Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hocam hiç Ethernet takılı değilken sadece power ve dsl hattı takıp denedim, zaman tuttum, internete bağlandıktan tam 7,5 dakika sonra dsl ışığı sönüyor. iade etmeyi düşünüyorum ama zaten bu hafta gönderemem, birazdan 1 haftalığına tatile gitmek üzere evden çıkıyorum :) dönünce olmadı yazarım sana hocam getireyim bir sende müsait olursan çıldırtcak beni bu okadar heves ettim kullanmak nasip olmadı bitürlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tygris85 -- 23 Ağustos 2014; 13:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tygris85

valla hocam hiç Ethernet takılı değilken sadece power ve dsl hattı takıp denedim, zaman tuttum, internete bağlandıktan tam 7,5 dakika sonra dsl ışığı sönüyor. iade etmeyi düşünüyorum ama zaten bu hafta gönderemem, birazdan 1 haftalığına tatile gitmek üzere evden çıkıyorum :) dönünce olmadı yazarım sana hocam getireyim bir sende müsait olursan çıldırtcak beni bu okadar heves ettim kullanmak nasip olmadı bitürlü...

Benim yaş 45 her zaman buyur evim merkezde rahatçana denersin benim modemide görürsün ps4, media player baglantısı herşeyi buna bagladım son derece hızlı eyüpden vapura bindinmi kasımpaşa iskelesine 5 dk mesafedeyim. Gelecegin zaman pmden telimi veririm zaman belirleriz. Modemden cayma parasını hakeden bir modem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Orijinalden alıntı: memici

quote:

quote:

fark eden bir şey yok disk hatası devam ediyor

http://www.asus.com/Net...C68U/HelpDesk_Download/

Bu adresdeki yazılımı kurduktan sonra modeme reset attım temiz kurulum yaptım disk ede format attım dm sıfırdan kurdum şuan disk hatası vermiyor. DM düzeldi hiç bir sıkıntı kalmadı gibi.

şefim şu adresi bir daha tam yazsanız açmıyor

Alttaki adresden Driver-tools dan pc de kullandıgın işletim sistemini seçip firmvare den en üstteki Version 3.0.0.4.376_2049 yükle modeme reset at yeniden kur disk de format at artık hiç bir hata kalmıyor. Ne disk hatası veriyor nede başka bir şey DM uçuyor artık harika oldu.

http://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/HelpDesk_Download/

Diski neden formatlamak gerekiyor ki?benim modemde ilk geldigi firmware yüklü.daha guncellemedim.açıkçası diske format atmam gerekecekse bir süre guncelleyemem.zira disk dolu.sorun yeni firmware u kurunca diski mi gormuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

fark eden bir şey yok disk hatası devam ediyor

http://www.asus.com/Net...C68U/HelpDesk_Download/

Bu adresdeki yazılımı kurduktan sonra modeme reset attım temiz kurulum yaptım disk ede format attım dm sıfırdan kurdum şuan disk hatası vermiyor. DM düzeldi hiç bir sıkıntı kalmadı gibi.

şefim şu adresi bir daha tam yazsanız açmıyor

Alttaki adresden Driver-tools dan pc de kullandıgın işletim sistemini seçip firmvare den en üstteki Version 3.0.0.4.376_2049 yükle modeme reset at yeniden kur disk de format at artık hiç bir hata kalmıyor. Ne disk hatası veriyor nede başka bir şey DM uçuyor artık harika oldu.

zaten yeni firmware kurdum yine aynı hatalara devam eskiye nasıl dönülür

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

yeni firmware asus sitede

Burdan yazılımı yükledigimizde disk hatası vermedi yanlız disk çıkarıp pc e takıp tekrar modeme taktıgımız an aynı disk hatasını veriyor.
    Bu arada modem dende pc den de diski çıkartırken güvenli kaldır işlemi ile yaptım. Bu son yazılım sorunlu disk hatası veriyor. Bu sorun olurmu bilmiyorum bir şekilde yazılımcılara bu hatayı bildirme imkanınız varsa güzel olur.

• quote:

quote:

Burdan yazılımı yükledigimizde disk hatası vermedi yanlız disk çıkarıp pc e takıp tekrar modeme taktıgımız an aynı disk hatasını veriyor.
    Bu arada modem dende pc den de diski çıkartırken güvenli kaldır işlemi ile yaptım. Bu son yazılım sorunlu disk hatası veriyor. Bu sorun olurmu bilmiyorum bir şekilde yazılımcılara bu hatayı bildirme imkanınız varsa güzel olur.

Bahsettiginiz disk hatasini anlamadim,hata veriyor ve calismasinda sikinti mi cikariyor yoksa sadece hata mi? ss verebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiginiz disk hatasini anlamadim,hata veriyor ve calismasinda sikinti mi cikariyor yoksa sadece hata mi? ss verebilir misiniz?

