Şimdi Ara

Asus Driver Saçmalığı K55VJ-SX031D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Isınma kesinlikle yok onu söyleyim ben Crysis2 full çözünürlükte oynadım avuç koyma yerinde ısınma kesinlikle yok sol tarafta fan çıkışının olduğu yerden atılan sıcaklıkta bile, F1oraya kadar bir ısınma oldu.Driver sorunu kesinlikle yaşamıyorum bunu açık ve net söyleyim zaten bu konuda Asusla iletişime geçmiştim K55VD tüm driverları uyumlu demişlerdi benim yüklediklerim OnBoard ve Nvidia ekran kartları driver geri kalanları zaten destek kısmında W7 desteği mevcut.

gt635m kart yazıyor ama 630m un özelliklerine sahip deniliyor, bu konuda bir sorun yaşadınız mı hiç?
  • BEN de iki laptop arasında kaldım
    1.sihttp://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-i5-3210-25Ghz-4GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221651.html
    2.sihttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352524-8gb-notebook-urun8847.html

Bu driver meselesi biraz kafamı karıştırdı bazı arkadaşlar sorun var diyor bazıları sorunsuz bir şekilde kullanıyorum diyor
    kararsız kaldım.
    Benim için önemli olan ekranın görüntü kalitesi ve hızı . lenovo nun ekranın da kumlanma var diye bir duyum aldım asus bu konuda biraz daha başarılı olduğunu tahmin ediyorum.
    ikinci olarak ta ben autocad ve solidworks gibi çizim programlarını kullancam. bu tip programlarıda sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. genel özellikleri 2 laptopun da aynı ama yinede karar veremedim. Asus köklü bir marka ama lenovo yu tam olarak bilmiyorum.
    Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Isınma kesinlikle yok onu söyleyim ben Crysis2 full çözünürlükte oynadım avuç koyma yerinde ısınma kesinlikle yok sol tarafta fan çıkışının olduğu yerden atılan sıcaklıkta bile, F1oraya kadar bir ısınma oldu.Driver sorunu kesinlikle yaşamıyorum bunu açık ve net söyleyim zaten bu konuda Asusla iletişime geçmiştim K55VD tüm driverları uyumlu demişlerdi benim yüklediklerim OnBoard ve Nvidia ekran kartları driver geri kalanları zaten destek kısmında W7 desteği mevcut.

gt635m kart yazıyor ama 630m un özelliklerine sahip deniliyor, bu konuda bir sorun yaşadınız mı hiç?

quote:

Orijinalden alıntı: can678

BEN de iki laptop arasında kaldım
    1.sihttp://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-i5-3210-25Ghz-4GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221651.html
    2.sihttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352524-8gb-notebook-urun8847.html

Bu driver meselesi biraz kafamı karıştırdı bazı arkadaşlar sorun var diyor bazıları sorunsuz bir şekilde kullanıyorum diyor
    kararsız kaldım.
    Benim için önemli olan ekranın görüntü kalitesi ve hızı . lenovo nun ekranın da kumlanma var diye bir duyum aldım asus bu konuda biraz daha başarılı olduğunu tahmin ediyorum.
    ikinci olarak ta ben autocad ve solidworks gibi çizim programlarını kullancam. bu tip programlarıda sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. genel özellikleri 2 laptopun da aynı ama yinede karar veremedim. Asus köklü bir marka ama lenovo yu tam olarak bilmiyorum.
    Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. TEŞEKKÜRLER...

@Seyid Battal Gazi Hayır bir sorun yaşamadım.

@can678 Asus'un 8 GB olan modeli de var istersen ona da bir bak derim.Benim tavsiyem Asus'tan yana.Driver konusunda sıkıntım yok şuan W7 kullanıyorum.

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX077D-i7-3630QM-24Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221649.html

• arkadaşlar şimdi bu ebrardan 17.12.2012 tarihinde axess kredi kartına 9 taksit martta ödemeye başla kampayasıyla aldım laptopu.bu ayki extreye ilk taksit yansımış ayrıca 12 taksit olarak yapılmış.şimdi kısaca ben ebrar bilgisayaramı saldırayım yoksa akbak müşteri hizmetlerinemi???
    böyle bi durumla karşılaşan varmı başka acaba???
  • Ben de z500le asus arasında kaldım da, asusun hoparlörünün altta olmayan modeli var mı acaba?
  • @lewent20 Akbank'ı arayıp durumu belirttiniz mi acaba ?

