcı,bendede bluetooth ve wirelles çalışmıyor,driver ını yükledim fakat aktif hale getiremiyorum.

arkadaşlar bu modeli ayrı bir başlık altında sorun ve çözüm önerileri şeklinde devam ettirsek fena olmaz sanırım.bu model bence sağlam satış yapar cihaz baya iyi çünkü!!!

Kardeş senin ram olayı biraz garip geldi bana. Ben de ebrardan aldım laptopu, ama yanında kampanyalı olarak 4gb ram aldım. Yani kampanyalı ram sadece 4gb kingston du diye hatırlıyorum. Diğer husus bu laptoplar max ram 8gb (2x4gb) olarak üretildi diye biliyorum, yanlışım olabilir ama büyük ihtimal ram slotları 4gb dan fazla ram i tanımaması gerekir. (İnş ben yanılıyorumdur :) o zaman hemen 2 tane 8gb lık ram alırım :) )

Öncelikle dediğim gibi laptopu ebrar dan aldım. Hizmet kalitesi, kargolama hızı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gelelim sürücü olayına.. Ben önce pc gelir gelmez windows 7 64 bit kurdum. Sesinde filan sorun yoktu, o haliyle ses çalışıyordu ( ses kartı yüklemeden çalışmaz zannediyordum).Asus un sitesinen KVD serisinin driverlerini ekran kartı (nvidia olanı) hariç hepsini indirip kurdum. intel vga driver nvidia dan önce mutlaka kurmak gerekiyor.daha sonra nvidianın sitesinden 635M driverini kurdum. Sonuç MÜKEMMEL :) Allah'a çok şükür hiç bir problemim yok. wirelesim, bluetooth, ethernet falan filan hepsi çalışıyor. Hele laptopun çalışması harika, ne ses var ne seda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haytaertu

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar ben Aygıt Yöneticisine giremiyorum,tıkladığım zaman anlık olarak açılıp kapanıyor ve hiç birşey göremiyorum.bununla ilgili çözüm önerisi olan olursa çok sevinirim.

Kardeş senin ram olayı biraz garip geldi bana. Ben de ebrardan aldım laptopu, ama yanında kampanyalı olarak 4gb ram aldım. Yani kampanyalı ram sadece 4gb kingston du diye hatırlıyorum. Diğer husus bu laptoplar max ram 8gb (2x4gb) olarak üretildi diye biliyorum, yanlışım olabilir ama büyük ihtimal ram slotları 4gb dan fazla ram i tanımaması gerekir. (İnş ben yanılıyorumdur :) o zaman hemen 2 tane 8gb lık ram alırım :) )

Öncelikle dediğim gibi laptopu ebrar dan aldım. Hizmet kalitesi, kargolama hızı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gelelim sürücü olayına.. Ben önce pc gelir gelmez windows 7 64 bit kurdum. Sesinde filan sorun yoktu, o haliyle ses çalışıyordu ( ses kartı yüklemeden çalışmaz zannediyordum).Asus un sitesinen KVD serisinin driverlerini ekran kartı (nvidia olanı) hariç hepsini indirip kurdum. intel vga driver nvidia dan önce mutlaka kurmak gerekiyor.daha sonra nvidianın sitesinden 635M driverini kurdum. Sonuç MÜKEMMEL :) Allah'a çok şükür hiç bir problemim yok. wirelesim, bluetooth, ethernet falan filan hepsi çalışıyor. Hele laptopun çalışması harika, ne ses var ne seda :)

walla dostum ram konusunda dediğim gibi hala 12 gb ram görünüyor.gelen ram in kutusuna baktım ondada 8 gb yazıyor.enteresan bi durum netten bende baktım tek bütün halde 8 gb lık ram görünmüyor!!! bi yerde bi dandik olay var ama çözemedim bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewent20 -- 25 Aralık 2012; 18:48:59 >

• Arkadaşlar bende aynı bilgisayardan aldım driverleri hepsini hallettim.. benim şöle bi problemim var sağ alttan harddiskten midir dvdromdan mıdır 5 dkda bir ses geliyo.. ses dvd ilk okurkenki ses gibi geliyo 1-2 saniyelik! bilgisayarın bi çalışmasında problem yok ses dışında.. normal midir ben mi takıntı yapıyorum
  • arkadaslar asus sx031d notebookum bluetoth cep telofonumla veri alıs verişi yapmıyor gormuyor dahi saatin orada simge cıkıyor ama yok ne yaptıysam olmadı aygıt ekle fılan dıyorum yok olmuyor yardım edecek bırı varmı banaa
  • quote:

Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir Asus K55Vj-Sx031d model laptop aldım sıkıntım şu; Ürünle verilen cd ve asusun sitesinde driverlar yalnızca win8 için uyumlu. Ben win 7 kurdum makinaya cihaz freedos yani istediğin işletim sistemini kendin belirliyorsun yalnız saçmalık şurada driver yalnızca win8 için var Ben bu K55VJ serisi için win 7 driveri nasıl temin edebilirim acaba ??? Yol gösterirseniz fikir verirseniz memnun olurum