Hata veriyor çalışmasında bir sıkıntı yok işaretledigim hata uyarısı var. Bir önceki yazılımda bu uyarı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 30 Ağustos 2014; 11:34:39 >

• selamlar
    wifi on/off tuşu faydalı olmuş
    fakat sorum şu
    ip üzerinden browserda wifi açıp kapatmayı bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

DSL-AC68U TTNET Hipernet ADSL bağlantı Ayarları :

Ön Ayar dosyasını indirme linki
    http://www.dosya.tc/server34/VrTANd/TTNETHipernetADSL_nAyarlar_.rar.html

UYARI : AYARLAR REFERANS AMAÇLIDIR, GÜVENLİĞİNİZ İÇİN TÜM SİFRE AYARLARINIZI KONTROL EDİNİZ

Bu ayarları yüklemek için

1.Yönetim/Ayarları Geri Yükle bölümünden ayar dosyasını seçin ve Karşıya Yükleyine tıklayın

2.Güvenliğiniz için Yönetim/Sistem’den Yönlendirici Oturum Açma adını ve parolanızı size özel olarak değiştirin standart yüklü kullanıcı adı : admin, parola : admin

3.Güvenliğiniz için Kablosuz/Genel’den 2.4Ghz ve 5GHz ağlarınız için şifre belirleyin.

4.Misafir Ağı standart olarak açık gelmektedir ve şifresi misafirimhosgeldin ‘ dir. Güvenliğiniz için bu şifreyi Genel/Misafir Ağı kısmından değiştiriniz.

5.WAN/Internet Bağlantısı/Hesap Ayarı Bölümünden Superonline kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve uygulayın

6.Samba sunucu aktif haldedir ve modem kullanıcı adı ve şifresi ile ağ üzerinden diske ulaşabilirsiniz. Adress satırına \\DSL-AC68U yazarak diskinize erişebilirsiniz, veya My Computer/Network bölümünden. Bilgisayarınızın çalışma grubunun WORKGROUP olduğuna emin olun.

7.FTP Paylaşımı kapalı durumdadır, dilenirse USB uygulaması/Server Center/FTP Paylaşımından ayarlayabilirsiniz.

8.DLNA Sunucu takılı olan diskteki tüm müzik,resim ve videoları paylaşacak şekilde ayarlıdır, belirli bir dosya içindeki müzik,resim ve videoları paylaşmak için USB uygulaması/Medya Sunucusu/Manual Media Server Path’den istediğniz dosyayı seçiniz.

9.3G/4G Ayarları standart olarak Turkcell Vınn olarak ayarlanmıştır, gerektiğinde USB Modem ayarlarından düzenlenebilir. Vınn,Vodem veya Jet almadan önce USB Modem bölümündeki USB Adaptör listesinden uyumlu modelleri kontrol edin.

10.DDNS ayarı standart isminiz@asuscomm.com’dur. WAN/DDNC bölümünden size özel adresi oluşturun.

11.VPN aktif halde geliyor. Kullanmak için VPN/VPN Sunucusu’ndan kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Sonrasında DDNS adresiniz,VPN için oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile heryerden evinize erişebilirsiniz.

12.Aıcloud özellikleri aktifleştirilmiştir. Telefonunuza kurulum için aynı ağ içindeyken Playstore veya IOS marketten Aicloud uygulamasını indirip kurabilrisiniz. Ev dışından erişmek için adres kısmına DDNS adresinizi yazınız.

fiber için de bu ayarlar mı geçerli. fiber optik kablo değil vdsl ?

• ya arkadaşlar çok kararsız kaldım nolur yardımcı olun. ttnet 24mbite kadar fiber nete geçeceğim bu yüzden vdsl modem lazım. aklımda bu model var bir diğeri airties 5760. torrent özelliğini kullanacağım, ps4de online oyun (port mort artık yardımcı olacaksınız alırsak). zaman zaman da wd media playere stream yapacağım gerçi hdd takıp izliyorum bu özelliği çok kullanacağımı sanmam. sizce böyle pahalı bir model almanın lüzumu var mı? almışken tabi 802.11 ac de olsun istiyorum alacağım laptopta da kullanacaz. şuan masaüstünde kullanılacak ethernet ile. hali hazırda nexus5 ile 802.11 ac kullanacağım... sizce almalı mı 500tl kart kampayasıyla 450tl ye geliyor. yoksa airties 5760 ya da asus n66u gibi nispeten ucuz modellere mi yöneleyim ?
  • duvardaki pirizden gelen cet6 kablo ile asus modemi hiç bir şekilde çalıştıramadım, ttnet in verdiği tığın marka modemin arkadali çıkışların herhangi birine bağladığımda ayarları resimde gördüğünüz gibi yapınca int giriyorum, wifi den faydalanıyorum, aynı ağ üzerinden modeme bağlı hdd ulaşıp herşey yapabilyorum.
    DDNS olayını beceremedim en önemliside bu, iş yerinden evdeki asus modeme bağlı hdd ulaşamamak
    Asus DSL-AC68UAsus DSL-AC68UAsus DSL-AC68U