@Seyid Battal Gazi Bu duruma çok takıldınız ? K kasasında yok.N serisinde var sanırım
  • konu değişmiş olacak ama ebrardan sakın almayın arkdaşlar, ben ettim bi hata siz etmeyin
  • beyler k55vj sx025h laptopum var, k55vd nin bios sürümünü k55vj ye yükleyeniniz var mı ?
  • İkisinin BIOS sistemi farklı diye biliyorum Taiwan sitesinde Windows 7 ve Windows 8 için BIOS mevcut.

http://www.asus.com/tw/Notebooks_Ultrabooks/K55VJ/#overview
  • T.GhostNetwork arkadaşım Asus K55VJ-SX031D bu ürünü bende aldım driverlarını bulamadım k55vd nin driverlerini indirdim kurdum ama tanımamış gözüküyor çok çabuk kuruyor acaba DELL markalar gibi bi yere driverlarını çıkarıyormu.Sen bu işten anlıyorsun sanırım. Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrucReiss

T.GhostNetwork arkadaşım Asus K55VJ-SX031D bu ürünü bende aldım driverlarını bulamadım k55vd nin driverlerini indirdim kurdum ama tanımamış gözüküyor çok çabuk kuruyor acaba DELL markalar gibi bi yere driverlarını çıkarıyormu.Sen bu işten anlıyorsun sanırım. Tşkler

Özel mesaj atmışsın cevap verdim ordan..
  • Arkadaşlar benimde elime dün ulaştı bu makine, bende bu driver olayı ile cok ugraştım fakat win7 64 bit i kurduktan sonra cogu çözüldü şimdi tek sorun ethernet driveri.
    bunu yükleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • birde fn kombinasyonlarında problem var ses açma kapama çalışmıyor.
  • 40 yılın başı laptop alacaktım..içime sindi hooop driver sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı Nvidia nın sitesinde win7 64bit olarak mevcut , birde bu şekilde randıman alamayanlar ilginç bir şekilde gt630 Win7 64bit driverlarıda çalışıyor çünki 2 kartın chipseti aynı GF108.
  • k55vj notebooktan bende aldım wın8 64 bıt kurduk yanlız soyle bır sıkıntı var wındows her zaman degıl ama genelde acılısta wındows ana ekran menusu yerıne sıyah ekran acıyor ve kalıyor contol alt del yapıp yenıden baslat dıyorum bu sefer duzelıyor.musteri hizmetleri tam bır rezalet olan asusa ulasabılsek sorucaz neden kaynaklandıgını ama ulasmak ımkansız gıbı bır sey sizce neden olabilir
  • hepimizin hatası şu olmuş;
    kendi dirverlarını yüklemekte ısrarcı olmuşuz ve bu modelde sadece window8 uyumlu driverlar eklenmiş asus tarafından,
    oysa ki gerçekten k55vd nin driverları tam uyumlu.
    asus support a girip k55vd den işletim sistemini ve kac bit oldugunu seçerseniz oradaki driverlar ile bilgisayarınız muntazam calısacaktır ayrıca tüm asus uygulamalarıda işletim sistemine göre çalışır vaiyette mevcut.
    bende aldıktan snra pişman olmustum ancak bu durumu çözünce sırunsuz hale geldi.
    şuan cok memnunum
  • bu k55vj bilgisayara win 8 dışında başka bir işletim sistemi yüklenebiliniyor mu ki ? uefi-gpt olayı vs. den soruyom
  • bu bios u nasıl yüklüyoruz
  • Asus'un sadece win 8 dayatması saçmalık. asus k55vj serisini almaya kara vermiştim ama yazılanları okuduktan sonra vazgeçtim. asus gibi bir markaya yakıştıramadım ,hayal kırıklığına uğradım resmen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.