Merhaba,aynı üründen bende de mevcut.Bu konuda sıkıntı çekmene gerek yok.Windows 7 tüm driverlarını yüklemende yardımcı oluyor,sadece yapman gereken Ses kartı,Ekran kartı,Splendid, Wireless Switch, Keyboard Device Filter , Power4Gear ve ATKACPI,SmartGesture yeterli.Gerisi bilgisayarı kararsızlaştırıyor.Bunları yüklemen yeterli olacaktır.Bir de sıkıntı senin ürünü FreeDos almandan kaynaklı,W7 kurabilirsin ürünün K55VD ile uyumlu ASUS Türkiyeye mail attığımda bana şu cevapla geri döndüler

"" Merhaba,

C*************** seri numaralı ürün Freedos olarak satışa sunulmuştur. Cihaz için işletim sistemi desteğimiz bulunmamaktadır.

K55VD model cihazın Windows 7 sürücülerini support.asus.com adresinden yükleyebilirsiniz. Cihazınız ile sürücüler uyumludur. """

Bunun yanında driverdan sıkıntı çeken arkadaşlara yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 29 Aralık 2012; 20:19:31 >

• Merhaba
    ASUS K55VJ-SX031D 8 gb almayı düşünüyordum ben de. Biraz canım sıkıldı okuyunca yorumları.
    http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-urun8678.html

sES hoparlörün alttınnda olup bir yere koyunca sesin az çıkması, pil sorunu filan, yardımcı olur musunuz? Üniversite programları çalıştırmak istiyorum ve bazen son sürüm oynları oynamak, performans nasıl?
  • ben power4gear ve instant on yükleyemedim,ne yaptıysam olmadı (win7 x64). iki yazılımı yüklerken benzer hatalar aldım ; bu sürücü sadece asus pcleri destekler... gibi. k55vd ile k55vm win64 driverlerini denedim,kuramadım. şimdi makineyi kurcalıyorum,win7service pack1 yüklüyorum.bu kurulumdan sonra tekrar deneyeceğim. bütün driverlerini kurabildim sıkıntı yaşamadan ama bu yazılmları bir türlü kuramadım.çalıştırabilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezse sevinirim. iyi forumlar..
  • Orj driver cd sini otomatık çalıştır dediğinizde hata verebilir win8 için hazırlanmış ama cd yi sağ tıklayıp açtığınızda driverların hepsını teker teker kurabiliyorsunuz. anlattığınız kadar sorun yaşamadım ben..
  • dvdeki sürücülerde de aynı problemi yaşıyorum, bilgisayarınız bu sürücüyü desteklemiyor benzeri bir hata alıyorum (şu an win7 sp1 kuruluyor,bitince tekrar deneyip hatayı tam olarak yazarım). diğer bütün sürücüleri kurdum,makinede bir sıkıntı yok gibi ama p4gear instant on ve splendid yükleyemedim ne yaptıysam..

Edit : This program can only be executed on the asus computer (power4gear windows açılışında bu hatayı veriyor ve ve çalışmıyor)
    evet;son olarakta asus live update hata verdi : Sorry,this program only supports ASUS notebook!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merihanac -- 4 Ocak 2013; 15:11:04 >
  • sorunlarımı hallettim Asus yazılımları kurmadan önce ATK Driver kurmanızı öneririm. ben bu sayede bütün asus yazılımlarını yükleyebildim. iyi forumlar..
  • Merhaba bu modeli alamyı düşüüyoru. Hoparlörün altta olması sıkıntılıu durum mu ve başka bu tr şeyelr var mı?
  • Hoparlörün altta olması sıkıntısı şu sadece yumuşak zeminlerde ses boğuk çıkıyor ki yumuşak zeminlerde yüksek sesin çıkmaması normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Hoparlörün altta olması sıkıntısı şu sadece yumuşak zeminlerde ses boğuk çıkıyor ki yumuşak zeminlerde yüksek sesin çıkmaması normaldir.

Onun dışında bir sıkıntı vvar mı peki driver sorunu ve ısınma? Z500 ve asus arasında kaldım, i5 olacak büyük ihtimalle.
  • Isınma kesinlikle yok onu söyleyim ben Crysis2 full çözünürlükte oynadım avuç koyma yerinde ısınma kesinlikle yok sol tarafta fan çıkışının olduğu yerden atılan sıcaklıkta bile, F1oraya kadar bir ısınma oldu.Driver sorunu kesinlikle yaşamıyorum bunu açık ve net söyleyim zaten bu konuda Asusla iletişime geçmiştim K55VD tüm driverları uyumlu demişlerdi benim yüklediklerim OnBoard ve Nvidia ekran kartları driver geri kalanları zaten destek kısmında W7 desteği mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 5 Ocak 2013; 23:50:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.