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

ya arkadaşlar çok kararsız kaldım nolur yardımcı olun. ttnet 24mbite kadar fiber nete geçeceğim bu yüzden vdsl modem lazım. aklımda bu model var bir diğeri airties 5760. torrent özelliğini kullanacağım, ps4de online oyun (port mort artık yardımcı olacaksınız alırsak). zaman zaman da wd media playere stream yapacağım gerçi hdd takıp izliyorum bu özelliği çok kullanacağımı sanmam. sizce böyle pahalı bir model almanın lüzumu var mı? almışken tabi 802.11 ac de olsun istiyorum alacağım laptopta da kullanacaz. şuan masaüstünde kullanılacak ethernet ile. hali hazırda nexus5 ile 802.11 ac kullanacağım... sizce almalı mı 500tl kart kampayasıyla 450tl ye geliyor. yoksa airties 5760 ya da asus n66u gibi nispeten ucuz modellere mi yöneleyim ?

ttnet 24mbite ben geçtimde ne oldu ttnet tilgin modem veriyor başımıza bela oldu AC68U bu modemle çalıştırmaya uğraşıyoruz, mevcut adsl varsa bu cihazı al günahını ver bana inan çok seveceksin.

bende hoş bu ağ paylaşım işlerini bilmeyiz forumdaki arkadaşlar yardım yapıyor inşallah çözeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummet1963 -- 23 Ağustos 2014; 20:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ummet1963

quote:

ya arkadaşlar çok kararsız kaldım nolur yardımcı olun. ttnet 24mbite kadar fiber nete geçeceğim bu yüzden vdsl modem lazım. aklımda bu model var bir diğeri airties 5760. torrent özelliğini kullanacağım, ps4de online oyun (port mort artık yardımcı olacaksınız alırsak). zaman zaman da wd media playere stream yapacağım gerçi hdd takıp izliyorum bu özelliği çok kullanacağımı sanmam. sizce böyle pahalı bir model almanın lüzumu var mı? almışken tabi 802.11 ac de olsun istiyorum alacağım laptopta da kullanacaz. şuan masaüstünde kullanılacak ethernet ile. hali hazırda nexus5 ile 802.11 ac kullanacağım... sizce almalı mı 500tl kart kampayasıyla 450tl ye geliyor. yoksa airties 5760 ya da asus n66u gibi nispeten ucuz modellere mi yöneleyim ?

ttnet 24mbite ben geçtimde ne oldu ttnet tilgin modem veriyor başımıza bela oldu AC68U bu modemle çalıştırmaya uğraşıyoruz, mevcut adsl varsa bu cihazı al günahını ver bana inan çok seveceksin.

bende hoş bu ağ paylaşım işlerini bilmeyiz forumdaki arkadaşlar yardım yapıyor inşallah çözeriz

Hocam ttnet fiber baglantıda direk ac68u ile çalıştırma imkanı yokmu? ttnet verdigi modemi neden aracı yapalımki ? sonuçda fiber dahil her türlü baglantı destegi var dendi.
    Bir kaç msj üstte fiber baglantıyı hallettinmi dedim sallamadın :) sana Asus modem destek telefonunu verdim ordanda bilgi alıp baglantıda yardım alabilirdin onada cvp vermedin saol olmadı yada oldu gibi.

@kratostol hocam modem güzel tavsiye ederim. torrent özelligi pc ayarında ben ps4 online oyunlardada kullanıyorum port açma vs yardımcı oluruz sıkıntı olmaz. Bu modemi ister tercih et ister tercih etme yıllarca modem işine tonla para dökmüş biri olarak Airties den uzak dur en pahalı modemine kadar kullandım bu kadar rezil bir marka görmedim bunları kendi servislerinde yüzlerinede söyledim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ttnet fiber baglantıda direk ac68u ile çalıştırma imkanı yokmu? ttnet verdigi modemi neden aracı yapalımki ? sonuçda fiber dahil her türlü baglantı destegi var dendi.
    Bir kaç msj üstte fiber baglantıyı hallettinmi dedim sallamadın :) sana Asus modem destek telefonunu verdim ordanda bilgi alıp baglantıda yardım alabilirdin onada cvp vermedin saol olmadı yada oldu gibi.

@kratostol hocam modem güzel tavsiye ederim. torrent özelligi pc ayarında ben ps4 online oyunlardada kullanıyorum port açma vs yardımcı oluruz sıkıntı olmaz. Bu modemi ister tercih et ister tercih etme yıllarca modem işine tonla para dökmüş biri olarak Airties den uzak dur en pahalı modemine kadar kullandım bu kadar rezil bir marka görmedim bunları kendi servislerinde yüzlerinede söyledim.

asus destek e eposta ile durumumu izah ettim hala dönmediler

cet kablo ile asus devamlı otomatik algılama annex a annex b arayıp duruyor kabloyu bağla deyip duruyor, manuel ayarları giripte bağlanamadım

• quote:

duvardaki pirizden gelen cet6 kablo ile asus modemi hiç bir şekilde çalıştıramadım, ttnet in verdiği tığın marka modemin arkadali çıkışların herhangi birine bağladığımda ayarları resimde gördüğünüz gibi yapınca int giriyorum, wifi den faydalanıyorum, aynı ağ üzerinden modeme bağlı hdd ulaşıp herşey yapabilyorum.
    DDNS olayını beceremedim en önemliside bu, iş yerinden evdeki asus modeme bağlı hdd ulaşamamak

Sizin hattiniz nedir ben anlamadim , normalde dsl-ac68unun adsl vdsl fiber hatlarda calismasi gerekiyor, mwvcut modeminizin ardina takip kullandiginizda eger mevcut modeminizi bridge moduna alirsaniz o zaman dsl-ac68u ya direk disardan erisebilirsiniz

• quote:

quote:

duvardaki pirizden gelen cet6 kablo ile asus modemi hiç bir şekilde çalıştıramadım, ttnet in verdiği tığın marka modemin arkadali çıkışların herhangi birine bağladığımda ayarları resimde gördüğünüz gibi yapınca int giriyorum, wifi den faydalanıyorum, aynı ağ üzerinden modeme bağlı hdd ulaşıp herşey yapabilyorum.

Sizin hattiniz nedir ben anlamadim , normalde dsl-ac68unun adsl vdsl fiber hatlarda calismasi gerekiyor, mwvcut modeminizin ardina takip kullandiginizda eger mevcut modeminizi bridge moduna alirsaniz o zaman dsl-ac68u ya direk disardan erisebilirsiniz

ttnet fibernet 24mgbit siteye fiber kablo kutusu var ordan eve cet6 kablo çektiler kablonun ucunu tilgin modem wan girişine bağladılar hattım iki gün sonra açıldı
    mevcut modeminizi bridge modu ne dir bilmiyom

tilgin modemin bağlantılar arayüzü bu
    Asus DSL-AC68U

• quote:

Akliniza olsun ac demek cihaz gercekten ac performansini veriyor demek degil forumdaki incelemelerde var. Oncelikle vdsl gerekli mi degil mi, suan gerekli degil uygun fiyatli cozum olsun derseniz dsl-n14u bile isinizi gorebilir, biraz daha iyisi n16u, biraz daha iyisi n55u.. Vdsl kesin olsun 300mbit single bana yeter derseniz airties 5650 geliyor iyi fiyata, biraz daha para veririm derseniz dsl-n66u var, sonrasinda 5760 geliyor fiyat olarak ama gordugum testlere gore dsl-n66u kadar usb performansi yok.. En sona dsl-ac68u tartismasiz en performanslisi diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

ttnet fibernet 24mgbit siteye fiber kablo kutusu var ordan eve cet6 kablo çektiler kablonun ucunu tilgin modem wan girişine bağladılar hattım iki gün sonra açıldı
    mevcut modeminizi bridge modu ne dir bilmiyom

tilgin modemin bağlantılar arayüzü bu
    Asus DSL-AC68U

Tilgin modemden kullanici adi ve sifre giriyor musunuz. Eger giriyorsaniz yukaridaki superonli e on ayarlarini yukleyerek kullanici adi ve sifresi girip deneyin
    Eger girmiyorsaniz yine superonline ayarlari ama bu kez PPOE yerine automatic ip secip uygulamayi deneyin

• Arkadaşlar Selam,

Bu cihazın kendi download master özelliğini kullanacağınıza transmission'ı yükleyin kaynaklardan daha hızlı indiriyor daha stabil putty ile bağlanıp yükleyebilirsiniz ki videolar var yüklemek için sitede var video
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbabax

Arkadaşlar Selam,

Bu cihazın kendi download master özelliğini kullanacağınıza transmission'ı yükleyin kaynaklardan daha hızlı indiriyor daha stabil putty ile bağlanıp yükleyebilirsiniz ki videolar var yüklemek için sitede var video

Fazla bilgisi olmayanlarda yapabilirmi? videolar için link verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.